475 job matcher din søgning 475 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

ProShop Europe
Århus Se rejsetid

Udadvendt økonomichef

Som økonomichef hos ProShop Europe vil du være ansvarlig for den overordnede økonomifunktion i virksomheden. Så drives du af at lede og udvikle medarbejderne og er du den, der kan holde ledergruppens fokus på den økonomiske udvikling, budgetter og KPI’er på en udadvendt måde? Så er du måske vores nye økonomichef.

Fanø Kommune
Fanø

Fagchef for Erhverv, Natur og Teknik

Fanø Kommune skal ansætte en ny fagchef for Erhverv, Natur og Teknik. En spændende stilling for dig med indsigt i det tekniske fagområde og lyst til en bred opgavevifte inden for teknik, miljø, natur, turisme og erhverv.

Centrum Personale A/S søger for kunde
Nord for København

Customer Service Manager - som kan favne bredt

Har du nogle års erfaring med personaleledelse? Har du erfaring fra forsikringsbranchen? Er du orienteret mod procesforståelse og den skræddersyede kundeoplevelse (B2C)? Og vil du gerne være en del af en virksomhed, som lægger vægt på faglig udvikling og trivsel blandt medarbejderne?

Jobindex A/S recruiting on behalf of Antalis A/S
Copenhagen, Holstebro or Vejle Se rejsetid

E-business manager for Scandinavia

As our e-business manager, you will be the key person in driving the development of e-commerce across Scandinavia. You will report to our marketing director for the North East cluster (Scandinavia, Baltics, and Finland) and become part of an ambitious, motivated, and competent Scandinavian marketing team.

Jobindex A/S søger for Kosmolet A/S
Farum Se rejsetid

Erfaren indkøbschef til Nilens Jord

Kan du spotte nye trends, udvikle vores produkter og sætte fokus på netop de detaljer, der kan løfte produkterne det sidste stykke? Så får du her chancen for at sætte dit præg på fremtidens makeup og kosmetik, når vi skal tilpasse os det internationale marked og sætte hudvenlig makeup på dagsordenen i resten af verden.

STILL DANMARK A/S
Kolding Se rejsetid

Teamleder til ordrebehandlingen

Er rollen som spillende træner lige noget for dig? Er systematik, struktur og effektive processer din hjemmebane? Ligger service og koordinerende opgaver bag salget lige til højrebenet? – Så har vi en nyoprettet stilling som leder af ordreteamet i SalesBackOffice, der lige er noget for dig.

Pluss Leadership søger for Krabbesholm Højskole
Skive Se rejsetid

Krabbesholm Højskole søger ny forstander

Vil du stå i spidsen for en af Danmarks største og ældste højskoler? Deler du en passion for kreative fag som arkitektur, design og kunst? Og har du erfaring inden for ledelse og uddannelsesområdet? Så er du måske den næste forstander på Krabbesholm Højskole.

Biosyntia ApS
Copenhagen Se rejsetid

Head of R&D Development

We are looking for an individual, who has the required technical knowledge and insights, but who also possesses the commercial acumen and understands how to balance speed, quality and budget when developing technically superior solutions.

Jobindex A/S søger for Knauf A/S
Hobro Se rejsetid

Ingeniør/tekniker til PTA – Hobro

Har du en teknisk baggrund, og er du god til konstruktionsarbejde? Du bliver en del af et stærkt teknisk team af håndværkere, teknikere og ingeniører, og vi kan med rette sige, at du i løbet af kort tid kan skrive helt nye kompetencer inden for konstruktion og projektledelse på CV’et.

Argon Medical Devices Danmark A/S

Account Manager Denmark

We are looking for a self-driven Account Manager based in Denmark. The main responsibility will be the Danish market, covering the entire country. You will be the only Account Manager in Denmark and will therefore mostly be working alone with extensive travel activity within the country.

Mouldshop A/S
Ballerup Se rejsetid

Operations Manager

Vores mission er at være de bedste i branchen; med høj service og leveringssikkerhed som vores varemærke samt udvikling af vores forretning, så vi altid overstiger kundernes forventninger. Derfor leder vi efter dig der ønsker, at være en del af vores ’familie’ og tage ansvaret for vores kundeservice-, lager-/logistik- og montagefunktioner.

Stjernholm A/S
Randers Se rejsetid

Grøn økonomichef

– Med erfaring og visioner. Vores nuværende økonomichef har besluttet sig for at blive selvstændig. Det har givet os anledning til at optimere økonomichefens stillingsbeskrivelse i forhold til vores strategi og målsætning.

CSL Behring AB
Norway, Finland or Denmark Se rejsetid

Scientific Advisor (m/f/x) - Nordics

The Scientific Advisor (m/f/d) provides medical expertise to ensure the proper development of new products and the optimal positioning and promotion of existing products.

