80 job matcher din søgning 80 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 25 af 80 resultater.
X-Yachts A/S
Haderslev

Indkøbs- og logistikchef

Vi tilbyder et udfordrende og varieret job hos X-Yachts i Haderslev; et dansk værft med datterselskab i Polen med i alt 250 ansatte. Du bliver en vigtig medspiller med en stor kontaktflade såvel internt som eksternt. Du vil få ledelsesansvar for fem medarbejdere i Danmark og en stiplet linje til to medarbejdere fra den polske fabrik.

Lego Company Ltd
Billund

Senior Data Engineer

Do you get a kick out of designing and implementing full scale cloud based data pipelines in a team?

Then take this opportunity to become a key member of a great team operating in the center of the data driven decision agenda in the LEGO Group.

Lego Company Ltd
Billund

Senior eCommerce Innovation Manager

In this role, you will be the connector between our eCommerce site and product development. You will manage and grow the pipeline of innovative product experiences on LEGO.com, serving both a commercial purpose, the ability to reach new shoppers and to create uniqueness on LEGO.com.

Lego Company Ltd
Billund

Senior eCommerce Manager Brick sales

In this role, there will be globally responsibility for managing and growing sales of individual bricks/elements on LEGO.com and increase leverage of this proposition as outstanding selling point for LEGO.com.

Lego Company Ltd
Billund

Finance Analyst

Can you keep track of the cost of our moulds and enable our construction process to start up?

Bring your finance skills to the table and get an opportunity to gain deep knowledge of the foundation of the value chain!

Lego Company Ltd
Billund

Senior Ecommerce Operations Manager

The main challenge for this role will be to make LEGO.com a global flagship playing a key role in coordinating ecommerce distribution activities to improve shopper experience and order profitability.

Lego Company Ltd
Billund

Mould Developer, toolmaker, or technician for FrontEnd department

Do you have the mindset and skills to be a part of a department, that contributes to innovation and creativity, and can you help develop LEGO with robust technical solutions?

MARLOG
Nordjylland, Esbjerg, hovedstaden, Fyn eller Bornholm

Innovationschef – kan du gøre det blå grønt?

Vores erhverv – de maritime erhverv og logistik – står over for store udfordringer. Med behov for en drastisk reduktion af CO2-udledningerne fra transporten er det nødvendigt, at hele erhvervet i fællesskab gør store fremskridt i løbet af kort tid.

Trekantens El Teknik ApS
Vejle

Teamleder til privat nybyg el/belysning

Vi søger en kunde- og salgsorienteret teamleder, som vil tage ansvaret for salg og specifikation af el- og belysningsløsninger til vores kunder i ”privat Nybyg”. Din primære opgave vil være at sikre kompetent rådgivning og salg af løsninger til de private kunder, som bliver henvist af vores samarbejdspartnere indenfor nybyg.

Sydbank
Aabenraa

Afdelingsdirektør til Sydbank Operations

Brænder du for at arbejde med kunder og udvikling af ”Maskinrummet” i en af Danmarks største banker? Så er du måske vores nye kollega? Her er en mulighed for at få væsentlig indflydelse på driften og udviklingen af Sydbank Operations, som med ca. 130 kolleger udgør en stor del af Sydbank’s support til ca. 800 bankrådgivere.

VAM A/S

Formand til kloak- og anlægsopgaver i Trekantsområdet

Er du i dag sjakbajs, formand eller har et ønske om at gå ledervejen, så tilbyder vi en spændende mulighed for nye udfordringer i VAM. Vi søger en kollega der besidder en solid erfaring inden for anlægsbranchen, og har mod på at fundere VAM i Trekantområdet.

INNIO

Field Service Technician / Servicemekaniker

Leder du efter en ny udfordring som servicemekaniker? Varierede aktiviteter hver dag på et nyt arbejdssted? Så har vi muligvis det job, du leder efter.

PROSPIRA søger for LOXAM A/S

Regionschef Vest

Har du solid erfaring med ledelse af mellemledere? Formår du at motivere og støtte medarbejdere på 12 lokationer? Er du kommercielt skarp? Vil du være med til at opretholde og udvikle en kundefokuseret kultur med ”best practice”? For Loxam A/S søger vi en Regionschef til Vestdanmark.

LyderJohnsen A/S

Headhunter/Partner

Har du en drøm om at blive Headhunter, og ved at du når hurtigere frem til dit mål med et stærkt navn i ryggen, gennemprøvede metoder og koncepter at arbejde efter samt erfarne kollegaer at sparre med, så skulle vi måske tage en snak? Vi vil kunne give dig de helt rigtige rammer og afsæt for fortsat succes i branchen.

Louis Poulsen A/S
Vejen

Driftsleder til aftenhold

Til vores fabrik i Vejen søger vi en erfaren driftsleder med tekniske kompetencer, som vil få ansvaret for at sikre den daglige ledelse af vores aftenhold på tværs af produktionen. Aftenholdet består af 22 engagerede og kompetente medarbejdere fordelt på henholdsvis maskinværksted, malerafdeling og montage.

Louis Poulsen A/S
Vejen

Driftsleder til maskinværksted og maleafdeling

Til vores fabrik i Vejen søger vi en erfaren driftsleder med tekniske kompetencer, som vil få ansvaret for at sikre den daglige ledelse af vores maskinværksted og maleafdeling, som består af 55 engagerede og kompetente medarbejdere fordelt på dag-, aften- og nathold.

Fleggaard Holding A/S
Padborg

Head of Digitalization and Business development

Fleggaard Leasing har implementeret en ambitiøs vækststrategi, der skal sikre, at vi kan fastholde og udbygge vores markedsposition. Digitaliseringen og de muligheder det giver skal understøtte vores vækstplaner. For at styrke dette område søger vi en erfaren leder til afdelingen for digitalisering og forretningsudvikling.