204 job matcher din søgning 204 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

SWEDOOR JELD-WEN Danmark A/S
Sønder Felding Se rejsetid

Logistikspecialist (barselsvikariat)

I stillingen som logistikspecialist får du en vigtig rolle i vores dedikerede logistikteam, hvor du skal medvirke til at sikre god kontakt med leverandører, intern kommunikation og planlægning. Du vil herigennem medvirke til at sikre forretningens kerneopgaver og bidrage til tilfredse kunder.

Kirppu Danmark ApS
Herning Se rejsetid

Butikschef

Bliv butikschef i Kirppu Herning og bliv en del af en virksomhed, der brænder for service. Som butikschef i Kirppu bliver du en del af en hel særlig virksomhed, der hver dag arbejder på at gøre Danmark grønnere igennem salg af tusindvis af loppeguld. Dit ansvar vil bl.a. være drift og ledelse af butikken med 10-12 medarbejdere og 361 åbningsdage.

AS3 Work&Care

OMRÅDECHEF - Midt- og Nordjylland - Fastansættelse

I AS3 Work&Care er vi specialister i at hjælpe mennesker med psykiske og/eller fysiske problemstillinger med at forblive i eller vende tilbage til beskæftigelse. Du kommer til at stå i spidsen for 5 af vores centre, hvor omgangstonen alle steder er uformel og professionel. Kulturen er tillidsbaseret, arbejdsom og præget af høj tværfaglighed.

Syddjurs Kommune
Ebeltoft Se rejsetid

Fremtidens leder af Ejendomme

Vores mangeårige leder af Ejendommes kompetencer skal sættes i spil på nye måder internt, og vi søger derfor en leder af fremtidens Ejendomme. Du vil få den overordnede ledelse af 12 engagerede medarbejdere på Rådhuset, disse er fordelt på 3 teams et drift- & vedligeholdelsesteam, et administrativt team og et teknisk servicemedarbejderteam.

Intra Juvél
Viborg Se rejsetid

Salgschef

Du tilbydes en nøgleposition hos én af Danmarks førende leverandører af køkkenvaske og sanitetsprodukter. Du vil, foruden at være ansvarlig for alle forhandlinger med dine nøglekunder, også have ansvaret for vores udekørende salgsteam, som du vil skulle udvikle og støtte i udviklingen af Intra’s position i markedet.

Syddjurs Kommune

Kulturbærende Plejehjemsleder søges til Plejehjemmet Lillerupparken i Rønde

Vi søger pr. 1. juni 2023 en erfaren plejehjemsleder, som gennem inddragelse og dialog kan sikre et velfungerende plejehjem med ro på driften. Du leder Lillerupparken i tæt samarbejde med 2 teamledere. Vi tilbyder dig bl.a. ca. 100 ambitiøse og motiverede medarbejdere, elever og studerende samt drifts- og budgetansvar for plejehjemmet.

Jobindex søger for Arcane Tinmen ApS
Brabrand Se rejsetid

Head of Product Development – great products for players in the trading card and roleplaying segment

We are on a quest to create amazing products that the community and our employees will use every single day. As our new Head of Product Development, you will lead our efforts in existing and new categories. Ultimately enhancing the gaming experience of enthusiastic trading card players all around the world.

JD-Contractor A/S
Holstebro Se rejsetid

Marine Superintendent med flair for teknik og indkøb

Vi søger en maskinmester med noget sejlerfaring, helst fra lokalområdet, til vores tekniske afdeling i Holstebro, der er ansvarlig for sikker og økonomisk drift af vores skibe. Arbejdsopgaverne består bl.a. i koordinering af vedligehold og reparationer på vores fartøjer og projektledelse under ombygninger af fartøjer og mobilisering til projekter.

Randers Kommune

Økonomi- og administrationschef med flair for økonomi, proces og tværfagligt samarbejde til Børn og Skole

Som økonomi- og administrationschef vil du få ledelses- og personaleansvaret for Analyse og Økonomiteamet samt Pladsanvisningen. Du varetager en række faste opgaver såsom budgetprocesser og -opfølgninger, regnskab mv. og får ansvar for beskrivelse af økonomi i alle politiske sager.

Silkeborg Boligselskab

Direktør

I SB arbejder vi for at skabe flere gode almene boliger og dermed forskellige boligtilbud i Silkeborg og omegn. Direktøren skal derfor gå forrest i udviklingen af en god arbejdsplads, bæredygtige fremtidsboliger og bidrage i arbejdet for at fremme et stærkere beboerdemokrati og attraktive fællesskaber.

Skive Kommune

Tre områdeledere til plejecentrene Balling, Glyngøre og Roslev

I Skive Kommune ønsker vi at blive en af landets bedste seniorkommuner, hvor vi sammen skaber et godt og værdigt liv for de ældre. Vi søger derfor 3 områdeledere, der hver skal varetage ledelsen af ét plejecenter: Balling, Glyngøre eller Roslev plejecenter.

Johnson Controls
Hornslet Se rejsetid

Projektleder til spændende energiprojekter

Søger du muligheden for at drive dine egne projekter og vil du være med til at skabe fremtidens bæredygtige køleanlæg og varmepumper? Så læs mere om hvad Johnson Controls kan tilbyde dig!

EnviDan A/S
Silkeborg, Aalborg, Kastrup eller Lyngby Se rejsetid

Stærkt faglig projektleder til naturgenopretnings-projekter

Få ansvar for spændende naturgenopretningsprojekter i hele landet, og vær med til at forbedre naturen og reducere udledningen af klimagasser. Du kender til faglige elementer som kvælstofberegninger, naturforhold, anlægstekniske elementer, CO2-beregninger og lavbundsjorde, der findes i denne type projekter.

