45 job matcher din søgning 45 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 25 af 45 resultater.
Brainlab
Malmö

Sales Representative Medical Technology - Scandinavia

Are you an expert at using your talents to reach your sales goals? Are you looking for a flexible environment in which you can apply your unique sales abilities? We are currently searching for a new Sales Representative to oversee our business in Scandinavia.

Scandic Salmon A/S
Skagen

Selvstændig produktionsleder

Brænder du for produktion og derved skabe grobund for yderligere vækst i en ung og dynamisk virksomhed, så er jobbet ved Scandic Salmon Skagen noget for dig. Som vores dygtige og engagerende produktionsleder har du det daglige ansvar for vores røgeri i Skagen. Du er en vigtig del af vores team og arbejder tæt sammen med vores øvrige afdelinger.

Meusburger Georg GmbH & Co

Kørende sælger til Danmark, område Nord-/Vestjylland

Vi forstærker vores team!

HVILKE OPGAVER FÅR DU?

  • Kvalificeret rådgivning samt vedligeholdelse og opbygning af eksisterende og nye kunder
  • Opsøgende salg
  • Føre salgssamtalerer og prisforhandlinger
  • Selvstændig planlægning af terminer og rejseruter
  • Medvirken på messer
Compass Human Resources Group A/S
Aalborg

Automation Manager

Vi søger på vegne af CARSOE A/S. Som Automation Manager bliver din afdeling ansvarlig for at projektere, installere, indkøre og dokumentere Carsoes projekter – ud fra et styrings- og automationsperspektiv. Du bliver én af Carsoes nøglemedarbejdere i den fortsatte tekniske udvikling af hhv. produkter og projekter samt teknologien heri.

Incipia søger for Kvik A/S

Resultatorienteret Retail Consultant (Jylland)

Kan du skabe vækst – samt øge digitaliseringen i Kviks butikker? Det bliver din opgave, at sikre at drive salget, udarbejde forretningsplaner og bidrage til at øge omsætning og resultat igennem digitalisering i alle Kvik-butikker i Jylland.

Lemo-Recruitment ApS søger for Gråkjær Erhverv A/S

Salgschef til erhvervs- og industribyggeri

Med udgangspunkt fra hjemmekontoret bliver du budgetansvarlig for en nærmere defineret projektportefølje i koncernens totalentreprisesalg i Jylland og på Fyn. Du er i stand til at kunne beskrive og prissætte projektet selvstændigt, og varetager selvstændigt tilbudsrejsen og projektsalget fra det første møde med kunden, til kontrakten er indgået.

Jobindex A/S søger for Eiler Thomsen Alufacader A/S

Montagechef til morgendagens prestigeprojekter – nyoprettet stilling

Har du lyst til at sætte dit præg på de mest spændende og innovative facadebyggerier i Danmark? I den alsidige og nyoprettede stilling som montagechef er dit primære ansvar at være bindeled mellem projektlederne og montageopgaverne. Du koordinerer opgaverne på pladsen og sørger for ansvarsfordeling mellem projektleder, produktion m.fl.

JKS søger for Strukton Rail A/S

Afdelingsleder til sikrings. og elafdelingen hos Strukton Rail A/S

Har du god erfaring som projektleder, og trives du i en ansvarsfuld lederrolle, hvor du sikrer, at projekterne kommer godt i mål, og hvor du har den tætte sparring med et bredt fagligt team? Er du proaktiv og initiativrig, og trives du i et selvstændigt job? Så er det lige dig, vi søger.

Johnson Controls

Service køletekniker

Johnson Controls Danmark søger kommerciel service køletekniker i Jylland.

Med udgangspunkt fra egen bopæl søger vi en engageret kollega med køleteknisk baggrund i Nord- eller Midtjylland (andre henvendelser har også interesser, så tøv ikke).

Körber Supply Chain DK A/S
Arden

Project Manager

Aalborg Universitet
Aalborg eller København

Fundraiser til Institut for Planlægning