251 job matcher din søgning 251 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Pluss Leadership søger for Viden Djurs
Grenaa Se rejsetid

Projekt- og udviklingschef

Vi søger en glad, rolig og samarbejdende projekt- og udviklingschef, som kan arbejde strategisk med udvikling gennem eksternt finansierede projekter. De projekter, Viden Djurs prioriterer at gå ind i, er vigtige omdrejningspunkter for udvikling af vores uddannelser og vores organisation.

Viborg Kommune

Grøn formand (genopslag)

Park og Vej søger en engageret grøn formand, der brænder for at pleje og udvikle de grønne arealer i en af landets største kommuner.

Lautrup-Skurup
Brande Se rejsetid

Administrations- og økonomichef til en af landets største primærproducenter af økologiske æg og grøntsager

Lautrup Skurup søger for Axel Månsson A/S en administrations- og økonomichef, til en central rolle i virksomhedens ledelse. Du kommer til at referere direkte til ejer og CEO, Axel Månsson, og dit ansvarsområde vil spænde over administration, økonomi, bæredygtighed og HR.

Ikast-Brande Kommune

Centerleder til Autismecenter

Vi er i fuld gang med sammenlægningen af kommunens to autismecentre til ét nyt center, der ud over at være et fagligt fyrtårn på området, også skal etablere et videns- og kompetencecenter.

A.P. Møller - Maersk A/S
Aarhus Se rejsetid

Customer Experience Manager, Ocean segment

Looking to take up a leading role in delivering tailor-made logistics solutions for a global leader in logistics? Then you should join Maersk and help us ensure we create a unique and superior customer experience journey for our customers.

Maagaard & Partnere søger for The Company Group
Aarhus Se rejsetid

Marketing Manager til passioneret iværksætterfamilie i Aarhus

Går du med en iværksætter i maven og har haft lyst til at skabe din egen marketingvirksomhed? Kan du navigere i mange kunder/interessenter, hvor alle skal føle sig unikke? Hvis du i større eller mindre grad kan sige ja til ovenstående, så er du muligvis The Company Group’s nye Marketing Manager.

Frisenette ApS
Knebel Se rejsetid

Salgschef

Frisenette A/S søger en salgschef, der med udgangspunkt i Knebel på Mols skal være med til at flytte os til næste niveau i vores vækstrejse. Dit ansvar i bund og grund er at sikre salget. Om det er over telefonen, online, B2B eller lignende, varierer i henhold til virksomheden, du skal bare sørge for, at salgsmålene bliver indfriet.

A.P. Møller – Maersk A/S
Aarhus Se rejsetid

Supply Chain Management (SCM) Customer Experience Manager

Looking to take up a leading role in delivering tailor-made logistics solutions for a global leader in logistics? Then you should join Maersk and help us ensure we create a unique and superior customer experience journey for our customers.

Aarhus Kommune
Tilst Se rejsetid

Skjoldhøjskolen søger en fagligt stærk pædagogisk leder til SFO og Indskoling

Vi mangler en pædagogisk leder! Måske er det dig? I det mindste skal du overveje at søge stillingen, hvis du har lyst til at være leder på en skole hvor fællesskabet er det bærende, og hvis du deler vores vision om, at Den Gode Skole skaber vi sammen.

Aarhus Kommune

Spændende, nyoprettet stilling i Aarhus Kommune: Chef for Personale og Organisation i Borgmesterens afdeling

Du vil som chef for Personale og Organisation komme til at stå i spidsen for det tværfaglige samarbejde, hvor du sikrer fremdrift, og hvor resultaterne skabes.

Johnson Controls
Højbjerg Se rejsetid

Senior B2B Sales Executive – Marine and offshore

As Senior Sales Executive, you will be responsible for B2B sales of HVAC & R solutions to a wide range of different segments with main priority of HVAC for vessels, offshore and renewable segment, and you will – in cooperation with the Manager of the sales department.

Johnson Controls
Hornslet Se rejsetid

El-ingeniør med interesse for PC-/PLC projekter og køleteknik

Du vil blive en del af et stort team med 175 ansatte inden for salg, projektering, installation og servicering af industrielle og kommercielle køle-og fryseanlæg – primært i Danmark, men også globalt.

Pluss Leadership søger for Krabbesholm Højskole
Skive Se rejsetid

GENOPSLAG: Krabbesholm Højskole søger ny forstander

Deler du en passion for kreative fag som arkitektur, design og kunst? Og har du erfaring inden for ledelse og uddannelsesområdet? Så er du måske den næste forstander på Krabbesholm Højskole. Som forstander bor du på højskolen, og du er med til at skabe et engagerende og kreativt miljø – bogstaveligt talt døgnet rundt.

