Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Erfaren CFO til CG Group og DanGard A/S

Økonomisk styrmand og strategisk/forretningsmæssig sparringspartner for direktion/ejerledelse

Er du klar til at indgå i direktionen og præge den strategiske og forretningsmæssige udvikling i to selvstændige koncerner (samlet omsætning på 500 mio. kr.) med din veludstyrede økonomiske værktøjskasse? Og vil du lede et team på 7 erfarne kolleger?

Er du klar til at indgå i direktionen og præge den strategiske og forretningsmæssige udvikling af 4 mellemstore virksomheder med din veludstyrede økonomiske værktøjskasse? Og vil du lede et team på 7 erfarne kolleger?

Så har du her chancen for at bringe din mangeårige erfaring i spil, når du rådgiver en ejerlederkreds af dygtige entreprenører.

Jeg har været meget motiveret af mulighederne for at påvirke den strategiske og forretningsmæssige retning for selskaberne og nok i en højere grad, end jeg har oplevet andre steder. For her har din strategiske, økonomiske og forretningsmæssige rådgivning lige så meget vægt, som hvis du selv var en del af bestyrelsen

- siger afgående CFO Michael Reedtz Sparrevohn

CG Gruppen og DanGard A/S – specialister i overfladebehandling

Vi ejer Gardit Maritime og Gardit, der udfører overfladebehandling på henholdsvis skibe på Lindøværftet og på broer, tankanlæg samt transformere. Desuden ejer gruppen Cito, der udlejer stilladser, skurvogne og andet byggemateriel.

Dangard A/S, der udfører overfladebehandling af store stålkomponenter til bl.a. vindmølleindustrien fra fem fabrikker beliggende på Fyn og i Jylland ejes i fællesskab af Damm Holding og CG Gruppen.

Dit nye team har helt styr på driften

Du leder 5 økonomifaglige kolleger, samt vores IT-chef og den HR-ansvarlige, da du også har det overordnede ansvar for vores arbejde med HR og IT.

Dit nye team består af dygtige folk og har ikke noget behov for detailledelse. Så din vigtigste opgave bliver egentlig at sørge for, at støtte teamet og sikre, at det er klædt på vidensmæssigt

- fortsætter Michael

Du står for strategi, rapportering og analyser

Michael, vores nuværende CFO, slutter ved udgangen af året og kommer også til at afslutte årsregnskabet, som afsluttes 30. juni 2024. Så du får god ro til at blive sat ind i tingene.

Du står klar med både analyser og økonomisk sparring, når du bl.a.:

  • rådgiver ejerledelsen og fremlægge analyser, budgetter og regnskaber for både CG gruppen og DanGards bestyrelser
  • Indgå i selskabernes direktion og deltage i direktionsarbejdet
  • gennemfører ad hoc-analyser, fx i forbindelse med prisforhandlinger
  • vurdere og gennemgå kontrakter og bliver involveret, hvis der opstår gnidninger undervejs
  • har det afsluttende overblik ved månedsluk og færdiggør årsregnskabet i samarbejde med revisionen
  • har det overordnede ansvar for IT-drift og strategi, samt vores HR-indsats – og ikke mindst teamets trivsel og performance.

På nær en enkelt controller befinder dit team sig i Viborg på vores Shared Service Center. Men vi er åbne over for din bopæl, for du har gode muligheder for at arbejde hjemmefra flere dage om ugen.

Solidt økonomisk fundament og en klar strategisk indsigt

Du er åben og ærlig i din støtte og rådgivning og ved, hvad du står for – både som menneske og som en tung og erfaren CFO. Samtidig er du god til at tilpasse din tilgang og dine forretningsmæssige anbefalinger til den aktuelle situation. For det er vigtigt for dig, at samarbejdet undervejs er lige så godt som det endelige resultat.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • har erfaring med økonomiledelse, bestyrelsesarbejde og forretningsdrift fra forskellige typer selskaber – måske fra industrien, men det er ikke et krav
  • har en økonomisk uddannelse på CBS-niveau el.lign.
  • har en tung værktøjskasse inden for økonomi, finans, ledelse, forhandling og kontraktviden

Klar til at sætte dit aftryk hos os?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Line Purup på 7245 9110.

I rekrutteringsprocessen har vi kun brug for dit CV og evt. en kort ansøgning, som du sender via nedenstående link, allerede i dag og senest den 24. maj 2024. CV’er, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning. Tiltrædelse er sensommeren eller efteråret 2024.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktperson

Line Purup
Rekrutteringskonsulent
Tlf. 7245 9110

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos StepStone.

– Find din jobglæde
Gem job