102 job matcher din søgning 102 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

LEGOLAND ApS
Billund Se rejsetid

Manager med et stærkt kommercielt mindset til at lede indkøbsteamet i Retail-afdelingen

Er det dig, som sammen med dit team kan sikre, at dette høres igen og igen blandt danske børnefamilier? Og brænder du for godt købmandskab, og kan du lede dit team til nye højder, så har du muligheden for at blive vores nye Sr. Buyer Manager i Retail-afdelingen i LEGOLAND.

Norisol A/S
Fredericia Se rejsetid

Regionsdirektør Syd

Er du en forretningsorienteret praktiker med stærke relationer til dine kunder og medarbejdere? Har du erfaring med ledelse af en projektorienteret organisation? Er din lederstil funderet i tillid og sikrer du høj arbejdsglæde blandt dine medarbejdere? Så kan vi have din næste stilling.

Oceanfamiliehus ApS
Tinglev

Leder til familiehus i Sønderjylland

Er du en fagligt dygtig, visionær og anerkendende leder, der tydeligt kan sætte retning indenfor det socialpædagogiske felt? Kan du skabe følgeskab? Så skal du muligvis være med til at drive vores familiehus.

Aon Denmark A/S
København eller Kolding Se rejsetid

Head of Account Executives

Vi søger en Head of Account Executives til en stilling i vores afdeling Commercial Risk Solutions (skadesforsikring). Du vil som leder for mæglerteamet i vores mid-size segment være ansvarlig for salg til eksisterende og nye kunder samt krydssalg til andre forretningsområder.

T4G One Europe
Vejle Se rejsetid

Erfaren leder søges til en af bilbranchens førende opkøbsselskaber

Har du minimum 5 års ledelseserfaring og besidder et ekstraordinært godt købmandskab når det kommer til handel med biler? Hos T4G søger vi nu en ordentlig, handlekraftig og passioneret leder, som har mod på at tage selskabet til nye højder. Du får ansvaret for et team af 13 bilglade kollegaer og et ambitiøst budget, der skal nås via sublim ledelse.

DanCenter
Jylland eller Sjælland/Øerne

Rengørings- og Serviceleder

Er du Sherlock Holmes, når det kommer til at spotte støv og detaljer? Og kan du desuden formå at skabe processer & struktur, som sikrer en høj kvalitet i DanCenters rengøringsopgaver? Du skal selvstændigt kunne planlægge, prioritere og strukturere dine daglige arbejdsopgaver, herunder dine hyppige besøg på lokalkontorerne.

Aabenraa Sogn

Kirkegårdsassistent/teamleder til Aabenraa kirkegård

Vi søger en dygtig gartner og teamleder til kirkegården, som vil være med til både at bevare vores gamle kirkegård og føre den ind i fremtiden. Du får ansvaret for den daglige koordinering af arbejdet for teamet på Kirkegården – der pt. udgør 7 medarbejdere herunder en gartnerelev.

Johnson Controls
Hornslet, Roskilde eller Vejen Se rejsetid

Salgsingeniør til Køl og Varmepumpe segment

Hos Johnson Controls søger vi en salgsingeniør til at arbejde med salg af teknologi til køle- og varmepumpeindustrien. Johnson Controls er en global organisation med mere end 120.000 medarbejdere og vi udvikler, producerer og markedsfører komplette køleanlæg og varmepumper til industrielle og maritime formål, som er baseret på naturlige kølemidler.

P. Christensen a/s
Kolding Se rejsetid

IT-Chef

Du vil som IT-Chef blive ansvarlig for at lede, samle og udvikle vores IT-afdeling med en fremsynet vision, som støtter op om vores strategi og øget digitaliseringsfokus. Du vil komme til at arbejde ud mod vores ni forretninger og sammen med dit team på to blive et naturligt bindeled mellem tekniske IT-drift, digitale projekter og organisationen.

Boligkontoret Fredericia

Inspektør med sans for service

Som inspektør er du ansvarlig for driften af vore boliger, udearealer og for servicering af vore beboere og afdelingsbestyrelser. Du har ansvaret for boligporteføljens tekniske drift og vedligeholdelse. Din arbejdsmæssige og faglige baggrund er en håndværksmæssig baggrund suppleret med byggeteknisk uddannelse. Du har ledelseserfaring.

Nippon Gases Danmark A/S
Fredericia Se rejsetid

Teknisk projektleder

Ørsted
Gentofte, Skærbæk, Kuala Lumpur or Warsaw Se rejsetid

Scrum Master

Airco Process Technology
Fredericia Se rejsetid

Commissioning Engineer

El-Hjørnet – en del af SIF Gruppen A/S
Vester Nebel Se rejsetid

Serviceleder til at udvikle service-segmentet

CGI Danmark A/S
Ballerup, Aarhus, Kolding og Aalborg Se rejsetid

Dynamics 365 FO Business Consultant

Ørsted
Gentofte, Skærbæk, Kuala Lumpur or Warsaw Se rejsetid

Solution Manager

CGI Danmark A/S
Aalborg, Aarhus, Ballerup eller Kolding Se rejsetid

Service Delivery Manager