47 job matcher din søgning 47 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Maraldi Seeds Denmark A/S
Årslev Se rejsetid

Adm. Direktør søges til planteforædlingsvirksomhed på Midtfyn

Ønsker du at lede et planteforædlingsteam på Midtfyn? På grund af generationsskifte søger vi en passioneret Adm. Direktør til at lede virksomheden. Du får ansvar for HR, budgetter, løn, betalinger, bogføring samt rapportering og du skal kunne lide at deltage i det daglige praktiske arbejde.

Nyborg Forsyning & Service A/S
Nyborg Se rejsetid

Leder til administrationsafdeling med fokus på økonomi og kundeservice

Som leder for administrationsafdelingen bliver du daglig leder for 12 serviceorienterede og selvkørende medarbejdere i kundeservice og regnskab, der er samlet i én afdeling. Dine hovedopgaver bliver bl.a. personaleledelse med fokus på arbejdsglæde og medarbejderudvikling, regnskab og øvrige rapporteringer.

airteam a/s
Odense Se rejsetid

Projektleder

Vil du have ansvar for egne projekter? Motiveres du af et alsidigt job, hvor du er involveret fra projektering til commissioning? Vi søger en engageret projektleder til ventilation, som kommer til at projektere og udføre innovative og energieffektive ventilationsløsninger og bidrage til et sundt og effektivt indeklima for mange mennesker.

Keyselector søger for CenSec

Erfaren CEO til Danmarks forsvars-, rum – og sikkerhedsklynge

Den nuværende CEO har efter 10 succesfulde år ønsket at indtage en mindre krævende rolle i organisationen. Vi søger derfor hans afløser. Som CEO varetager du den daglige ledelse af CenSecs samlede aktiviteter indenfor de rammer, som bestyrelsen fastlægger i sin strategi m.fl. Du får et afvekslende og krævende job med spændende udfordringer.

Svendborg Kommune

Thurø Skole søger en engageret skoleleder til en helt særlig skole, et helt særligt sted

Vil du stå i spidsen for en skole, hvor elevernes trivsel er absolut i top? Som skoleleder bliver du en del af et ledelsesteam på to, dig selv og en viceskoleleder, godt understøttet af vores skolesekretær. Din hovedopgave bliver at lede den fortsatte pædagogiske og faglige udvikling af Thurø Skole i samarbejde med de øvrige medarbejdere.

Jemac Kommunikation ApS søger for Titech Electric A/S
Odense Se rejsetid

Projektingeniør søges inden for el-området

Hitachi Energy Denmark A/S
Middelfart eller Skovlunde Se rejsetid

Project Manager

PeopleLink søger for Carl Hansen & Søn A/S
Gelsted Se rejsetid

Head of Business Controlling

Jemac Kommunikation ApS søger for kunde

Kommerciel chef

Odense Bygningsservice A/S

Byggeleder

Kongruens ApS søger for BIOSYM

Salgschef/KAM