658 job matcher din søgning 658 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Yding Grønt
Østbirk Se rejsetid

Fabrikschef

Du bliver en del af en funktionærstab på 12 kompetente medarbejdere, der leder og supporterer over 70 dygtige mark- og pakkeriarbejdere. Dine opgaver bliver at lede og udvikle vores fabrik, som arbejder med snit, vask og pakning af grøntsager. Du vil få reference til den adm. direktør og indgå i virksomhedens daglige ledelse.

Det Nationalhistoriske Museum
Hillerød Se rejsetid

Publikumschef til Frederiksborg

Har du lyst til at udvikle en ny gæsterejse på en fantastisk kulturattraktion? Er du en dygtig leder? Og kan du etablere partnerskaber, der giver værdi i mere end én forstand? Så er du måske Frederiksborgs nye publikumschef!

Brøndby Kommune

Leder af kulturservice og souschef søges til Brøndby kulturhuse

Som leder af kulturservice og souschef får du det ledelsesmæssige ansvar for personale og budget for Team Kulturservice og udgør sammen med lederen for Biblioteker og Kulturhuse organisationens øverste ledelse. Du har erfaring og kompetencer inden for service-, restauration- og/eller kulturfagene.

GN Højtryk A/S
Stubbekøbing

Projektleder

Alle projektledere er ansigtet udadtil i forhold til kunderne. Arbejdsopgaver omfatter blandt andet styring af projekterne i samarbejde med det øvrige team, økonomi- og tidsplansstyring, indkøb og koordinering af leverandører samt deltagelse på bygge- og sikkerhedsmøder.

Brøndum A/S

VVS-beregner/Kalkulatør til Brøndum i Hvidovre

Til Brøndum i Hvidovre søger vi en VVS-beregner/kalkulatør med speciale i Industri, Fjernvarme og/eller VVS, som har et stort overblik og lyst til at arbejde med komplekse projekter. Som VVS-beregner/kalkulatør vil du få ansvaret for at udarbejde tilbud i Calwin, samt sikre en effektiv projektoverlevering til produktionen.

Wizkids A/S
Albertslund Se rejsetid

VP of Engineering, Nordics

As Vice President of Engineering, you'll be responsible for ensuring that our agile scrum teams are focused on high-level strategic objectives, provide support and architectural advice to development managers, oversee the consistency of user experiences, and manage a team of engineers and developers.

Boligselskabet Sjælland
Roskilde og Ringsted

Driftsleder med byggeteknisk og økonomisk indsigt søges

Vi søger en kompetent driftsleder, gerne med byggeteknisk baggrund. Som driftsleder vil du være den, der sammen med områdets bygningskonstruktør søsætter nye initiativer og tiltag i forbindelse med boligafdelingernes vedligeholdelsesplaner og akutte udfordringer med bygningerne.

Bornholms Regionskommune
Rønne Se rejsetid

Trafikchef til hele Bornholms trafikselskab BAT

Vil du være med til at drive og udvikle den kollektive trafik på Bornholm? Bornholms Regionskommune søger en ny trafikchef for hele øens trafikselskab BAT. Som vores nye trafikchef bliver du den øverste leder for trafikselskabet, som tæller ca. 80 medarbejdere.

FUR Bryghus ApS

Ambitiøs køkkenchef til Restaurant Bryghuset

Restaurant Bryghuset, der er en del af Fur Bryghus, søger en passioneret, struktureret og faglig dygtig køkkenchef med tiltrædelse efter aftale. Køkkenchefen skal drifte køkkenet med alt det, det indebærer. Køkkenchefen refererer til Restaurant- & Eventchefen Danni Boysen, der har det overordnede ansvar for restaurations- og eventdriften.

Margrethe Sogns Børnehus
Valby Se rejsetid

Leder til attraktiv stilling i lille privat daginstitution

Vil du stå i spidsen for at give ca. 40 børn i alderen 1-6 år et trygt og udviklende børneliv? Så søger vi lige nu en leder til et lille børnehus, hvor tryghed og trivsel er i fokus og engagementet og fællesskabet er stort blandt både personale, børn og forældre.

Professionshøjskolen Absalon
Roskilde Se rejsetid

Leder til efter- og videreuddannelse på sundhedsområdet

Brænder du for kompetenceudvikling på sundhedsområdet? Vil du være med til at udvikle innovativ læring for medarbejdere i sundhedssektoren, så de kan blive videreuddannet til at løse opgaverne i et sundhedsvæsen under forandring? Og er du en forretningsorienteret leder med solid viden, erfaring og netværk? Så er du måske vores nye leder.

RS Components A/S

Key Account Manager – North Jutland

As Key Account Manager, you will maintain and grow the sales district of North Jutland. You will qualify and identify potential customers, maintain current customers and grow the market actively by visiting customers frequently and involving a close professional relationship with the Internal Key Account Manager (IKAM).

