69 job matcher din søgning 69 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

FGU Nordvestsjælland

Skoleleder til FGU Nordvestsjælland – Fårevejle-afdelingen

Vi søger en skoleleder til FGU NVS i Fårevejle, der kan tage teten i forhold til videreudvikling af den helhedsorienterede undervisning, være tæt på den daglige drift og have fokus på relationerne til vores samarbejdspartnere. Skolelederen får ansvar for skolens udvikling og drift med mellem 80-110 elever og 17 medarbejdere.

Botilbuddet Sct. Mikkelsgade
Slagelse Se rejsetid

Forstander / leder

Vi søger dig, der som forstander / leder er lige så meget teamplayer som leder, og som har lyst til at være med til at udvikle og rammesætte stedet til gavn for beboerne og medarbejdernes trivsel. Du er synlig og tilgængelig ”på gulvet” for vores beboere og kender til deres udfordringer samt medarbejdernes faglige udfordringer, generelt og aktuelt.

Innergy søger for Novozymes A/S
Kalundborg Se rejsetid

Senior Manager, Project Execution

Er du en god leder, og vil du sætte et bæredygtigt aftryk? Er CAPEX-projektledelse og produktionsteknologi nogle af dine spidskompetencer? Du vil blive leder af et team med højt kvalificerede og meget dedikerede projektledere, og dit primære fokusområde vil være allokering af projektledere til projektporteføljen.

RV Murerentreprise ApS
Asnæs Se rejsetid

Vi søger en byggeleder, med erfaring med mureropgaver

Som byggeleder får du ansvaret for styring af opgaverne fra start til slut, dine vigtigste arbejds- og ansvarsområder vil være tilbudsberegning og planlægning af opgaver, personel, materiel samt evt. underentreprenør.

FORS A/S
Roskilde Se rejsetid

Teamleder til spildevand

Til team Renseanlæg i vores spildevandsafdeling søger vi en teamleder, der kan organisere afdelingens arbejde, som kan inspirere og motivere medarbejderne, og som kan sikre, at afdelingen lever op til både kvalitets- og miljøkrav.

OK-Fonden

Chef til OK-Fonden Høng - et socialpsykiatrisk bo- og behandlingstilbud

Som chef skal du sikre en sund, sikker og systematisk drift, styring og ledelse af OK-Fonden Høng som fundament for udvikling, trivsel og behandlingsindsats. Du er en stærk ledelsesfaglig psykiatrisk profil, fagligt velfunderet, såvel somatisk som psykiatrisk.

Marsøe ApS søger for Faxe Kommune

Distriktsleder til hjemmeplejen i område syd

Vi søger en erfaren leder til distrikt syd. Vi tilbyder en unik mulighed for at sætte dit præg på udviklingen og nytænkning af en helt ny hjemmepleje og hjemmesygepleje, hvor borgerinddragelse, medarbejderindflydelse, faglighed og kompetencer går op i en højere enhed.

Innergy søger for Novozymes A/S
Kalundborg Se rejsetid

Associate Manager, Miljøteknik

Vil du være med til at udvide Danmarks i forvejen største rensningsanlæg og kunne du tænke dig at sætte et bæredygtigt aftryk? Har du lyst til at spille en afgørende rolle i at sikre, at den daglige drift kører optimalt og at arbejdsmiljøet og sikkerheden er i top, samtidig med at dine medarbejdere trives og udvikles?

Odsherred Kommune
Nykøbing Sjælland Se rejsetid

Teamleder(e) til Siriusparken

Vil du være med til at sætte retning og skabe gode rammer – sammen med en ny ledelseskollega? Er du kommunikativ, samvittighedsfuld og struktureret? Vi søger to Teamledere, som bliver det nye ledelsesteam på botilbuddet Siriusparken, der er et botilbud for 30 voksne borgere med varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsevne.

Odsherred Kommune
Højby Se rejsetid

Dynamisk projektleder til Center for Omsorg og Sundhed

Odsherred Kommune søger en projektleder til Center for Omsorg og Sundhed for at styrke og udvikle organisationen. Din uddannelsesmæssige baggrund er af mindre betydning, men det er centralt, at du er teoretisk velfunderet udi projektledelse og har indgående erfaring med at anvende projektledelsesredskaber i praksis.

SPITZKE SE
Køge

Filialleder (m/k/d)

Med omkring 2.300 medarbejdere på 18 lokationer i Tyskland og Europa er SPITZKE SE-gruppen med til at forme Europas jernbaneinfrastruktur. Tag del i succeshistorien som filialleder (m/k/d) for vores lokation i Køge, og lad os sammen fremme den jernbanebaserede mobilitet.

Vallekilde Højskole
Hørve Se rejsetid

Viceforstander

Vær med til at styre en af de største almene højskoler godt ind i fremtiden. Dine ansvarsområder er bl.a. i samarbejde med forstanderen, vores samlede undervisningsudbud herunder skemaplanlægning, årshjul og indholdsplaner samt økonomi- og personaleansvar for lærergruppen på højskolen.

Stryhns Gruppen A/S
Roskilde Se rejsetid

Teamleder til nathold

Kan du optimere og effektivisere produktion gennem målrettet arbejde med KPI’er og produktionsmålinger? Så er du måske vores nye Teamleder til nathold på fabrikken i Roskilde. Til vores fabrik i Roskilde søger vi en Teamleder, der kommer til at spille en vigtig rolle i at sikre driften og optimeringen vores produktionsprocesser.

VetNet A/S
Roskilde Se rejsetid

Selvkørende og erfaren C++ udvikler/afdelingsleder til softwarehus indenfor veterinærbranchen

Vi går imod strømmen og hjemflager vores udviklingsafdeling, og vi har derfor brug for en meget stærk C++ udvikler, der samtidig kan lede afdelingen og forestå hjemflagningsprocessen. Jobbet indebærer bl.a. vedligeholdelse, fejlrettelse og udvikling af både standardiserede og kundespecifikke løsninger.

TyreTrust A/S
Køge Se rejsetid

Adm. direktør i TyreTrust A/S – Danmarks største dækhotel

Som direktør bliver du ansvarlig for vores 2 dækhoteller i Danmark – i Horsens og Køge – samt vores nyetablerede dækhotel i Norge. Du har bl.a. det kommercielle ansvar for eksisterende kunder samt via relationer og netværk at øge virksomhedens markedsandele. TyreTrust A/S er ejerledet og har vækstambitioner og -potentiale i Skandinavien.

CHEP
Køge Se rejsetid

Marketing Working Student - 12 months (m/f/d)

You’ll join an international organization big enough to take you anywhere, and small enough to get you there sooner. You’ll help change how goods get to market and contribute to global sustainability. You’ll be empowered to bring your authentic self to work and be surrounded by diverse and driven professionals.

ThistedBy / Thy Detailforum
Thisted Se rejsetid

Vil du udvikle detailhandlen i Thy – så er det lige dig vi har brug for

Vi er to organisationer der samarbejder om at fremtidssikre detailhandlen. Og derfor har vi brug for en ny Handelschef. Du får en hverdag fuld af liv, hvor du planlægger og eksekverer ca. 50 events årligt. Du leder et fantastisk personale, på to medarbejdere, til fælles succes.

Kalundborg Forsyning A/S
Kalundborg

Projektleder

FOGH NISSEN Management søger for NGI A/S

President of Sales

MAN Energy Solutions
Copenhagen, Frederikshavn or Holeby Se rejsetid

Global Launch Manager, Sales, Retrofit & Upgrades

Gunner Due Biler Køge A/S

Pladeværkfører