276 job matcher din søgning 276 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Lyngby-Taarbæk Kommune

Afdelingsleder til 0.-5. årgang – Genopslag

Vi søger en ny afdelingsleder, der brænder for ledelse og har lyst til at være en aktiv del af og tæt på hverdagen i årgangene. Du bliver en del af mange forskellige fællesskaber bl.a. i afdelingen, i ledelsesteamet og i Lyngby-Taarbæk Kommunes kommunale netværk af ledere, hvor du kan få sparring fra dine kolleger og udveksle erfaringer.

Brøndby Kommune
Brøndby Se rejsetid

Ny leder af sundhedsplejen

Har du en stærk sundhedsfaglig profil, og er du optaget af, at alle børn får en god og sund start på livet? Så er du måske den nye leder af sundhedsplejen i Brøndby Kommune. Vi søger en ny leder af sundhedsplejen, som skal stå i spidsen for at drive og udvikle Brøndby Kommunes sundhedspleje.

Ishøj Kommune
Ishøj Se rejsetid

Engageret projektleder til Center for Ejendomme og Arealer

Brænder du for projektering og realisering af forskelligartede bygge- og anlægsprojekter på kommunalt niveau? Så læs med her. Ishøj kommune har gang i en masse spændende projekter, og derfor søger vi en projektleder til vores interne bygherreteam, som kan hjælpe os med at styre de mange projekter sikkert i havn.

Frederiksberg Kommune
Frederiksberg Se rejsetid

Tænder du på ledelse, læring og leg? Kan du tænke ud af boksen og ind i barnet og vil du være med til at skabe enestående rammer for børns fritid og skole – så kan du blive vores nye SFO- og indskolingsleder!

Vores nuværende SFO-leder overgår til stillingen som klub- og mellemtrinsleder, og vi savner derfor en ny kollega i vores fantastiske ledelsesteam. Har du et helhedsorienteret syn på børn og mener, at skole og fritid bør være integrerede og skabe sammenhæng i børns liv, så har du muligheden for at være med til at udvikle morgendagens skole.

JORTON A/S

Formand søges til JORTON Region BRO

Vil du være en vigtig brik i udfordrende projekter på såvel bane som vej, og bruge din ekspertise og høje faglighed til at få dem til at lykkes? Som følge af fortsat højt aktivitetsniveau i Bro-afdelingen, søger vi en dygtig, dynamisk og selvstændig formand til styring af egenproduktion i bane- og vejprojekter.

Lyngby-Taarbæk Kommune
Virum Se rejsetid

Dagtilbudsleder til Børnehuset Prinsessehøj i Sorgenfri

Erfaren, visionær leder søges til selvejende institution – beliggende i naturskønne omgivelser. Vi er et børnehus 0-6 år normeret til 36 vuggestuebørn og 53 børnehavebørn. I Prinsessehøj har vi en høj faglighed, som vi er stolte af. Vores fokus er på børnene, og vi føler en stor ansvarlighed for vores kerneopgave ’Det gode barneliv’.

Brøndby Kommune

Leder af kulturservice og souschef søges til Brøndby kulturhuse

Som leder af kulturservice og souschef får du det ledelsesmæssige ansvar for personale og budget for Team Kulturservice og udgør sammen med lederen for Biblioteker og Kulturhuse organisationens øverste ledelse. Du har erfaring og kompetencer inden for service-, restauration- og/eller kulturfagene.

Brøndum A/S

VVS-beregner/Kalkulatør til Brøndum i Hvidovre

Til Brøndum i Hvidovre søger vi en VVS-beregner/kalkulatør med speciale i Industri, Fjernvarme og/eller VVS, som har et stort overblik og lyst til at arbejde med komplekse projekter. Som VVS-beregner/kalkulatør vil du få ansvaret for at udarbejde tilbud i Calwin, samt sikre en effektiv projektoverlevering til produktionen.

Margrethe Sogns Børnehus
Valby Se rejsetid

Leder til attraktiv stilling i lille privat daginstitution

Vil du stå i spidsen for at give ca. 40 børn i alderen 1-6 år et trygt og udviklende børneliv? Så søger vi lige nu en leder til et lille børnehus, hvor tryghed og trivsel er i fokus og engagementet og fællesskabet er stort blandt både personale, børn og forældre.

Dansk Byplanlaboratorium
København Se rejsetid

Ny direktør

Brænder du for god planlægning? Vil du være med til at sikre Dansk Byplanlaboratorium og planlægningen en stærk, fri og inspirerende platform og stemme i krydsfeltet mellem faglighed og politik? Du skal lede og inspirere et lille, stærkt sekretariat, der gennemfører projekter, udbyder kompetencegivende kurser, konferencer og faglige netværk.

Fonden Grantoftegaard
Ballerup Se rejsetid

Ny direktør med driftslederkompetencer indenfor naturpleje og økologisk grøntsagsproduktion

Den Erhvervsdrivende Fond og Registrerede Socialøkonomiske Virksomhed Grantoftegaard søger en ny direktør med driftslederkompetencer. Du har formentlig erfaring med at lede socialøkonomiske virksomheder eller projekter samt erfaring med drift af en landbrugsvirksomhed.

Secomea A/S
Copenhagen

Product Owner

Are you the new Product Owner we are looking for to join the Research and Development department at Secomea? In the position as Product Owner in Secomea you will be responsible for defining and delivering high-quality products by working with developers, designers, testers, product manager and other stakeholders.

