639 job matcher din søgning 639 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Intra Juvél
Viborg Se rejsetid

Salgschef

Du tilbydes en nøgleposition hos én af Danmarks førende leverandører af køkkenvaske og sanitetsprodukter. Du vil, foruden at være ansvarlig for alle forhandlinger med dine nøglekunder, også have ansvaret for vores udekørende salgsteam, som du vil skulle udvikle og støtte i udviklingen af Intra’s position i markedet.

Canon Danmark
Vejle Se rejsetid

Servicechef

Vi søger en knivskarp Servicechef til vores team i vest. Du får det overordnede ansvar for, at din afdeling når sine resultater, inklusive kundetilfredshed, budgetter og medarbejderengagement, og vi garanterer, at du får en inspirerende hverdag med masser af udfordringer og spændende opgaver. Du vil blive ansvarlig for ca. 20 engagerede teknikere.

Maraldi Seeds Denmark A/S
Årslev Se rejsetid

Adm. Direktør søges til planteforædlingsvirksomhed på Midtfyn

Ønsker du at lede et planteforædlingsteam på Midtfyn? På grund af generationsskifte søger vi en passioneret Adm. Direktør til at lede virksomheden. Du får ansvar for HR, budgetter, løn, betalinger, bogføring samt rapportering (ansvaret for salg og frøproduktionen er overgået til moderselskabet).

Frederiksberg Kommune

Frederiksberg Ungecenter søger nytænkende og faglig teamleder til beskæftigelsesrettet ungeindsats

Frederiksberg Ungecenter søger en faglig og innovativ teamleder, der – i fællesskab med en centerleder samt en teamleder for Uddannelsesvejledningen – har lyst til at lede vores ambitiøse ungeindsats, og som er dedikeret til at skabe markante resultater gennem god ledelse, faglig indsigt og nye tværfaglige metoder.

Colliers International Danmark A/S
København Se rejsetid

Projektleder med byggeteknisk indsigt til Colliers' lejerrådgivning

Som projektleder med byggeteknisk indsigt deltager du aktivt i forhandling af lejemål og kontrakter, over indretnings- /ombygningsprojekter med styring af tid, økonomi og interessenter, til flytninger og fraflytninger. Gennem projektledelse sikrer vi vores kunder en optimal kontorindretning, baseret på din brede tekniske viden.

Odsherred Kommune
Nykøbing Sjælland Se rejsetid

Teamleder(e) til Siriusparken

Vil du være med til at sætte retning og skabe gode rammer – sammen med en ny ledelseskollega? Er du kommunikativ, samvittighedsfuld og struktureret? Vi søger to Teamledere, som bliver det nye ledelsesteam på botilbuddet Siriusparken, der er et botilbud for 30 voksne borgere med varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsevne.

Strøm Hansen A/S
Glostrup Se rejsetid

Projektleder til el-service og industri

Vi har akut behov for en dygtig medarbejder med erfaring i el-service samt industri. Dine vigtigste arbejdsopgaver bliver blandt andet planlægning, projektledelse og gennemførelse (fra tilbud og projektering til levering) af opgaver af forskellige størrelser og kompleksitet indenfor industri og almindelig el-service.

Københavns Kommune

Dygtige ledere til Område for Bygninger i Teknik- og Miljøforvaltningen

Vi tilbyder to spændende stillinger som enhedschefer inden for byggesagsområdet i Teknik- og Miljøforvaltningen. Som enhedschef er du leder for ca. 20-25 fagligt engagerede medarbejdere, der brænder for København. Du arbejder i krydsfeltet mellem faglighed, ledelse, politiske beslutninger og byens interessenter.

Støttekontaktgruppens Botilbud ApS
Hillerød Se rejsetid

Daglig leder søges til botilbud for unge med autismespektrumforstyrrelse

Kunne du tænke dig et lederjob, hvor du står i spidsen for at sikre høj faglig kvalitet og udvikling? Ønsker du stor frihed til at udfolde din ledelsesfaglighed med fokus på personaleledelse og faglig ledelse? Så er det måske dig, vi søger! Vi søger en ambitiøs og helhedsorienteret daglig leder, som kan videreudvikle vores botilbud.

Syddjurs Kommune

Kulturbærende Plejehjemsleder søges til Plejehjemmet Lillerupparken i Rønde

Vi søger pr. 1. juni 2023 en erfaren plejehjemsleder, som gennem inddragelse og dialog kan sikre et velfungerende plejehjem med ro på driften. Du leder Lillerupparken i tæt samarbejde med 2 teamledere. Vi tilbyder dig bl.a. ca. 100 ambitiøse og motiverede medarbejdere, elever og studerende samt drifts- og budgetansvar for plejehjemmet.

Jobindex søger for Arcane Tinmen ApS
Brabrand Se rejsetid

Head of Product Development – great products for players in the trading card and roleplaying segment

We are on a quest to create amazing products that the community and our employees will use every single day. As our new Head of Product Development, you will lead our efforts in existing and new categories. Ultimately enhancing the gaming experience of enthusiastic trading card players all around the world.

Københavns Universitet

Planchef til udvikling af de fysiske rammer på Københavns Universitet

Vil du stå i spidsen for den bæredygtige udvikling af de fysiske faciliteter på Københavns Universitet? Du bliver en del af chefgruppen i CAS, og du vil blive den ansvarlige chef for udarbejdelse af nye fremsynede campusplaner som beskrevet i KU’s Helhedsplan for campus- og bygningsområdet.

