Øko­no­mi­le­der


Vestfyns Gymnasium søger en økonomileder, der er god til at samarbejde og trives i et spændende miljø med mange kontaktflader.

Dine primære opgaver vil være budgetudarbejdelse og -opfølgning samt rapportering til rektor og bestyrelse. Der er knyttet diverse regnskabs- og bogføringsopgaver som bilagshåndtering og debitor- og kreditorstyring til stillingen også. Der vil indgå forskellige ad hoc-opgaver knyttet til økonomiområdet, som f.eks. ajourføring af regnskabsinstruks og finansiel strategi. Du vil sammen med en ledelsesrepræsentant være ansvarlig for GDPR-området.

Du har en relevant uddannelse som f.eks. cand.merc eller HD i regnskab og du har erfaring med budget- og økonomistyring fra ansættelse i revisionsfirma eller i lignende stilling. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med Navision Stat og Statens Løn System. Du skal være god til at arbejde selvstændigt og struktureret, men også til at inddrage og samarbejde med de to studiesekretærer og de mange delbudgetansvarlige på skolen.

Der vil også være forskellige daglige administrative og serviceprægede opgaver, såsom telefonpasning og skrankebetjening sammen med de to studiesekretærer.

Vi kan tilbyde dig et job på en skole med en uformel omgangstone og en flad struktur. Du skal være myndig, have et godt humør, være imødekommende og hjælpsom.

Der er i udgangspunktet tale om en fuldtidsstilling med løn efter gældende overenskomst og kvalifikationer. Arbejdstiden tilrettelægges efter en årsnorm og er primært placeret på skoledagene og med ferie som hovedregel afholdt i skoleferierne.

Oplysninger om stillingen kan fås hos vicerektor, Vivi Rejnhold Sørensen på tlf. 22 92 27 05 og hos rektor, Søren Hjelholt Hansen på tlf. 31 79 78 89.

Ansøgningen stiles til vicerektor, Vivi Rejnhold Sørensen og sendes til vs@vestfyns-gym.dk

Ansøgningsfrist: mandag d. 8. april 2024.

Tiltrædelse: Så hurtigt som muligt.

Gem job

Vestfyns Gymnasium

Arbejdssted

Glamsbjerg

Vigtige datoer

Indrykket:
2. april 2024
Ansøgningsfrist:
8. april 2024