Rudersdal Kommune
Nærum Se rejsetid

Vil du være en del af et stærkt arbejdsfællesskab? Vi søger en ny afdelingsleder på døgnrehabilitering Hegnsgården GENOPSLAG

Som afdelingsleder får du ansvar, indflydelse samt beslutningskompetence samtidig med du altid kan få hjælp og sparring om opgaveløsning. Du får en rigtig god introduktion til kommunen, Hegnsgården og opgaverne.

Norconsult Arkitektur
København Se rejsetid

Projektleder

Du får som projektleder ansvaret for projektet i udførelsesfasen på både større og mindre byggesager. Du skal bl.a. sikre, at entreprenøren leverer den aftalte kvalitet til rette tid og på vegne af bygherren følge op på projektøkonomien og forhandle eventuelle ekstrakrav med entreprenøren.

RS Components A/S
Copenhagen Se rejsetid

Country Marketing Executive

We are looking for a Swedish-speaking Country Marketing Executive who can help us with structuring and coordinating our marketing activities in Sweden and take over while our Swedish team member is on maternity leave. This role is offered on a full time, fixed term 11 months contract, starting February 2023.

Herlev Kommune

Sjældent udbudt lederstilling til tværfaglig myndighedsafdeling

Som leder i Voksenrådgivning og Visitation skal du facilitere, at borgerne i samarbejdet med myndigheden oplever sig anerkendt og medinddraget, samt at der træffes helhedsorienterede og sammenhængende afgørelser, med det formål at borgerens egne potentialer udvikles/understøttes, så borgerne oplever progression og selvbestemmelse.

Aon Denmark A/S
København eller Kolding Se rejsetid

Head of Account Executives

Vi søger en Head of Account Executives til en stilling i vores afdeling Commercial Risk Solutions (skadesforsikring). Du vil som leder for mæglerteamet i vores mid-size segment være ansvarlig for salg til eksisterende og nye kunder samt krydssalg til andre forretningsområder.

Birkenstock Nordic ApS
Copenhagen Se rejsetid

Finance Manager (m/f/d) Nordics

Your tasks:

  • Guarantee full compliance with all relevant local legislation (e.g.: statutory accounting standards, tax law, civil law) and internal group guidelines
  • Manage the year-end audit process and external auditors, maintain a comprehensive system of controls over all accounting functions
Air Liquide Danmark A/S
Taastrup Se rejsetid

Transportplanlægger

Har du erfaring med distribution eller kørselsplanlægning, og kan du lide at arbejde i et dynamisk miljø? Så kan vi tilbyde dig en spændende stilling. Air Liquide søger en ny medarbejder til vores kørselsteam i Taastrup.

Air Liquide Danmark A/S
Malmö or Taastrup Se rejsetid

Fleet coordinator in Malmö/Taastrup

As Fleet coordinator, you are responsible for the Air Liquide trailer fleet which means to have a reliable and optimal fleet at all times to secure our customers' business continuity. This is by ensuring we follow group standards for ISO containers and semi-trailers.

Den Sociale Kapitalfond Management ApS
København Se rejsetid

Investeringsdirektør / partner til Den Sociale Kapitalfond Invest

Hvis du også motiveres af at finde og udvikle virksomheder, hvor gode økonomiske resultater og social ansvarlighed går hånd i hånd, kan dette være muligheden for dig. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte research af markedet for mulige investeringer og vurdering af konkrete virksomheder, deres forretningsplaner og ledelser.

Mondelez Danmark ApS
Brøndby Se rejsetid

Salgs/System Supporter – Vikariat til 31 December 2023

Som Salgs/System Supporter bliver dine hovedansvarsområder at stå for en række faste ugentlige samt månedlige opgaver, så som opdatering af statistikker, vedligeholdelse af kunde masterdata i vores systemer, validerings tjek af data, diverse administrative opgaver samt hjælpe med ad hoc-henvendelser internt fra organisationen.

DanCenter
Jylland eller Sjælland/Øerne

Rengørings- og Serviceleder

Er du Sherlock Holmes, når det kommer til at spotte støv og detaljer? Og kan du desuden formå at skabe processer & struktur, som sikrer en høj kvalitet i DanCenters rengøringsopgaver? Du skal selvstændigt kunne planlægge, prioritere og strukturere dine daglige arbejdsopgaver, herunder dine hyppige besøg på lokalkontorerne.

Dragør Kommune

Havnefoged til Dragør Havn

Udadvendt og serviceminded havnefoged, der har indsigt i havnedrift, og som brænder for at samarbejde med havnens brugere og lejere søges. Du trives godt med at lede havnens ansatte og indgå i de daglige opgaver som fx optagning og søsætning af både, udlejning af bådpladser, vagtplanlægning, økonomistyring og med at være et kendt ansigt på havnen.

TrueCommerce Denmark ApS
Birkerød Se rejsetid

Økonomichef med globalt mindset

Har du erfaring med de klassiske bogholderiopgaver og dyrker du nærværende ledelse? Motiveres du af at sikre trivsel, sætte retning og have det store overblik? Så er det måske dig, vi søger! Vi søger den skarpe afdelingsleder, som har arbejdet med alle discipliner inden for bogholderi.