61 job matcher din søgning 61 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Professionshøjskolen Absalon
Roskilde Se rejsetid

Leder til efter- og videreuddannelse på sundhedsområdet

Brænder du for kompetenceudvikling på sundhedsområdet? Vil du være med til at udvikle innovativ læring for medarbejdere i sundhedssektoren, så de kan blive videreuddannet til at løse opgaverne i et sundhedsvæsen under forandring? Og er du en forretningsorienteret leder med solid viden, erfaring og netværk? Så er du måske vores nye leder.

DanCenter
Jylland eller Sjælland/Øerne

Rengørings- og Serviceleder

Er du Sherlock Holmes, når det kommer til at spotte støv og detaljer? Og kan du desuden formå at skabe processer & struktur, som sikrer en høj kvalitet i DanCenters rengøringsopgaver? Du skal selvstændigt kunne planlægge, prioritere og strukturere dine daglige arbejdsopgaver, herunder dine hyppige besøg på lokalkontorerne.

DanCenter

Alsidig afdelingsleder til DanCenter i Odsherred og Stillinge Strand

Trives du i krydsfeltet mellem, salg, kundeservice og personaleledelse? Så er du måske vores nye kollega. Som afdelingsleder i DanCenter får du en varieret hverdag med mange kontaktflader.

Ingemann Components A/S
Bjæverskov Se rejsetid

Økonomichef til visionær produktionsvirksomhed i vækst centralt placeret på Sjælland!

Har du ambitioner om at kunne bidrage til en produktionsvirksomheds rejse mod optimeret lønsomhed og bæredygtighed – så er muligheden her. Vi søger en økonomichef, der trives både med udviklings- og analyseopgaver og med at tage del i den daglige drift.

Kalundborg Kommune

Økonomistaben søger en teamleder for Udbud & Bolig

Økonomistabens udbudsteam står klar til at skabe værdi gennem udbud og indkøb. De spændende opgaver i forhold til udlejningsboliger i Kalundborg Kommune har vores boligteam godt fat i, men vi savner en dygtig teamleder. Som teamleder af team Udbud & Bolig får du den daglige ledelse af ni dygtige medarbejdere.

Slagelse Kommune
Korsør Se rejsetid

Udviklings- og projektspecialist i Center for Kommunale Ejendomme

Vi søger en kompetent specialist, der kan påtage sig ansvaret for at understøtte den samlede ledelse i Ejendomsservice, som pr. 1. oktober 2022 består af den daglige vedligehold og drift af de kommunale ejendomme samt rengøringen. Du vil også have opgaver og projekter, der skal understøtte og udvikle på tværs i CKE og i Slagelse Kommune.

Johnson Controls
Hornslet, Roskilde eller Vejen Se rejsetid

Salgsingeniør til Køl og Varmepumpe segment

Hos Johnson Controls søger vi en salgsingeniør til at arbejde med salg af teknologi til køle- og varmepumpeindustrien. Johnson Controls er en global organisation med mere end 120.000 medarbejdere og vi udvikler, producerer og markedsfører komplette køleanlæg og varmepumper til industrielle og maritime formål, som er baseret på naturlige kølemidler.

Severin Consult ApS søger for Lundebjerggaard
Dianalund

Driftsleder

Nuværende driftsleder tager nu springet og etablere sin egen landbrugsbedrift. Vi søger derfor kompetent og dynamisk driftsleder til 1000 ha. moderne landbrug. Du vil varetage ledelsen og overvågningen af den daglige landbrugsdrift m.m.

CASA

Projektleder til Sjælland

Som projektleder bliver det dit største ansvar at have ansvaret for større byggeprojekter, herunder tid, kvalitet, sikkerhed og arbejdsmiljø. Du deltager i byggesager fra start til slut i samarbejde med kompetente kolleger og samarbejdspartnere, og din arbejdsdag vil i langt overvejende grad være på byggepladserne og ikke ved skrivebordet.

Professionshøjskolen Absalon
Holbæk Se rejsetid

Uddannelses- og forskningsleder til Center for Pædagogik

Stillingen som uddannelses- og forskningsleder er nyoprettet og relaterer sig til nye ledelsesopgaver i Center for Pædagogik. Vi søger således en fagligt stærk leder, der kan engagere sig i udviklingen af et lille og nyt udbud af pædagoguddannelsen i Holbæk og samtidig påtage sig forskningsledelsen for centerets to forskningsmiljøer.

Faxe Kommune
Haslev Se rejsetid

Afdelingsleder for Børn i Fællesskaber

Afdelingslederen for Børn i Fællesskaber får ansvaret for det specialiserede område på Vestskolen, herunder gruppeordninger, tiltag i klasser, elevsager og visitation. Vedkommende skal lede 20-23 medarbejdere og vil desuden indgå i et ledelsesteam for hele Vestskolen med i alt 10 ledere.

Faxe Kommune
Haslev Se rejsetid

Afdelingsleder 

Vil du stå i spidsen for og udvikling af Faxe Kommune budget- og analyseenhed? Så har du nu chancen for at blive afdelingsleder i en nyoprettet stilling for 12 dygtige og ambitiøse kollegaer. Vi er godt i gang med at forbedre og skabe en mere gennemsigtig økonomistyring.

Coromatic A/S
Roskilde Se rejsetid

Projektdirektør med totalentrepriseerfaring

Med reference til CEO og en styregruppe bliver du ansvarlig for et eller flere af de store projekter som Coromatic udfører i totalentreprise. Projekterne fordeler sig over hele Danmark og vil typisk have en byggeperiode fra tilbud til aflevering på 18 til 24 måneder og en totalentreprise sum på 100-500 mio. DKK.

DS Flexhal

Entreprise- og projektledere til logistik- og erhvervsbyggerier på Sjælland – gerne med en ”grøn profil” til DGNB/BREEAM-certificeringer

DS Flexhal søger entreprise- og projektledere med initiativ og lyst til at være en del af et byggeteam, der udfører totalentrepriser inden for logistik- og erhvervsbyggeri. Du kan både være nyuddannet eller meget gerne have praktisk erfaring som entreprise- eller projektleder.

Pankas A/S

Entrepriseleder

Pankas A/S søger en erfaren entrepriseleder med et godt overblik og stor gennemslagskraft. Du har dit faglige afsæt inden for entreprenørbranchen som ingeniør, bygningskonstruktør eller anden teknisk uddannelse. Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a.: Daglig entrepriseledelse, herunder ansvar for økonomi, planlægning, sikkerhed og kvalitet

mobako P/S søger for Troels Jørgensen A/S
Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland

Projektleder

MT Højgaard A/S
Næstved eller København

Projektledere til spændende byggeprojekter

MAN Energy Solutions
Copenhagen, Holeby or Frederikshavn Se rejsetid

Project Manager