85 job matcher din søgning 85 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Energistyrelsen
Esbjerg Se rejsetid

Chef til enhed for Puljeadministration

Du bliver chef for enhed for Puljeadministration, som implementerer og administrerer en række tilskudsordninger til gavn for den grønne omstilling. Puljeadministration består af 31 medarbejdere, struktureret i 3 teams, som overvejende består af tekniske fuldmægtige eller administrationsbachelorer m.fl.

Blå Kors Danmark
Silkeborg/Vejle Se rejsetid

Blå Kors Danmark søger ny generalsekretær

Brænder du for at gøre en forskel for børn, unge og voksne, og vil du være talerør for socialt udsatte mennesker i Danmark? Færdes du hjemmevant i det politiske miljø, og har du den personlige gennemslagskraft, der skal til for at sætte social- og sundhedspolitikken på dagsordenen og være øverste leder i en diakonal organisation?

Esbjerg Kommune

Chefkonsulent med teamlederfunktion

Brænder du for økonomistyring, økonomisk analyse og ledelse? Som chefkonsulent/teamleder for økonomifunktionen i sekretariatet får du dagligt ledelsesansvar for 6 medarbejdere, som løser en bred pallette af økonomiopgaver. Du forstår at tænke udviklingsorienteret og er opsøgende og proaktiv ift. at optimere økonomistyring i bred forstand.

LEGOLAND ApS
Billund Se rejsetid

Director til Park Operations

Da vores nuværende Director efter 9 år i stillingen har valgt at fortsætte karrieren udenfor LEGOLAND®, opslår vi nu en af vores vigtigste og mest udfordrende lederstillinger. Du vil få det overordnede ansvar for driften af alle forlystelser og spisesteder i LEGOLAND samt bidrage til den strategiske retning og daglige ledelse.

Søberg
Vojens Se rejsetid

Leder, der kan nytænke og udvikle vores Kundecenter, søges til nyoprettet stilling

Har du lyst til at nytænke vores kundecenter pt. med 8 kompetente medarbejdere? Og kan du samtidig udvikle et velfungerende arbejdsfællesskab? Du bliver leder for vores Kundeservice, der har en super central rolle i virksomheden. Her håndteres blandt andet; alle indgående opkald og mails fra kunder og samarbejdspartnere i hele landet med mere.

Keyselector søger for CenSec

Erfaren CEO til Danmarks forsvars-, rum – og sikkerhedsklynge

Den nuværende CEO har efter 10 succesfulde år ønsket at indtage en mindre krævende rolle i organisationen. Vi søger derfor hans afløser. Som CEO varetager du den daglige ledelse af CenSecs samlede aktiviteter indenfor de rammer, som bestyrelsen fastlægger i sin strategi m.fl. Du får et afvekslende og krævende job med spændende udfordringer.

hummel
Padborg Se rejsetid

MANAGER, HUMMEL DISTRIBUTION CENTER

Har du stærke kompetencer inden for drift, procesforbedringer og -optimeringer? Er du en dygtig leder med en solid erfaring inden for lagerledelse? Som Manager på vores nye automatiserede robotlager bliver du leder for i alt ca. 25 medarbejdere i administrationen og ca. 155 lagermedarbejdere fordelt på daghold, aftenhold, nathold og weekendhold.

Nymann HR søger for Granby Pack
Nykøbing F eller Kolding Se rejsetid

Chef for Bæredygtighed & Emballage

Til den nyoprettede stilling som Chef for Bæredygtighed og Emballage søger vi en leder, der kan tage det overordnede faglige ansvar og rådgivning for emballageløsningerne hos vores eksisterende kunder. Du vil få det faglige ansvar for en separat og nyoprettet funktion, der skal varetage den faglige del af producentansvaret for emballage.

PN Maskiner A/S
Rødding Se rejsetid

Lagerchef

Ørsted
Gentofte, Skærbæk or Malmö Se rejsetid

Defence & Security Project Manager

MT Højgaard A/S
Søborg, Risskov, Fredericia eller Esbjerg Se rejsetid

Projektchef med erfaring indenfor vandbygning

HumanTrust A/S søger for NDI Group A/S
Brørup Se rejsetid

Group CFO til Nordens største dækimportør

Hitachi Energy Denmark A/S
Fredericia Se rejsetid

Site Manager

Hitachi Energy Denmark A/S
Fredericia Se rejsetid

Site Manager

Krunika søger for Thermia Denmark A/S
Vejle Se rejsetid

Salgsdirektør