Salgsin­ge­ni­ør/Sales Engineer

Har du et innovativt og proaktivt mindset, som evner samspillet mellem avanceret ingeniørvidenskab og kommerciel forståelse? Så læs mere om, hvad Johnson Controls kan tilbyde dig!

Hvad du vil lave

I Danmark er Johnson Controls Køleteknik landsdækkende inden for anlægssalg og service. Vi servicerer og leverer primært industrielle og kommercielle køle- og varmepumpeanlæg baseret på NH3, CO2 og HC samt syntetiske kølemidler. Salgsafdelingen i Contracting, Køleteknik, står for salg af køleløsninger og varmepumper til primært industrielle kunder i hele Danmark. Kunderne dækker bla. farmaceutiske virksomheder, varmeforsyninger, sygehuse, slagterier, mejerier, distributionscentre m.m.

For at opretholde styrken i vores afdeling søger vi en Salgsingeniør/Sales Engineer, der proaktivt kan udbygge og opretholde salg til en bred vifte af vores kunder, med fokus på at levere anlægsapplikationer, der passer til kundernes høje tekniske krav.

Du vil blive en del af en afdeling bestående af sælgere og salgssupportere, der assisterer sælgerne med udarbejdelse og beregninger af tilbud på tekniske løsninger og projektering af anlæg. Du vil have base i vores afdeling i enten Roskilde eller Hornslet og til daglig rapporterer du til salgschefen.

Hvordan du vil gøre det

Vi tilbyder dig en udfordrende position – hvor vi vinder med kunder og værdsætter en teamplayer. Du vil få et salgsansvar for industrielle køle- og varmepumpeanlæg i primært den sjællandske eller jyske region, alt efter hvor du er bosat. I dit samarbejde med vores industrielle kunder udfører du teknisk og økonomisk rådgivning, kontrakthåndtering samt salgsprojektering. Du vil løbende have kontakt til rådgivere, vores serviceafdeling samt underleverandører fx i forhold til indhentelse af deltilbud, og du vil opdatere dine salg og aktiviteter i vores CRM-system. Endeligt, skal du forvente en masse samarbejde med forskellige relationer i salgsprocessen, hvor du bla. skal sikre den korrekte overdragelse af salg til projektafdelingen, samt arbejde tæt med el-afdelingen mht. den styringsmæssige del af projektet.

Hvem vi leder efter

Vi forventer, at du er en engageret, fleksibel og selvstændig person som kan indgå i vores team af dygtige medarbejdere og bidrage til det gode arbejdsklima. Det er vigtigt, at du kan bevare overblikket i pressede perioder og arbejder systematisk med arbejdsopgaverne. Du har gode kommunikative evner på både dansk og engelsk. Erfaring fra lignende stilling vil være en klar fordel, men ikke et krav.

What we offer:

Vi tilbyder dig en spændende rolle i en global organisation, hvor vi vil gøre alt for at du er succesfuld i jobbet, samt trives i det daglige arbejde og i vores team. Du vil opleve rig mulighed for både faglig og personlig udvikling, samt oplevelsen af at arbejde sammen med nogle af industriens førende eksperter. Vi sørger desuden for en grundig oplæring som er tilpasset til dit erfaringsniveau.

Gem job

Johnson Controls

Arbejdssted

Hornslet, Roskilde

Vigtige datoer

Indrykket:
13. marts 2024
Ansøgningsfrist:
Snarest muligt