239 job matcher din søgning 239 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 25 af 239 resultater.
August Faller A/S
Hvidovre

Produktionsleder søges til Trykkeri

Med reference til Head of Operations får du det samlede ansvar for PrePress, Trykservice og Trykkeri ved August Faller A/S. En spændende opgave i en virksomhed som er præget af vækst, optimering og konstant udvikling.

Adept Water Technologies A/S
Skovlunde

Regnskabs- og økonomiansvarlig

Vi ønsker at ansætte en regnskabs- og økonomiansvarlig, som er ambitiøs og kan se sig selv vokse i stillingen sammen med firmaet, og som vil være med til den fremadrettede opbygning af Adept Water Technologies – vi kan love dig, det bliver spændende – men også udfordrende.

Dataproces ApS
Nibe

Økonomichef

Dataproces søger en økonomichef, der er klar til at indtage en nøglerolle i virksomhedens fortsatte vækst og compliance. Med reference til virksomhedens CEO og som en del af Chefgruppen, bliver du ansvarlig for virksomhedens økonomifunktion og daglig leder af stabsfunktionen i Dataproces.

FA09
Glostrup

Erfaren driftschef med byggetekniske kompetencer, som har lyst til at gøre en forskel for beboere, bestyrelser og kollegaer

Som driftschef bliver du en del af FA09’s Ejendomsdrift med fem fagligt dygtige og engagerede driftschefer, en driftskonsulent, en projektleder og en afdelingschef. Du får din egen portefølje af boligafdelinger, som er placeret i Storkøbenhavn.

Winther VVS & Ventilation ApS
Skørping

Daglig VVS-leder af serviceforretningen

Er du klar til et spændende ansvar, hvor du styrer de daglige sager og de nuværende 5 medarbejdere i serviceforretningen? Brænder du for planlægning, koordinering, en hektisk og alsidig hverdag, hvor du primært er ude på sagerne og sikre, at arbejdet udføres i højeste kvalitet, så er det måske dig, vi mangler?

Region Midtjylland
Aarhus

Lægefaglig direktør med visioner til Præhospitalet i Region Midtjylland

Vil du være med til lede og udvikle Præhospitalet i Region Midtjylland, hvor en større del af ambulancedriften i Region Midtjylland hjemtages, og der er øget fokus på sundhedsberedskabet? Brænder du for at sikre den rette hjælp i rette tid til alle patienter og have det overordnede lægeansvar for ambulancepersonalet i hele regionen?

Region Midtjylland

Sygeplejefaglig direktør til Aarhus Universitetshospital (AUH)

Vil du være med til at lede Danmarks bedste hospital mod nye mål? Vi har ambitionerne. Du har sygeplejefaglig substans, solid ledererfaring og inspirerende visioner. Sammen møder vi hele mennesket med den højeste faglighed og løfter AUH til højeste internationale niveau.

Lemvig Kommune

Chef for Natur & Miljø

Vi søger en chef, som sammen med et dygtigt og erfarent team på 14 medarbejdere kan understøtte Lemvig Kommunes visioner på området. Chefen skal være en dygtig personaleleder, og skal understøtte og videreudvikle afdelingens positive og løsningsorienterede dialog med borgere, erhvervsliv og interesseorganisationer mv.

Sony Nordic A/S
Valby

In-Country Product Support Engineer

We are seeking an In Country Product Support Engineer to join Sony’s Service Quality & Environment (SQE) business unit.

Meusburger Georg GmbH & Co

KØRENDE SÆLGER TIL DANMARK, OMRÅDE JYLLAND (M/K)

Vi forstærker vores team!

HVILKE OPGAVER FÅR DU?

  • Kvalificeret rådgivning samt vedligeholdelse og opbygning af eksisterende og nye kunder
  • Opsøgende salg
  • Føre salgssamtaler og prisforhandlinger
  • Selvstændig planlægning af terminer og rejseruter
  • Medvirken på messer
Hays Specialist Recruitment A/S
København

Rekrutteringskonsulent til Pharma/Life Sciences

Vil du være med på en vækstrejse og få succes med os? Vi oplever vækst i Pharma/Life Science-industrien søger derfor en 360° rekrutteringskonsulent til vores team, der sammen med os kan gøre en forskel for vores kunder og kandidater inden for denne industri.

Krüger Search søger for I/S Norfors
Hørsholm

Projektleder til fjernvarmenet udvidelse – grøn omstilling

Krüger Search søger en dygtig Ingeniør med erfaring i anlægsprojekter indenfor forsyningssektoren, til spændende stilling. En Projektleder eller Senior Projektleder som vil gå “hands-on” i hele processen. Startende med identificering af relevante områder & ejendomme, teknisk rådgivning af nye kunder m.m.