JD-Contractor A/S
Holstebro Se rejsetid

Marine Superintendent med flair for teknik og indkøb

Vi søger en maskinmester med noget sejlerfaring, helst fra lokalområdet, til vores tekniske afdeling i Holstebro, der er ansvarlig for sikker og økonomisk drift af vores skibe. Arbejdsopgaverne består bl.a. i koordinering af vedligehold og reparationer på vores fartøjer og projektledelse under ombygninger af fartøjer og mobilisering til projekter.

Dansk Psykolog Forening
København Se rejsetid

Teamleder til forhandlingsafdelingen

Du bliver daglig og faglig leder af i alt 10 dygtige og engagerede medarbejdere i ”Team offentlig og privat” og skal bl.a. have ansvar for og deltage i forhandlinger og rådgivning af offentligt- og privatansatte psykologer om bl.a. ansættelse, kontrakt, løn, afsked, sygesamtaler, m.v.

Forsyningstilsynet
Frederiksværk Se rejsetid

Fagligt stærk kontorchef til implementering af ny lovgivning

Kan du se dig selv stå i spidsen for en afdeling, der arbejder med ny lovgivning for affaldssektoren? Du får personaleansvar for 10 medarbejdere, der hovedsageligt er jurister og økonomer. Du har indsigt i forsyningsområdet og gerne erfaring fra en offentlig eller forsyningsfaglig organisation.

Randers Kommune

Økonomi- og administrationschef med flair for økonomi, proces og tværfagligt samarbejde til Børn og Skole

Som økonomi- og administrationschef vil du få ledelses- og personaleansvaret for Analyse og Økonomiteamet samt Pladsanvisningen. Du varetager en række faste opgaver såsom budgetprocesser og -opfølgninger, regnskab mv. og får ansvar for beskrivelse af økonomi i alle politiske sager.

Dansklærerforeningens Forlag A/S
Frederiksberg Se rejsetid

Redaktionschef

Vil du arbejde i et hus, hvor alle har en stor kærlighed til danskfaget og til bøger? Vi søger en redaktionschef, som har respekt for traditionen og mod på fornyelsen. Dine ansvars- og arbejdsområder vil bl.a. være ledelse af redaktionen og dens medarbejdere herunder de daglige opgaver, møder, processer og fremdrift.

Odsherred Kommune
Højby Se rejsetid

Dynamisk projektleder til Center for Omsorg og Sundhed

Odsherred Kommune søger en projektleder til Center for Omsorg og Sundhed for at styrke og udvikle organisationen. Din uddannelsesmæssige baggrund er af mindre betydning, men det er centralt, at du er teoretisk velfunderet udi projektledelse og har indgående erfaring med at anvende projektledelsesredskaber i praksis.

Silkeborg Boligselskab

Direktør

I SB arbejder vi for at skabe flere gode almene boliger og dermed forskellige boligtilbud i Silkeborg og omegn. Direktøren skal derfor gå forrest i udviklingen af en god arbejdsplads, bæredygtige fremtidsboliger og bidrage i arbejdet for at fremme et stærkere beboerdemokrati og attraktive fællesskaber.

SPITZKE SE
Køge

Filialleder (m/k/d)

Med omkring 2.300 medarbejdere på 18 lokationer i Tyskland og Europa er SPITZKE SE-gruppen med til at forme Europas jernbaneinfrastruktur. Tag del i succeshistorien som filialleder (m/k/d) for vores lokation i Køge, og lad os sammen fremme den jernbanebaserede mobilitet.

Banedanmark
Ringsted Se rejsetid

Engageret leder til sporområdet i Banedanmark

Vi har brug for dig til at stå i spidsen for og være sparringspartner for en gruppe videnstunge og fagligt engagerede medarbejdere, hvor du kommer til at spille en vigtig rolle i projekter, som sætter et synligt aftryk på samfundet i mange generationer frem. Det er stort for Danmark. Vil du være med?

Biltema Danmark A/S
Thisted Se rejsetid

AMBITIØS SOUSCHEF

Som souschef kan du glæde dig til at kunne udfolde dine planlægningsevner. Du igangsætter nemlig de rigtige initiativer og sikrer, at varehusets ”sæsoner” både bliver planlagt og gennemført ordentligt. Du har masser af ansvar og frie rammer og sætter en ære i at sikre, at både dit medarbejderteam og varehuset står helt skarpt og salgsklart.

Skive Kommune

Tre områdeledere til plejecentrene Balling, Glyngøre og Roslev

I Skive Kommune ønsker vi at blive en af landets bedste seniorkommuner, hvor vi sammen skaber et godt og værdigt liv for de ældre. Vi søger derfor 3 områdeledere, der hver skal varetage ledelsen af ét plejecenter: Balling, Glyngøre eller Roslev plejecenter.

Økonomistyrelsen
København Se rejsetid

Kontorchef til Finansministeriets Koncern HR

Brænder du for ledelse, og vil du stå i spidsen for et kvalitetsbevidst og ambitiøst Koncern HR, der bidrager med løsninger, som understøtter forretningen i Finansministeriets fem institutioner? Koncern HR understøtter, at Finansministeriets departement og fire styrelser er spændende, udviklende og ansvarlige arbejdspladser.

Dansk AM Hub
Valby Se rejsetid

Projektleder med fokus på bæredygtighed og nye teknologier

Vi søger en dygtig projektleder med 3-5 års erfaring fra projektledelse, som besidder et godt drive, lysten til at styre vores projektportefølje og evnen til at navigere blandt mange interessenter. Samtidig skal du stå i spidsen for at udvikle og implementere vores nye CO2-beregner og beslutningsværktøj til brug hos danske produktionsvirksomheder.