163 job matcher din søgning 163 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 25 af 163 resultater.
Teknologisk Institut
Taastrup eller Aarhus

Forretningsorienteret CFO

Som CFO vil du stå i spidsen for den samlede koncernøkonomi og være en integreret del af topledelsen med direkte reference til og som tæt sparringspartner for Instituttets CEO. Udover at være strategisk sparringspartner er du en dygtig og inspirerende leder, der lægger vægt på samarbejde og kommunikation.

Region Midtjylland
Viborg

Vicedirektør med ambitioner om at skabe Danmarks bedste socialområde

Ser du dig selv som en socialfaglig stærk leder, der motiveres af at gøre en forskel for borgeren? Vil du være med til at drive den social- og sundhedsfaglige udvikling af Socialområdet i Region Midtjylland?

Populos søger for INCUBA
Aarhus

Leder til kommunikation, kundeservice og community

INCUBA ønsker at løfte kommunikation, branding, netværk og kundeoplevelser til næste niveau. Stillingen er nyoprettet, og for den rette er der store muligheder for at sætte et afgørende præg på et af Danmarks stærkeste communitys for techvirksomheder, startups og investorer.

Randstad A/S søger for INGENIØR'NE A/S
Aarhus

Fagansvarlig konstruktionsingeniør

Den klare ambition er, at kontoret skal vokse, og denne udvikling kan du blive en del af. Rejsen, som du kan komme med på, hvis du er konstruktionsingeniør, er at blive fagansvarlig på projekterne og tegne den faglige udvikling på kontoret. Du træder ind i rollen som fagansvarlig på projekterne.

ID Identity A/S
Holstebro

Teamleder for Sales support

ID® Identity søger en ny teamleder til at drive og udvikle vores interne salgssupport. Som teamleder bliver du personaleansvarlig for 10 engagerede og kompetente medarbejdere, som dagligt yder den bedste service til et stort netværk af forhandlere og B2B-slutkunder i hele Nordeuropa.

Lantmännen Unibake Danmark A/S

Produktionsleder til Holstebro bageri

Til Holstebro bageri søger vi en produktionsleder med ansvar for den daglige drift på vores aftenhold. Holdet består af i alt 22 medarbejdere i henholdsvis bageri, pakkeri og rengøring.

Frivilligcenter Skive

Leder

Frivilligcenter Skive søger en visionær, organisationsstærk og menneskeglad leder til at videreføre Frivilligcenter Skives strategi og indsatsområder, samt videreudvikle og finde finansiering til igangværende og kommende projekter.

FBG Medier
Herning

Redaktionschef til mediehus med ambitioner

Nyoprettet stilling. Vi søger en ambitiøs kollega der kan bidrage til vores fortsatte succes og løbende eksekvering af digitale og redaktionelle strategiplaner, og som samtidig mestrer moderne ledelsesværktøjer.

Obton A/S
Aarhus

Marketingchef

Kan du lede en marketingafdeling, hvor du sammen med dine kolleger i Obton spreder det gode budskab om solenergiens mange fordele for vores investorer, vores klode og fremtidige generationer? Så kunne denne stilling som Marketingchef være noget for dig.

OK-Fonden
Horsens

Leder der kan samle og vise vejen – men først og fremmest et menneske, der kender sine værdier

Vi søger en leder for afdelingen Tankegangen, som er en del af OK-Fonden Enghaven, der i 30 år har dannet rammen om et bo- og behandlingssted efter serviceloven § 107 og § 108. OK-Fonden Enghaven er et sted for mennesker med forskellige psykiatriske udfordringer.

Middelfart Sparekasse
Horsens

Afdelingsdirektør

Da vores afdelingsdirektør siden åbningen i 2010 har sagt op for at prøve sig af i en anden branche, søger vi nu en ny afdelingsdirektør. Hvis du vil være med til at skrive de næste kapitler i historien om Middelfart Sparekasses udvikling i Horsens, så er det nu, du har chancen.

airteam a/s
Horsens

Erfaren projektleder inden for ventilation

Vi søger en erfaren projektleder til vores afdeling i Horsens, gerne med nogle års erfaring fra ventilationsbranchen.Du tilbydes en attraktiv stilling som projektleder, hvor du vil få ansvaret for projekter inden for både nybyggeri og større ombygninger.

JKS søger for Millpart A/S
Skjern

Produktionschef

Har du erfaring som produktionsleder eller produktionschef i metalbranchen, og ønsker du at prøve kræfter med en markedsledende metalvirksomhed inden for industri, hydraulik, defence og aerospace, så har vi jobbet til dig.

