Controls Project Engineer

Johnson Controls Køleteknik er specialister indenfor salg, projektering, installering og servicering af køle-, fryse- og varmepumpeanlæg til industriel og kommerciel køling i Danmark, Færøerne, Grønland og Island.

Tag styringen som Controls Project Engineer hos Johnson Controls Køleteknik og oplev et ansvarsfuldt job, hvor du får mulighed for at driver projekter til succes og gøre en forskel for en mere bæredygtig verden!

Som Controls Project Engineer hos Johnson Controls Køleteknik tilbyder vi dig en spændende rolle hvor du får ansvar for at afvikle og drive el-projekter i samarbejde med vores projektafdelingen og PLC programmører. Som Controls Project Engineer vil du arbejde med flere projekter samtidig. Alle projekterne vil omhandle opstart af nye køle-og varmepumpe anlæg. Du vil være ansvarlig for at lede den el-tekniske del af projektet og sikre, at det skrider frem som planlagt i forhold til tidsplanen. Det vil være din opgave at holde øje med eventuelle afvigelser og sikre, at alle projektleverancer bliver opfyldt.

Du vil have fuldt ansvar for de tildelte projekter og sikre både operationel og økonomisk performance. Dette inkluderer også at håndtere risikominimering. Ved at opretholde en hands-on tilgang til projektledelse vil du være godt rustet til at håndtere de udfordringer, der opstår under projektudførelsen, og sikre den succesfulde levering af kvalitetsprodukter, fremragende service og support, der konsekvent overstiger vores kunders forventninger.

Arbejdsopgaver:

 • Afklare projekter og projektforløb med Projekt afdelingen
 • Udfærdige nøglediagrammer i SEE Electrical opdatering af eksisterende dokumentation
 • Applikere PLC-anlæg
 • Teste, indkøre og aflevere anlæg
 • Slutdokumenter anlægget

Til stillingen som Controls Project Engineer søger vi:

 • Du har evnen til effektivt at styre flere projekter og demonstrerer hurtige beslutningstagningsevner uden at gå på kompromis med vores høje servicestandarder
 • Med din uddannelsesmæssige baggrund inden for elektrisk ingeniørarbejde, automation eller et beslægtet teknisk felt, er du velbevandret i håndtering af komplekse tekniske produkter og systemer
 • Ideelt set har du erfaring med at arbejde med teknisk komplekse systemer indenfor områder som HVAC, køleteknik og automation
 • Du kan kommunikere flydende på engelsk og dansk

Hvad tilbyder vi:

Hos os vil du blive en del af et dynamisk og engageret team, hvor du kan bringe dine projektledelsesfærdigheder i spil og bidrage til skabe mere effektive og bæredygtige verden!

 • Fantastiske kollegaer. Teamet har en uformel tone, og der er plads til gode grin
 • At du kan være med til at gøre en forskel til gavn for en bæredygtig verden
 • En udfordring på dine faglige kompetencer og oplevelsen af at arbejde sammen med nogle af industriens førende eksperter
 • Et job med rige udviklings- og karriemuligheder
 • Vi sørger for en grundig oplæring, som er tilpasset til dit erfaringsniveau
 • Ansættelse i en global og innovativ virksomhed med en historie, der startede for mere end 130 år siden

Ansøgning

Så er du passioneret omkring projektledelse og ønsker du at blive en del af et stærkt team, så send os din ansøgning i dag via vores hjemmeside, da vi løbende evaluerer modtagne ansøgninger og besætter stillingen, når den rette kandidat er fundet.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Benny Madsen (Automation Manager) på E-mail: benny.madsen@jci.com Har du spørgsmål omkring rekrutteringsprocessen, så kontakt Iben Lund (Senior Talent Acquisition Partner) på Iben.lund@jci.com.

Danmark er Johnson Controls Køleteknik landsdækkende inden for anlægssalg og service. Vi servicerer og leverer primært industrielle og kommercielle køle- og varmepumpeanlæg baseret på NH3, CO2 og HC samt syntetiske kølemidler. Salgsafdelingen i Contracting, Køleteknik, står for salg af køleløsninger og varmepumper til primært industrielle kunder i hele Danmark. Kunderne dækker b.la. farmaceutiske virksomheder, varmeforsyninger, sygehuse, slagterier, mejerier, distributionscentre mm.

#LI-IL3

Gem job