Dansk Byplanlaboratorium
København Se rejsetid

Ny direktør

Brænder du for god planlægning? Vil du være med til at sikre Dansk Byplanlaboratorium og planlægningen en stærk, fri og inspirerende platform og stemme i krydsfeltet mellem faglighed og politik? Du skal lede og inspirere et lille, stærkt sekretariat, der gennemfører projekter, udbyder kompetencegivende kurser, konferencer og faglige netværk.

LEGOLAND ApS
Billund Se rejsetid

Manager med et stærkt kommercielt mindset til at lede indkøbsteamet i Retail-afdelingen

Er det dig, som sammen med dit team kan sikre, at dette høres igen og igen blandt danske børnefamilier? Og brænder du for godt købmandskab, og kan du lede dit team til nye højder, så har du muligheden for at blive vores nye Sr. Buyer Manager i Retail-afdelingen i LEGOLAND.

Fonden Grantoftegaard
Ballerup Se rejsetid

Ny direktør med driftslederkompetencer indenfor naturpleje og økologisk grøntsagsproduktion

Den Erhvervsdrivende Fond og Registrerede Socialøkonomiske Virksomhed Grantoftegaard søger en ny direktør med driftslederkompetencer. Du har formentlig erfaring med at lede socialøkonomiske virksomheder eller projekter samt erfaring med drift af en landbrugsvirksomhed.

Secomea A/S
Copenhagen

Product Owner

Are you the new Product Owner we are looking for to join the Research and Development department at Secomea? In the position as Product Owner in Secomea you will be responsible for defining and delivering high-quality products by working with developers, designers, testers, product manager and other stakeholders.

Rudersdal Kommune
Nærum Se rejsetid

Vil du være en del af et stærkt arbejdsfællesskab? Vi søger en ny afdelingsleder på døgnrehabilitering Hegnsgården GENOPSLAG

Som afdelingsleder får du ansvar, indflydelse samt beslutningskompetence samtidig med du altid kan få hjælp og sparring om opgaveløsning. Du får en rigtig god introduktion til kommunen, Hegnsgården og opgaverne.

Norconsult Arkitektur
København Se rejsetid

Projektleder

Du får som projektleder ansvaret for projektet i udførelsesfasen på både større og mindre byggesager. Du skal bl.a. sikre, at entreprenøren leverer den aftalte kvalitet til rette tid og på vegne af bygherren følge op på projektøkonomien og forhandle eventuelle ekstrakrav med entreprenøren.

Norisol A/S
Fredericia Se rejsetid

Regionsdirektør Syd

Er du en forretningsorienteret praktiker med stærke relationer til dine kunder og medarbejdere? Har du erfaring med ledelse af en projektorienteret organisation? Er din lederstil funderet i tillid og sikrer du høj arbejdsglæde blandt dine medarbejdere? Så kan vi have din næste stilling.

Elding Nordic ApS
Herning Se rejsetid

Country Manager

Vi søger en selvstændig og resultatorienteret country manager til den overordnede, nationale ledelse af Elding Nordic. Vi er i fuld gang med at etablere os på det danske marked. Derfor får du, som vores nye country manager, store muligheder for at sætte dit præg på virksomheden.

Oceanfamiliehus ApS
Tinglev

Leder til familiehus i Sønderjylland

Er du en fagligt dygtig, visionær og anerkendende leder, der tydeligt kan sætte retning indenfor det socialpædagogiske felt? Kan du skabe følgeskab? Så skal du muligvis være med til at drive vores familiehus.

RS Components A/S
Copenhagen Se rejsetid

Country Marketing Executive

We are looking for a Swedish-speaking Country Marketing Executive who can help us with structuring and coordinating our marketing activities in Sweden and take over while our Swedish team member is on maternity leave. This role is offered on a full time, fixed term 11 months contract, starting February 2023.

Herlev Kommune

Sjældent udbudt lederstilling til tværfaglig myndighedsafdeling

Som leder i Voksenrådgivning og Visitation skal du facilitere, at borgerne i samarbejdet med myndigheden oplever sig anerkendt og medinddraget, samt at der træffes helhedsorienterede og sammenhængende afgørelser, med det formål at borgerens egne potentialer udvikles/understøttes, så borgerne oplever progression og selvbestemmelse.

Aon Denmark A/S
København eller Kolding Se rejsetid

Head of Account Executives

Vi søger en Head of Account Executives til en stilling i vores afdeling Commercial Risk Solutions (skadesforsikring). Du vil som leder for mæglerteamet i vores mid-size segment være ansvarlig for salg til eksisterende og nye kunder samt krydssalg til andre forretningsområder.

Birkenstock Nordic ApS
Copenhagen Se rejsetid

Finance Manager (m/f/d) Nordics

Your tasks:

  • Guarantee full compliance with all relevant local legislation (e.g.: statutory accounting standards, tax law, civil law) and internal group guidelines
  • Manage the year-end audit process and external auditors, maintain a comprehensive system of controls over all accounting functions