GLOBALscandinavia A/S

Projektleder

GLOBALscandinavia Group vokser, og vi har brug for at forstærke vores internationale team med endnu en projektleder på oversættelsesområdet. Din opgave er at håndtere oversættelsesprojekter for udvalgte kunder samt at samarbejde med andre i projektteamet om større projekter.

Norddjurs Kommune

Plejecenterleder til Plejecenter Violskrænten og Grønnegården

Vi søger en ny leder til Violskrænten og Grønnegården, som er Norddjurs Kommunes største plejecenter. Måske skal det være dig? Du vil komme til at stå i spidsen for 130 medarbejdere, der hver dag arbejder for at sikre de 126 beboere en dejlig alderdom.

Skanderborg Park
Skanderborg Se rejsetid

Konference- og receptionschef med faglighed og hjerte

Arbejdsopgaver: Ledelsesansvar for medarbejdere i reception og konference, være ansvarlig for salg af konferencer og hotelophold samt sikre kvalitet, tilfredse gæster og gennemført lækkerhed. Vi tilbyder et attraktivt job på en dynamisk arbejdsplads og deltagelse i hotellets ledergruppe. Desuden udviklingsmuligheder både fagligt og personligt.

Skive Kommune

Sekretariatschef til Social- og Arbejdsmarkedsforvaltningen (genopslag)

Har du kompetencerne og modet til at beklæde en central post på velfærdsområdet? Lige nu har vi en meget spændende stilling til den ambitiøse ansøger i Skive Kommune.

Hørning Idrætscenter
Hørning Se rejsetid

CENTERCHEF

Centerchefen skal med reference til centrets Forretningsudvalg (FU) sikre centrets forsatte udvikling og stærke position i Hørning som by, herunder være hovedansvarlig for den fortsatte udvikling af Hørning Idrætscenter til glæde for nuværende og fremtidige brugere fra 8 morgen til ca. 23 aften.

AC Group A/S
Viborg Se rejsetid

Udviklingsingeniør

Vores nuværende ingeniør har søgt nye udfordringer indenfor koncernen, og vi søger derfor en dygtig og engageret kollega til udviklingsafdelingen. Blandt dine arbejdsområder hører optimering og vedligehold af vores nuværende produktprogramm, konstruktion af kundespecifikke løsninger m.fl.

Johnson Controls
Hornslet Se rejsetid

Automationstekniker til serviceafdelingen

Er du vores næste problemløser. Har du interesse for PLC/SCADA-programmering og kunne du tænke dig en varierende arbejdsdag? Så læs mere om, hvad Johnson Controls kan tilbyde dig!

Region Midtjylland
Viborg Se rejsetid

Ambitiøs områdechef til Danmarks største og mest specialiserede socialområde

Har du drive og kan du jonglere med ledelse på et højt strategisk niveau i en politisk ledet organisation med mange interesser og samarbejdspartnere? Ser du dig selv som en stærk leder, der motiveres af at gøre en forskel for borgeren?

Struer Kommune

Inspirerende leder til Struer Musikskole - Genopslag

Brænder du for musik og undervisning, og vil du være med til at skabe gode rammer for læring? Trives du i et kreativt og samskabende miljø? Så er det måske dig, vi søger…

Viborg Kommune

Sundhedschef

Kan du udfordre vante måder at løse opgaverne på? Har du blik for værdien af samarbejde som katalysator for at skabe resultater? Har du nemt ved at sætte dig i borgernes sted, når du skal finde løsninger på vanskelige opgaver? Er du en visionær, strategisk og analytisk velfunderet leder med politisk indsigt?

Vibholm guld og sølv ApS
Aarhus Se rejsetid

Marketing/E-commerce chef

Er du et naturtalent indenfor ledelse og en kniv skarp kommunikatør, med et kommercielt samt digitalt mindset og kan du se dig selv lede et ungt og talentfuldt hold indenfor marketing og E-commerce? Så er det dig vi har brug for .

UNO UNIQA GROUP A/S

Direktør i eget distrikt i Midt- & Nordjylland

Vil du have en hverdag hvor du er med til at skabe Danmarks mest fantastiske legepladser, sportsfaciliteter og uderum, hovedsageligt til kommuner, boligselskaber, campingpladser, forlystelsesparker mv. Så har vi jobbet til dig, men det kræver, at du er unik og har bevist nogle ekstraordinære gode resultater.