Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Senior pro­jekt­le­der til almen bo­lig­for­e­ning i udvikling

Vil du arbejde med alt fra store, fysiske helhedsplaner til genhusninger og nybyg? Og vil du have suverænt ejerskab over dine byggesager, når du er inde over alt, hvad vi laver – lige fra fortætningsopgaver til implementering af solenergi?

”Du kommer til, bedst som Byggeafdelingen udvikler og fremtidssikrer boligporteføljen. Det betyder også, at vi ser ind i en fremtid, hvor det klimabevidste byggeri fylder mere og mere,” fortæller byggechef Klaus Freddi Juelshøj.

Boligforeningen VIBO – vi har ambitioner for fremtidens almenboliger

Vi er en almen boligforening, der råder over ca. 6000 lejeboliger af alle typer i København og Nordsjælland. Og vi ser fremad, når vi vedligeholder og forbedrer ejendommene. Fx opsætter vi solceller i VIbo’s afdelinger, arbejder med projektudvikling og deltager i konkurrencer om nybyg.

Vores faciliteter er allerede i dag moderne og velholdte – og gennem vores beboerdemokrati er det lejerne, der sætter dagsordenen. Se mere i vores video om foreningen.

Du får ansvar for hele byggefasen

Du får 4 kolleger i Byggeafdelingen – 2 projektledere, 1 byggeøkonom og 1 byggechef. Sammen har vi til daglig styringen på alle nybyggerisager, ombygningsarbejder og byggeskader.

Du kører typisk 5-10 projekter ad gangen i alle størrelser. Her rådgiver og informerer du de lokale afdelingers bestyrelser og oversætter det tekniske stof, så de kan træffe de rigtige beslutninger. Samtidig omsætter du deres behov til konkrete løsninger til de eksterne samarbejdspartnere, som entrepriseledere og rådgivende ingeniører.

Igennem projektfasen er det bl.a. din opgave at:

  • udvikle projekt- og processtrategi ifm. helhedsplaner, udviklingsprojekter og fremtidssikring af vores ejendomsportefølje
  • lave projektopfølgning, statusrapporter og beslutningsgrundlag til byggeudvalg og afdelingsbestyrelserne
  • foretage tids-, økonomi-, kontrakt- og risikostyring samt dokumenthåndtering og opfølgning på projektændringer
  • lave projektopfølgning med eksterne beslutningstagere og interessenter, herunder kommuner, Landsbyggefonden og Byggeskadefonden
  • deltage i lokale byggeudvalgsmøder og beboermøder udenfor normal arbejdstid.

Vi har korte beslutningsgange og lang anciennitet

Du får i alt 38 nye kolleger. Vi er ikke større, end at vi alle snakker sammen hver dag og spiser frokost sammen. Også med direktøren. Og det betyder, at der ikke er langt fra god idé til veludført beslutning.

”Vi er måske ikke mange, men til gengæld bliver folk hængende længe. Og det tror jeg er fordi, vi nyder nærheden, man finder et lille sted,” fortsætter Klaus.

Selvom vi er små, har vi selvfølgelig styr på forholdene. Så vi tilbyder relevant efteruddannelse, pensionsordning, sundhedsforsikring, frokostordning samt mulighed for 2 hjemmearbejdsdage om ugen.

Solid byggeerfaring og interesse i beboerdemokratiet

Du er dygtig til at formidle den tekniske viden til mennesker uden for branchen. Det betyder også, at du gerne stiller dig op og holder en præsentation for bestyrelserne og besvarer alle de efterfølgende spørgsmål, ligesom du sætter en ære i at få beboernes behov tænkt ind i byggeprocessen.

Helt konkret forestiller vi os, at du:

  • har en baggrund som bygningskonstruktør, ingeniør, arkitekt eller lignende
  • har min. 5 års erfaring med byggeri i den almene sektor og kender til samarbejdet imellem bygherre, entreprenør og rådgiver
  • ved, hvem du skal kontakte i offentlige myndigheder som Landsbyggefonen og Københavns Kommune, og hvordan du bibeholder et konstruktivt samarbejde
  • er en mester i planlægning
  • har kørekort B og adgang til bil.

Klar til at bygge videre på din faglighed?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Sarah Baagø Tantholdt på telefon +45 7245 9658.

Send din ansøgning og dit CV via nedenstående link allerede i dag og senest 23. april 2024. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den rigtige kandidat. Vi afholder samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

Kontaktperson

Sarah Baagø-Tantholdt
Rekrutteringskonsulent
TLF: 7245 9658
Mail: saju@jobindex.dk

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos StepStone.

– Find din jobglæde
Gem job