Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Ny kollega til drift, support og udvikling af vores ver­dens­før­en­de maritime softwa­re­pro­gram Loadstar

Vil du arbejde med et unikt softwareprogram, der er helt afgørende for containerskibsbranchen? Og har du det bedst med en god balance mellem arbejde og privatliv?

"Du kommer ind på et moderne kontor med en fantastisk udsigt over havnen i Svendborg. Og så er vi jo førende i branchen, så det er ikke et dårligt udgangspunkt at vågne op til om morgenen,"
- fortæller head of software Svein Rasmussen

Velkommen til Kockumation

Vi er en verdensførende leverandør af maritime applikationer. Vores aktiviteter spænder over 4 hovedområder: maritime, industrielle, alarm og tog.

Vores stolthed er blandt andet vores LOADSTAR-computerprogram – et lasteprogram, der bliver anvendt af nogle af de største navne i branchen.

Spil en afgørende rolle for vores LOADSTAR-program

Som vores nye kollega får du – i tæt samspil med dine kolleger – ansvar for drift, support og udvikling af vores LOADSTAR-program.Vi hjælper vores kunder med alt fra tekniske problemer til finpudsning og optimering af skibsdata for at sikre top performance.

Mere præcist får du ansvar for at:

  • konfigurere LOADSTAR-programmet til nye skibe og tilpasse det til eksisterende skibe
  • deltage i test af nye funktioner til programmet og samarbejde tæt med vores kunder for at afgøre, hvordan disse funktioner bedst implementeres
  • blive fortrolig med LOADSTAR-projektet og deltage i nye udviklingsprojekter samt tilretninger af programmet
  • opbygge og vedligeholde samarbejdsrelationer med interessenter hos vores kunder og internt i Kockumation
  • håndtere kommunikation med skibsværfter, konsulentfirmaer og klassifikationsselskaber vedrørende produktion og godkendelse af programmer
  • yde støtte og rådgivning til rederier og slutbrugere for at sikre en problemfri drift og optimal brugeroplevelse

Afhængig af din profil og lyst er det også muligt at få funktionsansvar i afdelingen og sørge for en god opgavefordeling samt at teamet effektivt løser de indkomne opgaver. Men det tilpasser vi afhængig af dine ønsker.

"Vi er sat i søen for at sikre, at vores kunder får den absolut bedste service, når de bruger LOADSTAR. Programmet kan godt lyde lidt komplekst i starten, men vi skal nok sørge for at sætte dig rigtig godt ind i det."
- Svein

Et alsidigt og humoristisk team

Du kan se frem til at blive en del af vores LOADSTAR-team, der består af 7 kolleger. Vores baggrunde er alsidige, da vi tæller alt fra programmører til erfarne søfolk. Men to ting binder os sammen: vores passion for skibe og vores humor.

"Vi er lidt nørdede, men det gør det bare endnu sjovere. Jeg er i hvert fald ret sikker på, at en ny kollega vil falde godt til."
- Svein

Ud over os får du et samarbejde med en gruppe af dygtige skibsingeniører i firmaet.

Der er flere indgange til stillingen, og vi søger ny kollega

Vi forestiller os, at du har erfaring fra en lignende rolle med drift, support og udvikling fra den maritime branche. Men det er bestemt ikke et krav, da vi er meget åbne for din baggrund.

Det er en fordel, hvis du har programmeringserfaring, og ellers er du villig til at lære det på et vist niveau. Vi arbejder med C++. Derudover ser vi gerne, at du:

  • kan se det spændende i at arbejde med skibsdata
  • behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Hop med ombord

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte senior rekrutteringskonsulent hos Jobindex Mathias Jørgensen på telefon 72 45 91 45.

I rekrutteringsprocessen har vi kun brug for dit CV, som du kan sende via nedenstående link, allerede i dag og senest den 27. maj 2024. Til gengæld vil vi gerne bede dig om at beskrive i de første linjer af CV’et, hvorfor du er interesseret i jobbet.

CV’er, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktperson

Mathias André Jørgensen
TLF: 7245 9145
Mail: maj@jobindex.dk

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos StepStone.

– Find din jobglæde
Gem job