Skive Kommune

Chef for Byrådssekretariatet - nøgleperson i Skive Kommune

Stillingen som chef for Byrådssekretariatet er en nøglepost i Skive Kommune. Sekretariatschefen har ansvar for at drive og udvikle kommunens centrale juridiske funktion i Byrådssekretariatet, og derudover er sekretariatschefen overordnet chef for Indkøbsafdelingen, som ledes af indkøbschefen.

Johnson Controls
Horsens Se rejsetid

Køletekniker/kølemontør – Johnson Controls Service Light (Nordjylland)

Vi søger til Johnson Controls Køleteknik en engageret og dygtige kollega til servicering af vores kunder i Nordjylland. Så har du lyst til at arbejde med industrielle og kommercielle køleanlæg til erhvervslivet, hvor du kan udvikle din færdigheder som køletekniker? Så læs mere om stillingen her!

Brøndum A/S
Viborg Se rejsetid

Ventilationsserviceleder til serviceafdeling i Viborg

Er du vores nye serviceleder på ventilationsområdet? Vi søger en dygtig og dedikeret serviceleder til vores serviceafdeling i Viborg, der kan bidrage til afdelingens fortsatte vækst og til en effektiv daglig drift. Afdelingen er i en positiv udvikling, og vi søger derfor nu en ventilationsserviceleder, der kan bidrage til en effektiv daglig drift.

Ree Park Safari
Ebeltoft Se rejsetid

Erfaren økonomichef til Danmarks måske bedste safaripark

Leder du efter en stilling med mere ansvar og anderledes udfordringer? Så er du parat til at få ansvaret for vores alsidige økonomi og samtidig arbejde for en virksomhed, der er aktiv i beskyttelsen af natur og truede dyrearter fra hele verden. Som vores nye økonomiansvarlige får du ansvaret for hele parkens økonomi, samt en regnskabsassistent.

EnviDan A/S
Aalborg, Aarhus, Silkeborg, Kastrup eller Lyngby Se rejsetid

Dedikeret markeds- og projektchef indenfor afløb og klimatilpasning

Brænder du for kunderelationer og markedet? En stor del af din dagligdag bliver at kommunikere med kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Vi forestiller os, at du har erfaring fra en rådgivende virksomhed eller anden virksomhed indenfor branchen, og at du er vant til at arbejde med salg og projekter indenfor afløb- og klimatilpasning.

EnviDan A/S
Silkeborg Se rejsetid

Teamleder til opbygning af anlægsteam i innovativ miljøvirksomhed

Du får her muligheden for at være med til at opbygge og udvikle vores anlægsområde i Envidan. Personaleansvaret for det nuværende team på 5 dygtige medarbejdere bliver dit. De næste par år forventer vi, at du i samarbejde med din afdelingschef har fået opbygget et anlægsteam på 10-15 medarbejdere, så vi sammen kan løfte området til helt nye højder.

Syddjurs Kommune
Ebeltoft Se rejsetid

Klyngeleder af den kommunedækkende sundhedsfaglige klynge

Kunne du tænke dig at være med til at udvikle og lede Syddjurs Kommunes Kommunedækkende Sundhedsfaglige Klynge, der skal sikre sygeplejefaglig understøttelse af vores hjemme- og sygepleje, der i denne tid undergår en gennemgribende forandring?

Air Liquide Danmark A/S
Pårup Se rejsetid

Site Manager

Are you our next Site Manager ensuring we continue to act for a sustainable future? We are searching for our next Site Manager, located in Pårup! In this position, you support our organization in our journey towards a sustainable future. At Air Liquide, we believe that diversity among.

airteam a/s
Viby J Se rejsetid

Projektleder til projektstyring af ventilationsentrepriser

Vil du have ansvar for egne projekter? Motiveres du af et alsidigt job, hvor du er involveret i projekterne fra projektering til commissioning? Og kan du se dig selv hos en af Danmarks største ventilationsentreprenører med mange spændende indeklimaprojekter i pipeline? Vi søger en engageret og dygtig projektleder til ventilation i Viby J.

Blå Kors Danmark
Silkeborg/Vejle Se rejsetid

Blå Kors Danmark søger ny generalsekretær

Brænder du for at gøre en forskel for børn, unge og voksne, og vil du være talerør for socialt udsatte mennesker i Danmark? Færdes du hjemmevant i det politiske miljø, og har du den personlige gennemslagskraft, der skal til for at sætte social- og sundhedspolitikken på dagsordenen og være øverste leder i en diakonal organisation?

JELD-WEN A/S
Herning Se rejsetid

Vedligeholdelseschef

Kom og bliv en del af vores dedikerede team i vores vedligeholdelsesafdeling, hvor du vil være med til at forme en bæredygtig og fremtidsorienterede retning, på vores spændende serieproducerende fabrik i Herning.

Procraft ApS
Hedensted Se rejsetid

Projektleder med struktur, pondus og overblik

Hos Procraft designer, indretter, projektstyrer og monterer vi primært inden for skoleverdenen, men har også en række andre specialopgaver. Du bliver ansigtet udadtil ift. udførelsen af vores projekter, så lysten og evnen til den gode kundekontakt og forståelsen for den værdi, det skaber, er vigtig. Du skal have pondus i forhold til projektet.