120 job matcher din søgning 120 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Køge Kommune

To teamledere til Syge- og hjemmeplejen

Vil du med i forreste linje i det nære sundhedsvæsen, og brænder du for at lede syge- og hjemmeplejen? Med et tværfagligt og rehabiliterende fokus understøtter vi borgerne til at leve det hverdagsliv, de ønsker, gennem pleje og sygepleje.

Kalundborg Kommune

Afdelingsleder til Sigrid Undset Skolen

Da vores nuværende afdelingsleder har søgt andre udfordringer, søger vi denne stilling besat den 1. oktober 2021 eller snarest muligt. Du skal sammen med den nuværende viceskoleleder varetage opgaver indenfor et bredt felt af arbejdsopgaver: Faglig ledelse af lærere, pædagoger og øvrigt pædagogisk personale. Gennemføre TEAM- og MUS-samtaler.

Kalundborg Kommune

Teamleder til Økonomistaben (løn, ejendomsskat og opkrævning)

Har du lyst til at blive en del af en økonomistab bestående af dygtige medarbejdere, stor kontaktflade til andre dele af organisationen og med fokus på understøttelse af organisationens mål? Så er du måske vores nye teamleder.

Nymann HR søger for Folketidende Gruppen
Nykøbing F Se rejsetid

Administrerende Direktør

Vores nuværende administrerende direktør har efter 10 meget aktive år i stolen valgt at gå på pension. Derfor søger vi en ny administrerende direktør. Du kommer til at arbejde sammen med 78 kompetente og engagerede medarbejdere, cirka 700 bude og en bestyrelse, der hele tiden har det lange lys på.

Hytera Mobilfunk GmbH

International System Sales Manager (m/f/d)

Your mission is to represent HMF in the region Central Europe (esp. UK, France, Scandinavia) for sales and operations activities. You will be direct contact person for customers, partners, integrators and authorities.

Odsherred Kommune
Hørve

Teamleder til Bakkegården

Er du vores nye Teamleder på Plejecenter Bakkegården, hvor der er højt til loftet og en masse dygtige og engagerede medarbejdere?

Mmt Group A/S
Korsør Se rejsetid

Leder til økonomi og administration

Vi har brug for dig, der kan holde styr på vores administration og økonomi, så vi kan koncentrere os om det, vi er gode til. Du bliver en del af ledelsesgruppen, og du skal sikre, at vi konstant har det økonomiske overblik og har styr på alle kontrakter, både med kunder, leverandører og ansatte.

Region Sjælland
Sorø Se rejsetid

Chef for Finans og Systemer i Koncern Økonomi

Har du den rette kombination af ledelseserfaring, en stærk regnskabsfaglighed og erfaring med offentlig administration? Så er du måske vores nye chef til enheden Finans og Systemer i Koncern Økonomi, Region Sjælland.

Region Sjælland
Sorø Se rejsetid

Chef for Regnskabsservice i Koncern Økonomi

Har du mod på at videreudvikle et stort bogholderi og fortsætte digitaliseringen? Er du skarp på professionel personaleledelse og forandringsledelse? Så er du måske vores nye chef for Regnskabsservice i Koncern Økonomi, Region Sjælland.

Snedkermester Arne Pedersen A/S
Greve Se rejsetid

Byggeleder/malerafdelingen

Er du en erfaren og positiv byggeleder med et stort service-gen, der kan holde mange bolde i luften på samme tid? Er du holdspilleren, der trives både på kontoret og byggepladsen? Du har ledelseserfaring, og er vant til at arbejde bredt i felten.

Faxe Kommune
Haslev Se rejsetid

Leder til Centerstaben for Sundhed & Pleje

Vil du være med til at præge udviklingen på et af de største og vigtigste velfærdsområder i en vækstkommune i rivende udvikling?

Stevns Kommune

Er du vores nye afdelingsleder for Indskolingen på Strøbyskolen?

Er du en målrettet og udviklingsorienteret afdelingsleder til indskoling og SFO med flair for det pædagogiske? Kan du se dig selv arbejde, i et til tider hektisk miljø, med fokus på samarbejde ml. lærere, pædagoger, elever og forældre? Så er du måske den leder, vi mangler på Strøbyskolen.

Køge Kommune

Faglig stærk og udviklingsorienteret viceskoleleder til Herfølge Skole

Da vores dygtige souschef har søgt udfordringer uden for folkeskolen, søger vi en viceskoleleder med stærke pædagogiske kompetencer. Vi tilbyder en unik mulighed for at blive en del af et af Danmarks mest spændende udviklingsprojekter.

Flowserve

Sales Engineer - Sweden or Denmark

As part of an exceptional team this technical & commercial position will be responsible to pro-actively drive all pump sales activity, ensuring success of Service and Repair / Spare Parts and New Equipment for Flowserve within Nordic region.

Oluf Jørgensen A/S
Roskilde Se rejsetid

Projektleder/byggeleder

Kan du styre byggeprojekter efter en snor? Så er du måske vores nye projektleder eller byggeleder på Rabalderstræde. Projektledere og byggeledere med ca. 5 års erfaring søges til Oluf Jørgensen A/S, Roskilde.

Faxe Kommune

Centerleder til Lindevejscenteret

Brænder du for ledelse, udvikling og samskabelse? Er du proaktiv? Kan du skabe retning og få følgeskab? Så er du måske vores nye centerleder.

DAB
Solrød

Ejendomsmester, Solrød

Solrød og Karlstrup Boligselskab, der administreres af DAB, søger en ejendomsmester. Du får ansvaret for den daglige drift og vedligeholdelse af boligafdelingerne Tjørnely, Elmely, Ulvemosehuse, Druemarken og Solvænget Nord med 515 lejemål.

JKS søger for Klimadan
Roskilde

Afdelingsleder/serviceleder

Brænder du for at lede og udvikle et mindre team og få afdelingen til at blive endnu større og stærkere på Sjælland? Trives du i en virksomhed, hvor ansvar og selvstændighed er i højsædet? Har du en god faglig og teknisk forståelse, så får du her muligheden for at blive en vigtig spiller i en spændende virksomhed i vækst.

Dürr Dental
Work from home

Hygiene and prophylaxis sales specialist / Product specialist (m/f/d) Denmark

Dürr Dental Global is a full sales subsidiary of the German Dürr Dental SE. We are looking for a Hygiene and prophylaxis sales specialist / Product specialist.

Jobindex A/S søger for Kemp & Lauritzen A/S

Serviceleder til VVS i Ringsted – stå for det gode håndværk og den gode kundeservice

Kan du både sikre den daglige drift og levere god service til vores kunder, samtidig med at du sikrer arbejdsglæden blandt dit team? .