140 job matcher din søgning 140 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 25 af 140 resultater.
ERIK arkitekter A/S
København

Arkitekt med projekt- og projekteringsledererfaring indenfor pleje- og sundhedsbyggeri

Vi leder efter dig, en erfaren arkitekt, som kan sætte sig i spidsen for programmering og projektering af vores plejeboligprojekter og andre sundhedsprojekter. Du skal have lyst til at arbejde for og med mennesker, med fokus på at sikre gode rammer for sundhed og liv, for de mennesker, der skal bo, blive raske og arbejde i bygningerne.

AGC Biologics A/S
Søborg

Senior Manager - Facility Management

Would you like to be a part of AGC Biologics growing success? We are looking for a manager to head up our facility management area. As part of the EOS department you can expect many and varied types of tasks, with a large contact interface to internal stakeholders and external partners.

Valmet
Frederiksberg

Manager, Engineering

Imagine a future where all pulp mills are fossil-free… Join us as Engineering Manager for Valmet’s lime kiln technology to make this happen! This is a unique opportunity for those looking for an engineering leadership role in an agile team, where each individual makes a difference for the business.

ERIK arkitekter A/S
København

Erfaren projekt- og projekteringsleder

Vi tilbyder dig mulighed for at arbejde med en bred vifte af spændende projekter i varierende størrelse, skala og kompleksitet. Som projekt- og projekteringsleder sætter du rammerne for projektet, du planlægger og koordinerer projektet, både internt på arkitektdisciplinerne og eksternt i forhold til ingeniørerne.

Patent- og Varemærkestyrelsen
Taastrup

Udviklingsorienteret varemærke- og designchef

Har du lyst til at blive en del af en organisation, der udfordrer dit talent og giver gode karrieremuligheder? Er du sulten efter at sætte en dagsorden, og vil du bidrage til virksomheders innovation og vækst ved at sikre høj kvalitet i sagsbehandlingen og synliggøre værdien af varemærke- og designrettigheder? Så er det dig, vi mangler på holdet.

August Faller A/S
Hvidovre

Produktionsleder søges til Trykkeri

Med reference til Head of Operations får du det samlede ansvar for PrePress, Trykservice og Trykkeri ved August Faller A/S. En spændende opgave i en virksomhed som er præget af vækst, optimering og konstant udvikling.

Adept Water Technologies A/S
Skovlunde

Regnskabs- og økonomiansvarlig

Vi ønsker at ansætte en regnskabs- og økonomiansvarlig, som er ambitiøs og kan se sig selv vokse i stillingen sammen med firmaet, og som vil være med til den fremadrettede opbygning af Adept Water Technologies – vi kan love dig, det bliver spændende – men også udfordrende.

Dataproces ApS
Nibe

Økonomichef

Dataproces søger en økonomichef, der er klar til at indtage en nøglerolle i virksomhedens fortsatte vækst og compliance. Med reference til virksomhedens CEO og som en del af Chefgruppen, bliver du ansvarlig for virksomhedens økonomifunktion og daglig leder af stabsfunktionen i Dataproces.

FA09
Glostrup

Erfaren driftschef med byggetekniske kompetencer, som har lyst til at gøre en forskel for beboere, bestyrelser og kollegaer

Som driftschef bliver du en del af FA09’s Ejendomsdrift med fem fagligt dygtige og engagerede driftschefer, en driftskonsulent, en projektleder og en afdelingschef. Du får din egen portefølje af boligafdelinger, som er placeret i Storkøbenhavn.

Sony Nordic A/S
Valby

In-Country Product Support Engineer

We are seeking an In Country Product Support Engineer to join Sony’s Service Quality & Environment (SQE) business unit.

Hays Specialist Recruitment A/S
København

Rekrutteringskonsulent til Pharma/Life Sciences

Vil du være med på en vækstrejse og få succes med os? Vi oplever vækst i Pharma/Life Science-industrien søger derfor en 360° rekrutteringskonsulent til vores team, der sammen med os kan gøre en forskel for vores kunder og kandidater inden for denne industri.

AGC Biologics A/S
Søborg

Team leader for our Mammalian Upstream/Cell Culture Team

Are you passionate about providing innovative solutions to complex challenges? Do you want to be part of a company helping customers bring new advanced biological products to market? Then join a dynamic and international company where everyone is responsible for delivering right on time as one team!

AGC Biologics A/S
Søborg

Global VP - Engineering

The Global Vice President, Engineering will provide leadership, strategic vision, and functional expertise, and will oversee the global standards and expansions of AGC Biologics’ network of manufacturing facilities. This role provides a unique opportunity for a talented leader to shape and grow the facility network.

