64 job matcher din søgning 64 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 25 af 64 resultater.
Pluss Leadership søger på vegne af Middelaldercentret
Nykøbing Falster

Direktør

Vil du være leder af en kulturattraktion, som på levende vis giver indsigt i livet i Danmark i middelalderen? Vi søger en direktør, som vil være med til at udvikle det levende og autentiske Middelaldercenter på Lolland-Falster til et centralt oplevelsescenter for lokale og turister.

Museum Sydøstdanmark
Vordingborg

Økonomichef

Vi søger en dygtig økonomichef til Museum Sydøstdanmark. Museum Sydøstdanmark er et stort museum med 8 museer, ca. 100 medarbejdere og ambitiøse udviklingsplaner. Der er brug for en faglig stærk personlighed, som kan udvikle og strukturere vores økonomistyring og medvirke til at udvikle forretningsdelen af museet.

Helmer Christiansen A/S
Karlslunde

Byggeleder

Vi søger en person med flair for byggeledelse og tilbudsberegning. Stillingen indebærer, at byggelederen vil komme til at kalkulere og styre byggesager. Byggelederen vil få stor kundekontakt, og det er derfor vigtigt, at personen er tillidsvækkende.

Mølbak Landinspektører A/S
Roskilde og Køge

Kort- og Landmålingstekniker til projektledelse af et af Sjællands største byggerier

Vil du sætte dit præg på Supersygehuset Køge, som er under opførelse og omdannelse med op til 90.000 nye etagemeter, og kan du varetage den daglige projektledelse på byggepladsen, så er du måske den vi søger.

ZBC

ZBC i Slagelse søger uddannelsesledere til skolens tekniske uddannelser

Kan du løfte en spændende ledelsesopgave, som skal sikre udviklende læringsaktiviteter, effektiv service og fortsat udvikling af ZBC’s uddannelser i Slagelse? Vil du være med til at gøre en forskel for unge uddannelsessøgende elever og kursister?

Helms Skole
Korsør

Skoleleder

Vi søger en visionær skoleleder med fokus på at skabe værdi i det eksisterende samt sikre den fortsatte udvikling af en velfungerende skole. Trives du med at udfordre praksis og sætte retning? Er du en stærk kommunikator, som evner at begejstre og motivere? Så er det dig, vi søger.

Familie Testamente ApS
Køge

Salgschef til digital virksomhed i udvikling

Vi søger en salgschef der med reference til virksomhedens ejerkreds og med udgangspunkt fra virksomhedens kontor, får det fulde ansvar for rådgivningsbaseret salg, virksomhedens drift samt virksomhedens videre udvikling. Du skal lede og motivere en salgsorganisation på ca. 10 uddannede jurister.

airteam a/s
Roskilde

Erfaren projektleder inden for ventilation

Vi søger en erfaren projektleder til vores afdeling i Roskilde, med erfaring fra ventilationsbranchen. Du tilbydes en attraktiv stilling som projektleder, hvor du vil få ansvaret for projekter inden for både nybyggeri og større ombygninger.

Würtz Brolægning og Anlæg A/S
Rønnede

Projektleder – kan du sætte retningen og sikre høj kvalitet?

Er du en erfaren projektleder med god forretningssans? Og kan du styre et byggeprojekt gennem alle faser? Bliv en del af Würtz og få et job hos en virksomhed, der har ’udvikling’ som nøgleord og tager socialt ansvar.

Kingo Karlsen A/S
Gadstrup

Er du vores nye projektchef?

Vil du være med til at sikre miljøvenlig nedbrydning, der skaber et rent rum for nyt byggeri? Og vil du have en nøglerolle med stor frihed i en solid virksomhed med fokus på kvalitet og professionel udvikling? Så er det måske dig vi står og mangler til en nyoprettet stilling som projektchef for vores nedrivningsopgaver på Sjælland.

Jobindex søger for Cook Medical
Bjæverskov

Production Documentation Manager til medicobranchen

Vil du være med til at sikre et højt kvalitetsniveau på vores produkter og dokumentationsprocesser? Bliv en del af Cook Medical og få et job med mening. Vi udvikler medicinsk udstyr, der gør en forskel for patienter med bl.a. blodkarsygdomme over hele verden.

ZBC

ZBC Business Næstved søger en uddannelsesleder på EUD

Kan du løfte en spændende ledelsesopgave, som skal sikre spændende læringsaktiviteter, effektiv service og fortsat udvikling af ZBC’s erhvervsuddannelser og ZBC10 i Næstved? Og vil du være med til at gøre en forskel for uddannelsessøgende elever?

Faxe Kommune
Haslev

Teamleder til Socialpædagogisk Center

Vi søger et nyt medlem af vores lederteam. Som teamleder er din primære arbejdsopgave personaleledelse, du skal have mod på at skabe trivsel og gode arbejdsvilkår for medarbejderne. Dit fokusområde skal være, at søge at finde hver enkelt af dine medarbejders kvaliteter frem.

Centrum Personale A/S søger for kunde
Roskilde, Holbæk eller København

Kundechef i en stor virksomhed inden for service- og rengøringsbranchen

Har du erfaring med at lede og inspirere en større gruppe medarbejdere? Falder det dig naturligt at gå forrest? Arbejder du med fokus på kundernes ønsker og tilfredshed i den daglige kundekontakt? Og har du strukturen på plads, så du kan drifte dit område og skabe resultater?

ALPHA-elektronik A/S
Næstved

Forretningsorienteret økonomichef

Vores økonomichef har valgt at søge nye udfordringer, og vi søger derfor hendes afløser. Økonomichefen indgår i virksomhedens ledergruppe og vil have det overordnede ansvar for regnskaber, budgetter, lønregnskaber, styring af likviditet, finansiering m.v., og opgaverne vil være af både praktisk og strategisk art.

Lolland Kommune
Maribo

Teamleder til HR-Jura og HR-Udvikling

Har du lyst til – og mod på at få en central rolle i videreudviklingen af Lolland Kommunes centrale HR-funktion? Og vil du motivere dine medarbejdere til at arbejde strategisk og forretningsorienteret med kerneopgaverne? – perfekt! For vi har mulighederne for at du kan gøre lige præcis det.

LyderJohnsen A/S

Headhunter/Partner

Har du en drøm om at blive Headhunter, og ved at du når hurtigere frem til dit mål med et stærkt navn i ryggen, gennemprøvede metoder og koncepter at arbejde efter samt erfarne kollegaer at sparre med, så skulle vi måske tage en snak? Vi vil kunne give dig de helt rigtige rammer og afsæt for fortsat succes i branchen.

Hald HR Consulting søger for Østdansk Landboforening
Rønnede

Stærk Chefkonsulent til ledelse af økonomirådgivning

Har du lyst til at drive en faglig tung økonomirådgivning? Er du empatisk, ordentlig og drives af andres succes? Har du ledererfaring og har en motiverende lederstil? Har du lyst til at optimere vores kunders forretning? Og har du lyst at være med på en spændende digital rejse henover de næste år, så mangler vi lige dig!

Babels søger for LOXAM A/S
Slagelse

AFDELINGSCHEF

Stærk kommerciel leder * Forretningsudvikling og teamoptimering * Driftsansvar og kundefokus. LOXAM Slagelse søger en resultatorienteret leder, som skal sikre forretningens fortsatte succes. Du får ”nøglerne til kontoret” og ledelsesansvaret for et kompetent team med høj faglighed og stor erfaring i udlejningsbranchen.

Professionshøjskolen Absalon
Slagelse

Centerchef til Center for Pædagogik