AGC Biologics A/S
Søborg

Team leader for our Mammalian Upstream/Cell Culture Team

Are you passionate about providing innovative solutions to complex challenges? Do you want to be part of a company helping customers bring new advanced biological products to market? Then join a dynamic and international company where everyone is responsible for delivering right on time as one team!

AGC Biologics A/S
Søborg

Global VP - Engineering

The Global Vice President, Engineering will provide leadership, strategic vision, and functional expertise, and will oversee the global standards and expansions of AGC Biologics’ network of manufacturing facilities. This role provides a unique opportunity for a talented leader to shape and grow the facility network.

Wonderful Copenhagen
København

Projektleder til bæredygtig omstilling

Vi søger en solid projektleder, der brænder for bæredygtighed og som formår at drive og udvikle bæredygtige innovationsprojekter i samarbejde med virksomheder og andre aktører.

Wonderful Copenhagen
København

Projektleder til Copenhagen TravelLab – Turismeinnovation

Stillingen er en 2-årig projektansættelse og forankret i vores udviklingsafdeling, hvor du sammen med vores Head of Copenhagen Travel Lab vil indgå i innovationsenhedens generelle arbejde med virksomhedsrettet turismeinnovation.

Colliers International Danmark A/S
København

Byggeteknisk projektleder til kommerciel rådgivning af virksomheder

Som byggeteknisk lejerrådgiver har du en aktiv rolle i forhandlingerne med udlejer, med primært fokus på de bygningstekniske og indretningsrelaterede aspekter i lejekontrakten - i tæt samarbejde med vores afdeling for Workplace Advisory, der står for indretningen, og vores afdeling for juridisk og kommerciel Tenant Rep.

Region Sjælland
Ringsted

Teamleder til Systemplatforme, Koncern IT

Er du en dygtig og erfaren personaleleder med flair for it? Vil du være med til at udvikle og optimere sundheds-it til Region Sjællands sygehuse?

Hays Specialist Recruitment A/S
Copenhagen

Recruitment Consultant for IT Freelancers

Sales-oriented recruiter with a focus on IT is sought for an international recruitment agency. If you are energized when working with people, passionate about building relationships and have a background within recruitment or B2B sales of IT, then you may be the next key person in Hays' future growth strategy.

Hays Specialist Recruitment A/S recruiting on behalf of customer

Senior Key Account Manager

Senior Key Account Manager position for an exciting, growing and dedicated Danish greentech company. As Senior Key Account Manager, you will be responsible for developing new business within the wind energy aftermarket sector.

Hays Specialist Recruitment A/S is recruiting on behalf of Satair
Kastrup

IT Security Architect

Do you want to be responsible for IT security in a global organization? Referring to our Head of IT Infrastructure, Operations, and Security, you will be a key player in defining and leading us into the future of IT Security. You will make sure that we are best in class on the current IT landscape and innovate our approach to IT security.

Hays Specialist Recruitment A/S recruiting on behalf of Visa
Copenhagen

Senior Client Marketing Manager

Do you want to join the world's leader in Digital Payments? Are you passionate about Client Marketing? This role will focus primarily on co-marketing opportunities with Issuers, Merchants and Fintechs – although as with all small teams, some flexibility will be required to work with other partners.

Randstad A/S søger for Arkil A/S
Greve

Afdelingschef

Randstad søger for Arkil en afdelingschef, der vil få ansvaret for at drive og vækste en ny anlægsafdeling i hovedstadsområdet – primært indenfor jord, vej, kloak og forsyning. Du vil i stillingen få ansvaret både for den strategiske udvikling, afdelingens vækstmål, økonomi og budget samt for ledelsen af afdelingens medarbejdere.

Alkohol & Samfund
Valby

Faglig leder til krydsfeltet mellem viden og politik

Vil du være med til at ændre den danske alkoholkultur og sikre, at færre danskere får skader af deres alkoholindtag? Alkohol & Samfund præger både forebyggelse og alkoholbehandling i Danmark, og derfor skal du hjælpe os med at sætte retningen for en hårdtarbejdende gruppe konsulenter, der omdanner viden til praksis og politik.

Jobindex A/S søger for Aquasense ApS
Vejle

Marketingansvarlig til ambitiøs vækstvirksomhed

Vi mangler en dygtig kollega, som kan ”placere” vores sælgere foran de rigtige kunder – er det dig? Som vores marketingansvarlige refererer du direkte til direktør Søren T. Møller. Det er dig, der får ansvaret for at drive vores marketingarbejde. Du får frie hænder og kan forvente fuld opbakning.