102 job matcher din søgning 102 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Brønderslev Kommune

Teamleder til Park og Naturpleje

Vej og Park i Brønderslev søger en ny Teamleder i afdelingen for Naturpleje. Som Teamleder skal du stå for driftsopgaver af vandløb og skove, samt andre opgaver indenfor naturpleje.

GLOBALscandinavia A/S

Projektleder

GLOBALscandinavia Group vokser, og vi har brug for at forstærke vores internationale team med endnu en projektleder på oversættelsesområdet. Din opgave er at håndtere oversættelsesprojekter for udvalgte kunder samt at samarbejde med andre i projektteamet om større projekter.

Brøndum A/S
Aalborg

Serviceleder med solidt kendskab til VVS/Blik til Brøndum i Aalborg

Har du et solidt kendskab til service inden for VVS/Blik og kan du bidrage til en effektiv daglig drift og udvikling af vores serviceafdeling i det Nordjyske? Som serviceleder kommer du til at varetage den daglige planlægning i tæt faglig sparring med dine kollegaer, så vores afdeling leverer servicearbejde til aftalt tid, pris og i høj kvalitet.

Brøndum A/S
Aalborg

Serviceleder med solidt kendskab til EL til Brøndum i Aalborg

Har du et solidt kendskab til service inden for EL, og kan du bidrage til en effektiv daglig drift og udvikling af vores serviceafdeling i det nordjyske? Som serviceleder kommer du til at varetage den daglige planlægning i tæt faglig sparring med dine kollegaer, så vores afdeling leverer servicearbejde til aftalt tid, pris og i høj kvalitet.

UNO UNIQA GROUP A/S

Direktør i eget distrikt i Midt- & Nordjylland

Vil du have en hverdag hvor du er med til at skabe Danmarks mest fantastiske legepladser, sportsfaciliteter og uderum, hovedsageligt til kommuner, boligselskaber, campingpladser, forlystelsesparker mv. Så har vi jobbet til dig, men det kræver, at du er unik og har bevist nogle ekstraordinære gode resultater.

Frederikshavn Kommune
Skagen Se rejsetid

Distriktsleder til dagtilbud

Har du et helhedsperspektiv på ledelse, en stærk pædagogisk ledelsesprofil, og forstår du at inddrage alle interessenter i og omkring et dagtilbud? Så er denne stilling måske noget for dig?

RGS Nordic

Regionschef Vest

RGS Nordics nuværende strategiplan består i at tilbyde attraktive og konkurrencedygtige miljøløsninger. Markedet i Region Vest er lokalt forankret omkring de større byer og skabelse af lokale relationer og løsninger er afgørende for fortsat salgsvækst

Komproment ApS
Svenstrup J Se rejsetid

Salgs- og marketingchef for Danmark

Komproment ApS udvider og søger derfor en salgs- og marketingchef for Danmark, der fra vores kontor i Svenstrup skal stå for salg og markedsføring.

Tech Data Denmark ApS
Nørresundby og Birkerød Se rejsetid

Leder til vores service teknikerteam

Motiveres du af ledelsesopgaven og er teknisk stærk med et kommercielt gen? Har du passion for at lede et team af dedikerede service teknikere, som bruger det meste af tiden på farten? Så har vi jobbet til dig.

Morsø Kommune
Nykøbing Mors Se rejsetid

Leder af distrikt syd og PPR-funktionerne, Center for Børn og Familier

Vi spiller godt sammen og glæder os til at finde på nye tricks sammen med dig. Det betyder, at du skal have lyst til at indgå i et lederteam, hvor vi spiller hinanden gode og løser opgaverne sammen.

Hald og Lie Virksomhedsudvikling A/S
Hjørring Se rejsetid

Driftschef

Da vores nuværende chef for området har søgt nye udfordringer, søger vi den rette person til at bringe os videre. Kan du som leder skabe fundamentet for tog til tiden og motiverede medarbejdere? … Så er denne lederstilling noget for dig!

Smooth ApS

Er du vores nye drifts­chef?

Brænder du for personaleledelse, salgstræning og for at give dine kunder en uovertruffen service? Så tag et kig på denne mulighed! Vi søger netop en drifts­chef til vores butikker, som skal etableres i Jylland og på Fyn.

Outrup Vinduer og Døre A/S
Nykøbing M Se rejsetid

Produktionsleder

Får du ting til at ske og dine folk til at arbejde for dig? Du skal lede dine gode folk – lede dem, så vi alle sammen kan være med til at skabe fremtidens vinduesproduktion – lige her midt på skønne Mors.

Argon Medical Devices Danmark A/S

Account Manager Denmark

We are looking for a self-driven Account Manager based in Denmark. The main responsibility will be the Danish market, covering the entire country. You will be the only Account Manager in Denmark and will therefore mostly be working alone with extensive travel activity within the country.

Fonden S/I Nørreheden
Sulsted Se rejsetid

Ny leder pr. 1/1 2022

Nørreheden er et helhedstilbud for 8 udviklingshæmmede borgere, visiteret efter Servicelovens § 107 og § 108. Da nuværende leder går på pension, søger Fonden S/I Nørreheden ny leder.

Cost Management Danmark ApS

Globalt, prisvindende konsulenthus søger nye kræfter. Er det dig?

Vi udvider pt. vores succesfulde netværk og søger derfor erfarne erhvervsledere med et iværksætter tankegang, som kan hjælpe med at udvikle vores danske forretning på franchisebasis.

HumanTrust A/S
Svenstrup Se rejsetid

Regnskabschef

MT Højgaard A/S
Aalborg, Aarhus eller København Se rejsetid

Projektleder, Stålkonstruktioner

CAD Kompagniet A/S

Entrepriseledere