Daglig leder – klar til nye ud­for­drin­ger?

Vi søger en daglig leder til vores vaskehal ved Bilka i Vejle. Vores vaskeanlæg er anderledes, end det du normalt ser i Danmark. Du bliver siddende i bilen, der er bemandet forvask, gratis støvsugere, og vi kan vaske op til 100 biler i timen.

Så har du motivationen til at lede vores medarbejdere og udvikle Danmarks bedste bilvask i Vejle, vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Din baggrund

Vi ser gerne, at du har erfaring fra detailhandel, servicestation eller måske kommer du med en håndværksmæssig baggrund. Det vigtigste er, at du kan lede og motivere dit team, er udadvendt, serviceminded, energisk, har en praktisk tilgang til tingene og ikke er bange for at have travlt.

Du skal håndtere mange opgaver i løbet af dagen, og samtidig bevare overblikket og dit gode humør. Dette kræver struktur, fleksibilitet samt evnen til løse opgaver selvstændigt.

Spil en vigtig lederrolle hos os

Som vores nye leder får du både personale- og opgaveansvar i vores vaskehal, der består af 1 daglig leder samt 6-8 deltidsmedarbejdere.

Dine daglige opgaver vil bl.a. være følgende:

 • Lede og gå forrest i den daglige drift således at kunden får en god vaskeoplevelse
 • Sikre bemandingen er tilstrækkelig, og at medarbejderne er motiverede og kvalificerede til at give god og hurtig service
 • Sikre høj trivsel blandt dine medarbejdere
 • Forvask af bilerne
 • Identificere og hjælpe med udviklingsaktiviteter samt salgsfremmende ideer
 • Vedligeholdelse af udstyr og bygning samt tilsikre at vaskehallen er ren og indbydende – både inden- og udenfor
 • Møde alle kunder med et smil, og sikre bilerne kommer korrekt igennem vaskehallen

Lidt om dig

 • Stærk og motiverende leder med fokus på at få det bedste ud af den enkelte
 • Teknisk snilde (erfaring med maskiner/værktøj)
 • Serviceminded og fleksibel (vi ser gerne, at du bor nær Vejle)
 • Glad, energisk og med en praktisk tilgang til tingene

Arbejdstid

Den normale ugentlige arbejdstid er 37 timer, i tidsrummet 7.30-20.00 alle ugens dage, men du har gode muligheder for selv at planlægge din tid.

Er du interesseret?

Så send os dit CV inkl. en kort motiveret tekst i toppen og fortæl, hvorfor du gerne vil arbejde hos os. Søg allerede i dag via mailen her: jobs@imocarwash.dk, da vi løbende indkalder kandidater til samtale. Tiltrædelse er snarest muligt.

Mærk ansøgningen: ”Vejle – Daglig leder”.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte os på jobs@imocarwash.dk.


Om os

IMO blev grundlagt i Tyskland i 1965, og har nu mere end 900 vaskeanlæg på tværs af Europa, Australien og USA, og der vaskes over 35 millioner biler hvert år. Vores vaskemaskiner er kontinuerligt udviklet for at maksimere vaskekvaliteten og hastigheden samt tilsikre, at vi leverer et fantastisk resultat på hver eneste bil.

Gem job

Cwd Group ApS

Arbejdssted

Vejle

Vigtige datoer

Indrykket:
20. marts 2024
Ansøgningsfrist:
Snarest muligt