79 job matcher din søgning 79 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 25 af 79 resultater.
SOFTLINE A/S

Country Manager, Denmark

Markedet for vores innovative og funktionelle designmøbler er i kraftig udvikling, og vi søger derfor en Country Manager til det danske marked. Du får ansvaret for udbygge vores tætte samarbejde med eksisterende forhandlere og partnere, samt opbygning af stærke og gode relationer til arkitekter, designere og nye partnere.

Randstad A/S
Greve

Quality Manager/Qualified Person

As the new quality manager, you will work closely with all areas of the organization to drive quality improvement projects, and you will especially act as quality-link with your colleagues in Logistics Pharma and FMCG.

Lolland Kommune
Rødby

Visionær Teamleder søges til Natur og Miljø

Vil du være en del af en attraktiv arbejdsplads? Og vil du løse opgaver som har stor betydning for alle borgere i vores kommune og, ikke mindst, for kommunens udvikling?

Den Selvejende Institution Køge Handelsskole & Handelsgymnasium

Køge Handelsskole søger ny direktør

Køge Handelsskole søger dig, der har lyst og mod på visionært, at løfte denne opgave, og som kan se sig selv være en del af dette fantastiske udviklingsmiljø. Kan du det, så er der et stort potentiale i stillingen. Du vil få direkte reference til skolens bestyrelse.

Spanvall

Salgschef med dokumenteret lederuddannelse og -erfaring

Spanvall søger salgschef med erfaring og værktøjer til, at udvikle Spanvalls europæiske markedsposition inden for selskabets produktområder. Vi ønsker, du skal stå i spidsen for Spanvalls europæiske kommercielle aktiviteter, udvikle og fastholde virksomhedens kundeportefølje.

Snedkermester Arne Pedersen A/S
Greve

Byggeleder/malerafdelingen

Er du en erfaren og positiv byggeleder med et stort service-gen, der kan holde mange bolde i luften på samme tid? Du vil blive en del af et dedikeret byggelederteam, som du i tæt samarbejde med, skal stå for den daglige drift af vores kernekundeportefølje, som bl.a. er boligadministration såvel almene som private og forsikringssager mv.

PROSPIRA søger for ROP A/S
Herlufmagle

Tilbudschef – jord, kloak og anlæg

Har du lyst til at blive chef for en tilbudsafdeling? Til ROP A/S søger vi en erfaren tilbuds-/kalkulationsmedarbejder, som har lyst til nye udfordringer. ROP A/S er en professionel, transparent og erfaren spiller inden for entreprenørbranchen.

GoodHabitz BV

Freelance translator English - Danish (20-40 hours a week)

GoodHabitz is looking for a team of fluent Danish freelance translators to translate, localise and transcreate our entire course library from English to Danish. This project will span a minimum of one year.

Køge Kommune

VICESKOLELEDER SØGES til Højelse Skole i Lille Skensved

Da vores dygtige viceskoleleder har fået arbejde i udlandet, søger vi en viceskoleleder med stærke pædagogiske evner og med evne til at samarbejde med det øvrige ledelsesteam omkring udvikling og drift af skolen.

Compass Human Resources Group A/S søger for BeGreen i Haslev

Planchef

I denne forretningsorienterede stilling er du med til at gøre elektriciteten i stikkontakten grøn og accelerere udviklingen væk fra fossile energikilder. BeGreen etablerer og driver solcelleparker i Danmark og indenfor en overskuelig tidshorisont også i andre lande i Europa.

Hays Specialist Recruitment A/S recruiting on behalf of client

Business Development Manager – Engineering Studies

Business Development Manager for leading offshore wind company. As Business Development Manager for Engineering Studies, you will take the lead on developing the Engineering Studies business area.

Hays Specialist Recruitment A/S recruiting on behalf of client

Sales Manager

Ambitious Sales Business Development Manager, with a goal orientated attitude. You will act as the new Sales Manager covering the Scandinavian and Germany market.

Innergy Factory søger for Novozymes A/S
Kalundborg

Associate Manager, Logistic and support

Er dit naturlige ledelsesfokus rettet mod teams, resultater og virksomhedskultur? Så er du måske den nye Associate Manager Logistic and support, der kan tage ansvaret for Råvarelageret, Pluklageret (forbrugsvare til produktionen) og Tankyarden for site Kalundborg.

IBKA A/S
Vordingborg

International Driftsleder med passion for ledelse og mandskabsplanlægning

Forestil dig et arbejde, hvor du både er leder og fordeler. En stilling, hvor din rolle er afgørende for at få puslespillet mellem kundernes ønsker, materiel og medarbejderressourcer til at gå op. I stillingen får du nemlig ansvar for ledelsen og disponeringen af 25 montører samt formænd inden for division Raffinaderi og Tanke.

Foodjob Nordic
Køge

Udviklingschef med stærke ledelseskompetencer

Vi søger på vegne af Fomaco A/S. Vil du arbejde med udvikling og produktoptimering af maskiner til levnedsmiddelbranchen i en virksomhed i rivende vækst? Foodjob Nordic søger en dygtig udviklingschef til Fomaco A/S i Køge, der er en markedsledende leverandør af high-tech koncepter og maskinløsninger til fødevareindustrien.

Køge Kommune

Leder til plejeboligområdet

Kan du forme rammerne for et godt og meningsfuldt hverdagsliv for borgere i plejebolig i Køge Kommune? Vil du stå i spidsen for en fortsat udvikling af Køge Kommunes ældrepleje, og vil du være med til at slippe fagligheden fri sammen med medarbejdere og ledere? Så er det lige netop dig, vi søger.

JUMO
Køge

Country Sales Manager

Our client is looking for a Country Sales Manager for the location in Køge to continue and drive business growth in Denmark. We expect you to have technical qualifications (ideally a bachelor's or master's degree) but what we value even more is your professional background.