Holbæk Kommune

Absalonskolen søger pædagogisk leder til SFO og indskoling

Kan du se vigtigheden i at skabe sammenhæng for børn i alderen 5-10 år? Og tør du slippe styringen, sætte ideerne fri og indgå i processer med medarbejdere, elever og forældre som led i frihedsforsøget Børnenes skole? Så er det måske dig, vi mangler som pædagogisk leder til SFO og de første årgange på Absalonskolen.

Holbæk Kommune

Pædagogisk leder søges til Absalonskolen

Kan du skabe rammerne for et ungemiljø på Absalonskolen? Vi søger en pædagogisk leder til overbygningen på Absalonskolen, der har ideerne og blikket for at skabe et udviklende ungemiljø, så alle børn får mulighed for at vælge deres egen fremtid.

SCHIESSER
Blåvand, Henne Strand

Sælger (m/k)

Til forstærkning af vores Verkauf / Retail-afdeling søger vi til vores Schiesser-butik i Blavand, Henne Strand omgående en Sælger (m/k) timeansat / deltid. Til dine opgaver hører al forefaldende arbejde i forbindelse med salg.

Babcock & Wilcox Vølund A/S
Esbjerg Se rejsetid

Team Lead Accounting – Problem Solver and Support to Finance Manager

Can you maintain an overview in a busy and exciting everyday life in our accounting department? Can you problem solve? Can you streamline our future processes? Can you build relationships with stakeholders both internally and externally? Then have a good look at this opportunity.

Randstad A/S søger for Deloitte i København eller Aarhus

Manager / senior manager til deloittes it-revisionsteam

Vil du gøre en forskel, mens du udvikler dig i en dynamisk og inkluderende kultur funderet på samarbejde, nysgerrighed og høje ambitioner?

UNO UNIQA GROUP A/S

Salgschef Park & Byrumsinventar

Vil du have en hverdag hvor du er med til at skabe Danmarks mest fantastiske uderum, hovedsageligt til kommuner, boligselskaber, forlystelsesparker etc. samt arkitekter & entrepenører. Så har vi jobbet til dig, men det kræver, at du er unik og har bevist nogle ekstraordinære resultater.

UNO UNIQA GROUP A/S

Direktør i eget distrikt: Midt- & Sydsjælland

Salg af legepladser, sportsfaciliteter og uderum – der udvikler mennesker. Vil du med på vinderholdet, der skaber enestående løsninger? Så har vi jobbet til dig, men det kræver at du er unik og har bevist nogle ekstraordinære resultater.

Randstad A/S søger for Protruck A/S
Odder Se rejsetid

Økonomichef

På vegne af ProTruck A/S i Odder, som er en af Danmarks store leverandører af gaffeltruck, terminaltraktorer, specialmaskiner og øvrige logistikløsninger, søger Randstad nu en forretningsorienteret Økonomichef, som skal varetage ansvaret for selskabets økonomifunktion og bistå ledelsen i en yderligere styrkelse af selskabets position i markedet.

Hospice Sjælland Den Selvejende Institution
Roskilde Se rejsetid

Afdelingssygeplejerske med souschefansvar

Vi søger en leder der i alle relationer møder andre med tillid og respekt, ser muligheder frem for begrænsninger, og som har stor interesse for palliation og ledelse. Kerneopgaven på Hospice Sjælland er at tilbyde specialiseret palliation til patienter med et kort livsperspektiv og sikre kvalitet i opgaveløsningen.

Zizzi
Odense Se rejsetid

Butikschef – Zizzi Rosengårdcentret

Trives du i et engageret og resultatorienteret miljø i en international kæde i rivende udvikling, hvor passionen for salg og mode er drivkraften? Så er jobbet som butikschef hos Zizzi Rosengårdcentret måske noget for dig.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri
Glostrup Se rejsetid

Projektleder der brænder for systemstyring og IT-handlingsplaner

Vi søger en ny kollega til IT-enheden, som kan varetage den centrale opgave omkring systemstyring (life cycle management) af vores store og komplekse portefølje af IT- systemer og samtidigt lede arbejdet med IT-handlingsplanen, som myndighederne arbejder med, i regi af Digitaliseringsstyrelsen.

Aart De Vos ApS
Århus Se rejsetid

Butikschef Aart de Vos Billedkunstnerartikler

Som butikschef hos Aart de Vos Kunstnerartikler vil du få rollen som dagligleder med ansvar for butikkens drift. Du skal overordnet: Koordinere og uddelegere de daglige opgaver. Sørge for at medarbejderne trives samt sikre at kunderne får en god oplevelse og service