Kva­li­tets­chef

Da vores nuværende kvalitetschef har fået andre opgaver i selskabet, søger vi hermed en kvalitetschef til Nordic Kingfish Hanstholm a/s.

Som kvalitetschef for du ansvaret for kvalitetsafdelingen, der for nuværende vil bestå af dig og en biolog.

Arbejdet omfatter blandt andet tilpasning og udvikling af kvalitetssystemet i samarbejde med produktionen, audits fra myndigheder og certificeringsbureauer.

Du skal kunne gøre dig forståelig på dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt, have gode IT-kundskaber, forståelse for anlægssystemer, gode samarbejdsevner og kunne arbejde selvstændigt.

Vi tilbyder en plads i et lille team der skal sikre kvaliteten på anlægget i tæt samarbejde med det daglige personale og kontoret.

Virksomheden er del af en koncern bestående af selskaber i Norge, Danmark og USA. Derfor vil der være kolleger og sparringspartnere i lignende funktioner i de øvrige selskaber.

Du skal bo inden for 30 minutter af Hanstholm eller være villig til at flytte.

Send din ansøgning via knappen ”Ansøg” senest den 12. juni 2024.

Ansættelse: hurtigst muligt, vi holder samtaler løbende.


Nordic Kingfish Hanstholm A/S opdrætter Yellowtail Kingfish i landbaserede recirkulerede akvakulturanlæg. Sammen med vores to søsterselskaber (Nordic Kingfish Fredrikstad AS i Norge og Nordic Kingfish Hatchery A/S placeret i Gudnæsstrand ved Limfjorden) forventer vi at levere 2000 tons fisk til det europæiske marked i 2024. Se mere på www.nordic-kingfish.com.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

Gem job