73 job matcher din søgning 73 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Odsherred Kommune
Nykøbing Sjælland Se rejsetid

Teamleder(e) til Siriusparken

Vil du være med til at sætte retning og skabe gode rammer – sammen med en ny ledelseskollega? Er du kommunikativ, samvittighedsfuld og struktureret? Vi søger to Teamledere, som bliver det nye ledelsesteam på botilbuddet Siriusparken, der er et botilbud for 30 voksne borgere med varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsevne.

Odsherred Kommune
Højby Se rejsetid

Dynamisk projektleder til Center for Omsorg og Sundhed

Odsherred Kommune søger en projektleder til Center for Omsorg og Sundhed for at styrke og udvikle organisationen. Din uddannelsesmæssige baggrund er af mindre betydning, men det er centralt, at du er teoretisk velfunderet udi projektledelse og har indgående erfaring med at anvende projektledelsesredskaber i praksis.

SPITZKE SE
Køge

Filialleder (m/k/d)

Med omkring 2.300 medarbejdere på 18 lokationer i Tyskland og Europa er SPITZKE SE-gruppen med til at forme Europas jernbaneinfrastruktur. Tag del i succeshistorien som filialleder (m/k/d) for vores lokation i Køge, og lad os sammen fremme den jernbanebaserede mobilitet.

Banedanmark
Ringsted Se rejsetid

Engageret leder til sporområdet i Banedanmark

Vi har brug for dig til at stå i spidsen for og være sparringspartner for en gruppe videnstunge og fagligt engagerede medarbejdere, hvor du kommer til at spille en vigtig rolle i projekter, som sætter et synligt aftryk på samfundet i mange generationer frem. Det er stort for Danmark. Vil du være med?

Holbæk Provsti
Holbæk

Leder med stærk økonomiforståelse og erfaring med lønadministration til udvikling af den fælles regnskabsfunktion for sognene i Holbæk Provsti

Det fælles kirke- og regnskabskontors enhed for regnskabs- og lønadministration i Holbæk Provsti skal styrkes med en ny leder, der er klar til at indgå i varetagelse af dagligdagens opgaver. Det fælles regnskabskontor, der pt. har 3 regnskabsmedarbejdere, forestår bl.a. levering af ydelser vedrørende budget- og regnskabsopgaver m.fl.

Vallekilde Højskole
Hørve Se rejsetid

Viceforstander

Vær med til at styre en af de største almene højskoler godt ind i fremtiden. Dine ansvarsområder er bl.a. i samarbejde med forstanderen, vores samlede undervisningsudbud herunder skemaplanlægning, årshjul og indholdsplaner samt økonomi- og personaleansvar for lærergruppen på højskolen.

Stryhns Gruppen A/S
Roskilde Se rejsetid

Teamleder til nathold

Kan du optimere og effektivisere produktion gennem målrettet arbejde med KPI’er og produktionsmålinger? Så er du måske vores nye Teamleder til nathold på fabrikken i Roskilde. Til vores fabrik i Roskilde søger vi en Teamleder, der kommer til at spille en vigtig rolle i at sikre driften og optimeringen vores produktionsprocesser.

VetNet A/S
Roskilde Se rejsetid

Selvkørende og erfaren C++ udvikler/afdelingsleder til softwarehus indenfor veterinærbranchen

Vi går imod strømmen og hjemflager vores udviklingsafdeling, og vi har derfor brug for en meget stærk C++ udvikler, der samtidig kan lede afdelingen og forestå hjemflagningsprocessen. Jobbet indebærer bl.a. vedligeholdelse, fejlrettelse og udvikling af både standardiserede og kundespecifikke løsninger.

TyreTrust A/S
Køge Se rejsetid

Adm. direktør i TyreTrust A/S – Danmarks største dækhotel

Som direktør bliver du ansvarlig for vores 2 dækhoteller i Danmark – i Horsens og Køge – samt vores nyetablerede dækhotel i Norge. Du har bl.a. det kommercielle ansvar for eksisterende kunder samt via relationer og netværk at øge virksomhedens markedsandele. TyreTrust A/S er ejerledet og har vækstambitioner og -potentiale i Skandinavien.

