163 job matcher din søgning 163 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

CoworkIt A/S

Adm. direktør

Erfaren leder med stærk kommerciel profil. Som kommende direktør i CoworkIt A/S kommer du til at stå i spidsen for en både spændende og udfordrende udviklings- og transformationsproces, der er sat i gang og forventes at tage yderligere fart, når den nye direktør tiltræder.

Selmer Gruppen
Vejle Se rejsetid

Byggeleder

Trives du bedst med en travl og alsidig arbejdsdag, hvor du er ’hands-on’ på byggepladsen og bevarer overblikket over byggeprocessen? – Så er det muligvis dig, vi leder efter.

Astellas Pharma A/S
Home office Se rejsetid

Medical Manager Oncology - Nordics

The Medical Manager is responsible for the implementation of the medical strategy (Core Medical Plan) in the designated therapeutic area.

Astellas
Home office Se rejsetid

Regulatory Affairs Compliance Manager

Reporting into the RA lead for the Nordics, this role will focus on the Regulatory compliance activities across the Nordics cluster for assigned products. This will involve the timely preparation, submission, conduct and follow-up of new Marketing Authorization and Life Cycle Management applications to the national competent authorities.

Honeywell
Kolding

Servicetekniker

Vi søger at besætte stillingen som servicetekniker indenfor BMS Field Service i vores Building Solutions-enhed, som leverer banebrydende BMS løsninger til vores kunder inden for produktområder som HVAC, brand og sikkerhed, IoT og Big Data analyse, intelligente bygninger og forbundne services.

PRO&CO søger for Kelsen Group
Ribe Se rejsetid

Produktionschef til international fødevarevirksomhed - Ribe

Brænder du for produktionsledelse, udvikling af medarbejdere og optimering af processer? Har du kendskab til fødevarebranchen? Så kan det være dig, vi er på udkig efter.

Vejen Kommune
Brørup Se rejsetid

Børnecenterleder til Gesten Børnecenter med tiltrædelse 1. januar 2022 eller snarest herefter

Vejen Kommune søger ambitiøs og målrettet børnecenterleder til Gesten Børnecenter med tiltrædelse 1. januar 2022 eller snarest herefter.

Varde Maskinstation
Varde Se rejsetid

Direktør

Er du teamplayer, handlingsorienteret og trives i et hurtigt og omskifteligt miljø? Drives du af at arbejde professionelt med kunder og ledelse? Som direktør for Varde Maskinstation er din opgave at lede, positionere og optimere Varde Maskinstation med det fulde ansvar for driftsresultatet i virksomheden.

JKS
Fredericia Se rejsetid

Serviceleder inden for el til Caverion i Fredericia

Har du styr på det el-tekniske? Får du energi af at have mange opgaver og er stærk til at beregne? Er du en naturlig leder? Kan du sige ja til disse ting, er du måske den person vi leder efter.

Danpo A/S
Give Se rejsetid

Udviklende Regnskabschef søges til Danpos finansbogholderi

Vil du lede og deltage i daglige driftsopgaver og på samme tid være med til at løfte baren yderligere ifht. automatiserings- og optimeringsprocesser? Med reference til økonomidirektøren vil du skulle lede bogholderi- & regnskabsfunktionen i virksomheden, herunder konsolidere og rapportere for flere selskaber til koncernen.

Arwos
Aabenraa Se rejsetid

Planmedarbejder

Vi søger en projekt- og planmedarbejder med to primære roller: For det første skal du sikre, at Arwos kan gennemføre projekter så glidende som muligt. Derudover har stillingen også et strategisk ben, du skal nemlig bidrag til selskabets strategiarbejder.

Gundtoft Fashion House
Vejle Se rejsetid

COO

Har du allerede taget første skridt mod en karriere indenfor detailhandel – så kan du nu få mulighed for at tage et stort skridt videre! Du får en plads i ledergruppen, hvor du i tæt samarbejde med direktionen kommer til at drive 10 butikker og en webshop i rivende udvikling.

GLOBALscandinavia A/S

Projektleder

GLOBALscandinavia Group vokser, og vi har brug for at forstærke vores internationale team med endnu en projektleder på oversættelsesområdet. Din opgave er at håndtere oversættelsesprojekter for udvalgte kunder samt at samarbejde med andre i projektteamet om større projekter.

K.G. Hansen & Sønner a/s
Grindsted Se rejsetid

HR-chef til Grindsted

Til en nyoprettet stilling søger vi en erfaren HR-chef med et godt indblik i rekruttering samt lysten til at etablere en professionel HR-afdeling. De fleste af vores godt 140 medarbejdere har base i Grindsted, men vi har også en afdeling i Aarhus, som er vores platform for store vækstambitioner i det østjyske.

JKS
Nordborg Se rejsetid

Serviceleder til el-afdelingen

Har du styr på det el-tekniske? Får du energi af at have mange opgaver og kan du holde hovedet koldt? Er du en naturlig leder? Kan du sige ja til disse tre ting, er du måske den person vi leder efter.

Varde Kommune

Er du den nye leder af Trane Skole og Børneby?

Brænder du for folkeskolen, børnebystanken og ledelse, og vil du være med til at skabe udvikling, læring og trivsel for børn i en alsidig institution?

PM International
Kolding Se rejsetid

Country Manager

We are looking for an organized, dynamic, and enthusiastic “Country Manager”, who will work with our international sales team to increase growth, development, and training of new and existing PM-International team partners and to expand field sales volume in the responsible country.

Burgaard Sørensen A/S

Regnskabschef søges til aut. Opel- og Peugeot-forhandler i Esbjerg/Varde

Burgaard Sørensen søger en økonomiansvarlig, der i samarbejde med afdelingens to øvrige medarbejdere, skal have ansvaret for firmaets økonomi og daglige administration.

RGS Nordic

Regionschef Vest

RGS Nordics nuværende strategiplan består i at tilbyde attraktive og konkurrencedygtige miljøløsninger. Markedet i Region Vest er lokalt forankret omkring de større byer og skabelse af lokale relationer og løsninger er afgørende for fortsat salgsvækst

Chr. Hansen A/S
Gråsten Se rejsetid

Struktureret og dygtig leder til vores process management team

Med reference til Plant Manageren bliver du leder af processtyringsteamet. Som leder vil du motivere medarbejderne til at gøre en ekstra indsats for at sikre, at vi eksekvere og afslutter vores projekter til tiden.

Haderslev Kommune

Leder til Dagplejen

Vi søger en faglig dygtig og ambitiøs leder til Dagplejen. En spændende og samtidig kompleks lederstilling, som øverste leder for de omkring 140 kommunale dagplejere i Haderslev Kommune.

Smooth ApS

Er du vores nye drifts­chef?

Brænder du for personaleledelse, salgstræning og for at give dine kunder en uovertruffen service? Så tag et kig på denne mulighed! Vi søger netop en drifts­chef til vores butikker, som skal etableres i Jylland og på Fyn.

Haderslev Kommune
Haderslev Se rejsetid

Leder til innovativ ungdomsskole - genopslag

Visionær, engageret og samarbejdende er hvad kendetegner Ungdomsskolen – vil du stå i spidsen for det? Ungdomsskolen er for alle og tilpasser sig de unges ønsker og behov – kom og vær med til at udvikle Haderslev Ungdomsskole.

Argon Medical Devices Danmark A/S

Account Manager Denmark

We are looking for a self-driven Account Manager based in Denmark. The main responsibility will be the Danish market, covering the entire country. You will be the only Account Manager in Denmark and will therefore mostly be working alone with extensive travel activity within the country.