PRO&CO
Nr. Snede

Produktionschef til international fødevarevirksomhed

PRO&CO søger for Kelsen Group. Brænder du for produktionsledelse, udvikling af medarbejdere og optimering af processer? Har du kendskab til fødevarebranchen? Så kan det være dig, vi er på udkig efter til dette spændende job på fabrikken i Nr. Snede.

Stuen th./Hotel Skjern
Skjern

Køkkenchef med erfaring

Brænder du for at lave god mad, udvikling og ledelse? Sammen med et rigtig godt, dynamisk og kreativt team bestående af 6 engagerede og dygtige kollegaer – heraf en souschef – får du ansvar for at skabe unikke kulinariske middage, frokoster, møde- og eventoplevelser.

Babels søger for WIMEX
Skive

Product Manager

Kan du udfylde rollen, der kan løfte organisationen og bringe virksomheden tættere på sin vision? WIMEX søger en Product Manager, der skal stå i spidsen for udvikling og innovation af et spændende produktprogram. Du får det totale produktansvar - og skal være garant for hele processen, fra idéerne skabes til kundernes forventninger bliver indfriet.

De Kulturhistoriske Museer i Holstebro Kommune
Holstebro

Souschef

Vi søger en souschef med solid faglighed, analytiske og organisatoriske evner, med sans for personaleledelse og med gode samarbejdsevner. Vi leder efter en person med ledelseserfaring og med dokumenterede evner til systematisk at styre beslutningsprocesser, økonomi og komplicerede projektforløb.

Randstad A/S
Randers

Projektleder til kloak og anlæg

For vores kunde Torben Jensen & Søn søger vi netop nu en projektleder til kloakområdet. Du bliver en nøgleperson i virksomheden og får en unik mulighed for at bidrage til den positive udvikling, firmaet er i, samt præge den retning, man ønsker at tage i fremtiden.

INNIO

Field Service Technician / Servicemekaniker

Leder du efter en ny udfordring som servicemekaniker? Varierede aktiviteter hver dag på et nyt arbejdssted? Så har vi muligvis det job, du leder efter.

Chromaviso A/S
Aarhus

Projektchef til innovativ belysningsvirksomhed i vækst

Drives du af at skabe overblik og levere i en kompleks projektportefølje? Så kan denne nyoprettede stilling være din mulighed for at kombinere dit tekniske know-how med din sans for at sikre fremdrift og projektledelse. Du får en nøglerolle med stor indflydelse.

Babels recruiting on behalf of Zeppelin Danmark A/S
Aarhus or Copenhagen

Managing Director

Experienced Managing Director with a strong financial and commercial insight that can develop the potential in a large organization with nearly 300 employees.

Trinava Skadeservice Danmark A/S
Midt- og Nordjylland

Afdelingsleder til løsningsorienteret skadeserviceteam

Er du klar til at sætte dine ledelseskompetencer i spil og gøre en forskel for et dygtigt og stærkt team af fugtteknikere og sanitører? Med base i Randers er du den synlige leder, der støtter, leder og motiverer dine 5 fugtteknikere, 15 sanitører og 1 formand, som hver dag hjælper kunder rundt om i Jylland med deres skadesager.

PROSPIRA søger for LOXAM A/S

Regionschef Vest

Har du solid erfaring med ledelse af mellemledere? Formår du at motivere og støtte medarbejdere på 12 lokationer? Er du kommercielt skarp? Vil du være med til at opretholde og udvikle en kundefokuseret kultur med ”best practice”? For Loxam A/S søger vi en Regionschef til Vestdanmark.

LyderJohnsen A/S

Headhunter/Partner

Har du en drøm om at blive Headhunter, og ved at du når hurtigere frem til dit mål med et stærkt navn i ryggen, gennemprøvede metoder og koncepter at arbejde efter samt erfarne kollegaer at sparre med, så skulle vi måske tage en snak? Vi vil kunne give dig de helt rigtige rammer og afsæt for fortsat succes i branchen.

Tvind
Ulfborg

Afdelingsleder til botilbud for voksne i et spændende miljø

Vi tilbyder dig et spændende og afvekslende arbejde, hvor du bliver en del af et godt team af medarbejdere og ledelse, som brænder for arbejdet og for at gøre en forskel for vores beboere hver eneste dag. Du kommer til at have den daglige ledelse af 25 ansatte, og 15 beboere fordelt på de to botilbud.