23 job matcher din søgning 23 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 23 af 23 resultater.
Region Sjælland
Ringsted

Teamleder til Systemplatforme, Koncern IT

Er du en dygtig og erfaren personaleleder med flair for it? Vil du være med til at udvikle og optimere sundheds-it til Region Sjællands sygehuse?

Randstad A/S søger for Arkil A/S
Greve

Afdelingschef

Randstad søger for Arkil en afdelingschef, der vil få ansvaret for at drive og vækste en ny anlægsafdeling i hovedstadsområdet – primært indenfor jord, vej, kloak og forsyning. Du vil i stillingen få ansvaret både for den strategiske udvikling, afdelingens vækstmål, økonomi og budget samt for ledelsen af afdelingens medarbejdere.

Odsherred Kommune
Nykøbing Sjælland

Fagligt stærk leder til Læring, Uddannelse og Pædagogik

Kan du bidrage til og understøtte det tværgående samarbejde både strategisk og i praksis på hele 0-18 års området? Og kan du lede 30 engagerede medarbejdere med forskellige fagligheder? Så søg stillingen som afdelingsleder.

SOFTLINE A/S

Country Manager, Denmark

Markedet for vores innovative og funktionelle designmøbler er i kraftig udvikling, og vi søger derfor en Country Manager til det danske marked. Du får ansvaret for udbygge vores tætte samarbejde med eksisterende forhandlere og partnere, samt opbygning af stærke og gode relationer til arkitekter, designere og nye partnere.

Randstad A/S
Greve

Quality Manager/Qualified Person

As the new quality manager, you will work closely with all areas of the organization to drive quality improvement projects, and you will especially act as quality-link with your colleagues in Logistics Pharma and FMCG.

Lolland Kommune
Rødby

Visionær Teamleder søges til Natur og Miljø

Vil du være en del af en attraktiv arbejdsplads? Og vil du løse opgaver som har stor betydning for alle borgere i vores kommune og, ikke mindst, for kommunens udvikling?

Spanvall

Salgschef med dokumenteret lederuddannelse og -erfaring

Spanvall søger salgschef med erfaring og værktøjer til, at udvikle Spanvalls europæiske markedsposition inden for selskabets produktområder. Vi ønsker, du skal stå i spidsen for Spanvalls europæiske kommercielle aktiviteter, udvikle og fastholde virksomhedens kundeportefølje.

Snedkermester Arne Pedersen A/S
Greve

Byggeleder/malerafdelingen

Er du en erfaren og positiv byggeleder med et stort service-gen, der kan holde mange bolde i luften på samme tid? Du vil blive en del af et dedikeret byggelederteam, som du i tæt samarbejde med, skal stå for den daglige drift af vores kernekundeportefølje, som bl.a. er boligadministration såvel almene som private og forsikringssager mv.

PROSPIRA søger for ROP A/S
Herlufmagle

Tilbudschef – jord, kloak og anlæg

Har du lyst til at blive chef for en tilbudsafdeling? Til ROP A/S søger vi en erfaren tilbuds-/kalkulationsmedarbejder, som har lyst til nye udfordringer. ROP A/S er en professionel, transparent og erfaren spiller inden for entreprenørbranchen.

GoodHabitz BV

Freelance translator English - Danish (20-40 hours a week)

GoodHabitz is looking for a team of fluent Danish freelance translators to translate, localise and transcreate our entire course library from English to Danish. This project will span a minimum of one year.

Køge Kommune

VICESKOLELEDER SØGES til Højelse Skole i Lille Skensved

Da vores dygtige viceskoleleder har fået arbejde i udlandet, søger vi en viceskoleleder med stærke pædagogiske evner og med evne til at samarbejde med det øvrige ledelsesteam omkring udvikling og drift af skolen.

Compass Human Resources Group A/S søger for BeGreen i Haslev

Planchef

I denne forretningsorienterede stilling er du med til at gøre elektriciteten i stikkontakten grøn og accelerere udviklingen væk fra fossile energikilder. BeGreen etablerer og driver solcelleparker i Danmark og indenfor en overskuelig tidshorisont også i andre lande i Europa.

Hays Specialist Recruitment A/S recruiting on behalf of client

Business Development Manager – Engineering Studies

Business Development Manager for leading offshore wind company. As Business Development Manager for Engineering Studies, you will take the lead on developing the Engineering Studies business area.

Hays Specialist Recruitment A/S recruiting on behalf of client

Sales Manager

Ambitious Sales Business Development Manager, with a goal orientated attitude. You will act as the new Sales Manager covering the Scandinavian and Germany market.

Innergy Factory søger for Novozymes A/S
Kalundborg

Associate Manager, Logistic and support

Er dit naturlige ledelsesfokus rettet mod teams, resultater og virksomhedskultur? Så er du måske den nye Associate Manager Logistic and support, der kan tage ansvaret for Råvarelageret, Pluklageret (forbrugsvare til produktionen) og Tankyarden for site Kalundborg.

IBKA A/S
Vordingborg

International Driftsleder med passion for ledelse og mandskabsplanlægning

Forestil dig et arbejde, hvor du både er leder og fordeler. En stilling, hvor din rolle er afgørende for at få puslespillet mellem kundernes ønsker, materiel og medarbejderressourcer til at gå op. I stillingen får du nemlig ansvar for ledelsen og disponeringen af 25 montører samt formænd inden for division Raffinaderi og Tanke.

Køge Kommune

Leder til plejeboligområdet

Kan du forme rammerne for et godt og meningsfuldt hverdagsliv for borgere i plejebolig i Køge Kommune? Vil du stå i spidsen for en fortsat udvikling af Køge Kommunes ældrepleje, og vil du være med til at slippe fagligheden fri sammen med medarbejdere og ledere? Så er det lige netop dig, vi søger.

mj service as
Roskilde

Serviceledere