Wonderful Copenhagen
København

Projektleder til bæredygtig omstilling

Vi søger en solid projektleder, der brænder for bæredygtighed og som formår at drive og udvikle bæredygtige innovationsprojekter i samarbejde med virksomheder og andre aktører.

Wonderful Copenhagen
København

Projektleder til Copenhagen TravelLab – Turismeinnovation

Stillingen er en 2-årig projektansættelse og forankret i vores udviklingsafdeling, hvor du sammen med vores Head of Copenhagen Travel Lab vil indgå i innovationsenhedens generelle arbejde med virksomhedsrettet turismeinnovation.

Colliers International Danmark A/S
København

Byggeteknisk projektleder til kommerciel rådgivning af virksomheder

Som byggeteknisk lejerrådgiver har du en aktiv rolle i forhandlingerne med udlejer, med primært fokus på de bygningstekniske og indretningsrelaterede aspekter i lejekontrakten - i tæt samarbejde med vores afdeling for Workplace Advisory, der står for indretningen, og vores afdeling for juridisk og kommerciel Tenant Rep.

Hays Specialist Recruitment A/S
Copenhagen

Recruitment Consultant for IT Freelancers

Sales-oriented recruiter with a focus on IT is sought for an international recruitment agency. If you are energized when working with people, passionate about building relationships and have a background within recruitment or B2B sales of IT, then you may be the next key person in Hays' future growth strategy.

Hays Specialist Recruitment A/S is recruiting on behalf of Satair
Kastrup

IT Security Architect

Do you want to be responsible for IT security in a global organization? Referring to our Head of IT Infrastructure, Operations, and Security, you will be a key player in defining and leading us into the future of IT Security. You will make sure that we are best in class on the current IT landscape and innovate our approach to IT security.

Hays Specialist Recruitment A/S recruiting on behalf of Visa
Copenhagen

Senior Client Marketing Manager

Do you want to join the world's leader in Digital Payments? Are you passionate about Client Marketing? This role will focus primarily on co-marketing opportunities with Issuers, Merchants and Fintechs – although as with all small teams, some flexibility will be required to work with other partners.

Randstad A/S søger for Arkil A/S
Greve

Afdelingschef

Randstad søger for Arkil en afdelingschef, der vil få ansvaret for at drive og vækste en ny anlægsafdeling i hovedstadsområdet – primært indenfor jord, vej, kloak og forsyning. Du vil i stillingen få ansvaret både for den strategiske udvikling, afdelingens vækstmål, økonomi og budget samt for ledelsen af afdelingens medarbejdere.

Alkohol & Samfund
Valby

Faglig leder til krydsfeltet mellem viden og politik

Vil du være med til at ændre den danske alkoholkultur og sikre, at færre danskere får skader af deres alkoholindtag? Alkohol & Samfund præger både forebyggelse og alkoholbehandling i Danmark, og derfor skal du hjælpe os med at sætte retningen for en hårdtarbejdende gruppe konsulenter, der omdanner viden til praksis og politik.

CAD Kompagniet A/S søger for rasmus friis a/s
København

Projektleder/Entrepriseleder

Brænder du for at bygge? Har du flair for planlægning, økonomi og kvalitet? Vi har travlt og søger derfor en erfaren Projektleder/Entrepriseleder til en stilling, hvor du bliver en del af et fagligt stærkt hold og har rig mulighed for udvikling og indflydelse.

Wonderful Copenhagen
København

Senior projektleder til udnyttelse af events som platform og katalysator for styrkelse af danske erhvervsinteresser

København er årligt vært for en række store events suppleret af enkeltstående megaevents, som f.eks. EURO 2020, Worldpride, Tour de France, og VM Badminton. Netop derfor søger vi en projektleder til at hjælpe os med at få det til at ske.

JKS søger for Viebke & West Malerfirma A/S
København

Teamleder til Serviceafdeling

Struktureret administrativ teamleder søges til stort københavnsk malerfirma. Er du god til at bevare overblikket, og har du sans for planlægning? Har du en naturlig autoritet og trives du i et uformelt miljø? Så er dette måske dit næste job!

JKS søger for Viebke & West Malerfirma A/S
København

Polsktalende teamleder

Polsk- og dansktalende administrativ teamleder søges til stort dansk malerfirma. Har du håndværkserfaring, og trives du i en lederrolle? Er du struktureret og udadvendt? Så er dette måske dit næste job!