CHEP
Køge Se rejsetid

Marketing Working Student - 12 months (m/f/d)

You’ll join an international organization big enough to take you anywhere, and small enough to get you there sooner. You’ll help change how goods get to market and contribute to global sustainability. You’ll be empowered to bring your authentic self to work and be surrounded by diverse and driven professionals.

John Jensen VVS A/S
Kalundborg

Afdelingsleder søges til VVS-afdeling i Kalundborg

Brænder du for VVS-branchen, og vil du være med til at bygge en lokal afdeling op i Kalundborg med fokus på udvikling og trivsel? Så bliv afdelingsleder hos John Jensen VVS. Stillingen er nyoprettet, og du får derfor stor indflydelse på at udvikle jobbets indhold.

Innergy søger for Novozymes A/S
Kalundborg Se rejsetid

Associate Manager, Rensningen

Er dit naturlige ledelsesfokus rettet mod teams, trivsel og arbejdsglæde, og er du en tydelig og nærværende leder? Så er du måske den nye Associate Manager i en af Novozymes rensningsfabrikker i Kalundborg.

Keyselector søger for CenSec

Erfaren CEO til Danmarks forsvars-, rum – og sikkerhedsklynge

Den nuværende CEO har efter 10 succesfulde år ønsket at indtage en mindre krævende rolle i organisationen. Vi søger derfor hans afløser. Som CEO varetager du den daglige ledelse af CenSecs samlede aktiviteter indenfor de rammer, som bestyrelsen fastlægger i sin strategi m.fl. Du får et afvekslende og krævende job med spændende udfordringer.

Dkt Byg ApS
Jyllinge

PROJEKTLEDER

Vil du være med til at lede byggepladserne på nogle af de mest spændende, udfordrende og prestigefyldte projekter i byggebranchen? Der er i første omgang tale om projektansættelse til en byggeplads, hvor 2E igangsætter byggeri af 2-etagers rækkehuse i den østlige del af Jyllinge.

Sofiehøj Friskole
Kirke Hyllinge Se rejsetid

Skoleleder

Vores leder gennem godt 8 år har valgt at søge nye udfordringer. Vi søger derfor en ny dygtig og ambitiøs skoleleder, der brænder for friskoleformen. Ledelsesopgaven på en friskole er mangfoldig. Derfor forventer vi, at du har erfaring med og interesse for den samlede ledelsesopgave.

Donaldson Europe b.v.
Slagelse

Servicetekniker

Donaldson søger en serviceminded, selvstændig og løsningsorienteret servicetekniker til vores voksende arbejde med at udføre service- og vedligeholdelsesarbejde hos kunder i Danmark. Du vil få firmabil og køre ud hjemmefra. Vores lager ligger i Slagelse og det vil være en stor fordel med bopæl på Sjælland.

Nymann HR søger for Granby Pack
Nykøbing F eller Kolding Se rejsetid

Chef for Bæredygtighed & Emballage

Til den nyoprettede stilling som Chef for Bæredygtighed og Emballage søger vi en leder, der kan tage det overordnede faglige ansvar og rådgivning for emballageløsningerne hos vores eksisterende kunder. Du vil få det faglige ansvar for en separat og nyoprettet funktion, der skal varetage den faglige del af producentansvaret for emballage.

Innergy søger for Novozymes A/S
Kalundborg Se rejsetid

Associate Manager, Miljøteknik

Vil du være med til at udvide Danmarks i forvejen største rensningsanlæg og kunne du tænke dig at sætte et bæredygtigt aftryk? Har du lyst til at spille en afgørende rolle i at sikre, at den daglige drift kører optimalt og at arbejdsmiljøet og sikkerheden er i top, samtidig med at dine medarbejdere trives og udvikles?

JN Data A/S
Silkeborg eller Roskilde Se rejsetid

Systemprogrammør