Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Nordic HR-manager til en af verdens førende hvi­de­va­re­pro­du­cen­ter

Banker dit HR-hjerte for people and culture-området? Og kunne du tænke dig at udfolde dit HR-talent hos en international virksomhed i vækst?

Du går forrest på den spændende kulturrejse, vi er på. Så derfor kommer du fx til at bruge dine kompetencer til at styrke vores virksomhedskultur på alle niveauer.

- Søren Tvergaard, adm. direktør

Gorenje Group Nordic – designdrevne innovatører

Vi markedsfører fire forskellige brands i de nordiske lande: Gorenje, Hisense, UPO og vores premium brand ASKO. Fra vores nordiske hovedsæde i Glostrup, dækker vi salget til de nordiske markeder. Koncernen har produktion i hele Europa samt udviklingscentre i Sverige, Holland, Tjekkiet og Slovenien, så vi er i sandhed internationale.

Siden 2018 har Gorenje været en del af Hisense-koncernen, som er en af verdens førende producenter af elektronik og hvidevarer med 100.000 ansatte på verdensplan og en omsætning på ca. 25 milliarder EUR.

Et internationalt team af entusiastiske kolleger

Vores nordiske forretningsenhed består af 110 personer på tværs af regionen, og som vores HR-manager kan du se frem til at være i kontakt med hver og en af os i en selvstændig hverdag.

Vi har nordisk hovedsæde i Glostrup, hvor vi holder til i moderne, lyse lokaler med en dejlig kantine. I hverdagen får du et tæt samarbejde med den administrerende direktør, ligesom du bliver en del af vores senior management-team med 7 kolleger.

Samtidig kommer du til at have et ben i Finance-teamet med reference til vores CFO. Og så er du vores lokale anker omkring alt HR-relateret rapportering til vores europæiske HQ i Slovenien, hvor du har HR-kolleger, som du kan sparre med.

Du kan altså se frem til at arbejde sammen med både nordiske, slovenske og kinesiske kolleger, som alle nyder godt af og bidrager positivt til vores internationale kultur og sammenhold. Du kan læse mere om os og vores værdier lige her.

Fra klassiske HR-opgaver til spændende kulturudvikling

I denne rolle bliver du bannerfører for kulturudviklingen i vores nordiske forretningsenhed, som bygger på et HR-fundament af gode initiativer, ligesom du får det fulde ansvar for den daglige HR-drift. Din indsats får derfor stor betydning, da du arbejder med en spændende blanding af tværgående og strategiske HR-opgaver og -tiltag.

Du sikrer, at vi fortsat har en høj medarbejdertilfredshed ved fx at definere vores fælles sprog. Og du kan sparre med dine kolleger – både i teamet og hos HQ – og finde løsninger på de fire nordiske landes vilkår.

- Andreas Flindt Gøtzsche, CFO

Du kommer blandt andet til at:

  • drifte og udvikle vores HR-årshjul herunder trivselsmålinger, opdatering af personalehåndbog og opfølgning på initiativer
  • guide omkring uddannelse af dine kolleger, som støtter dem i deres faglige udvikling
  • håndtere vores rekrutteringsindsats, så vi får de rigtige kolleger ombord til at fortsætte vores rejse
  • udarbejde kontrakter og tillæg samt sætte rammen for lønninger og personalegoder
  • stå for performancemåling – vi bruger SAP SuccessFactors, som du naturligvis får grundig oplæring i, hvis du ikke kender det allerede

HR-profil med analytisk mindset og gennemslagskraft

Du er den imødekommende type, der favner de kulturelle forskelle, du møder i dit HR-arbejde. Og ligesom os, så gør du en bevidst indsats for at kommunikere med alle på en respektfuld og positiv måde, uanset deres plads i organisationen.

Herudover forestiller vi os, at du:

  • har nogle års erfaring fra en lignende stilling – gerne i et nordisk eller internationalt setup hos en mellemstor virksomhed
  • har en relevant uddannelse fx inden for HRM, socialvidenskab, business eller lignende
  • er bekendt med at optimere og styrke virksomhedskulturer
  • har en fornuftig talforståelse og gerne velbevandret i Excel
  • taler og skriver dansk og engelsk.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til selve jobbet, kan du kontakte CFO Andreas Flindt Gøtzsche på +45 2013 6648. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen eller andet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Line Purup på +45 7245 9110.

I rekrutteringsprocessen har vi kun brug for dit CV og evt. en kort og målrettet ansøgning, som du sender via nedenstående link, allerede i dag eller senest den 27. maj.

CV’er, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

Kontaktperson

Line Purup
Rekrutteringskonsulent
Tlf. 7245 9110
E-mail: lipu@jobindex.dk

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos StepStone.

– Find din jobglæde
Gem job