285 job matcher din søgning 285 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Aarhus Kommune
Brabrand Se rejsetid

Engdalskolen søger pædagogisk leder for indskolingen

Velkommen til vores nye indskolingsleder på Engdalskolen! Du ønsker at blive en del af vores vigtige fællesskab omkring at drive en alle tiders folkeskole med mangfoldighed, masser af børn og højt til loftet.

Randstad A/S søger for Stevanato Group Denmark
Silkeborg

Projektleder

Er du en erfaren projektleder, og har du lysten til at drive projekter på tværs af alle segmenter i en international organisation, der leverer højt specialiserede maskiner til den internationale medico-industri? Så har du nu muligheden for at arbejde for én af Danmarks førende maskinbyggere inden for pharma, medical og healthcare.

Helm I/S
Holstebro Se rejsetid

Inspirerende butiksleder

”Har du noget at ha’ det i?” Så er du måske vores nye butiksleder til Helm. Vi søger en passioneret, initiativrig og salgsdrevet butiksleder på 32-37 timer til butikken i Holstebro. Bliver du motiveret af teamwork, samtidig med at du bevarer overblikket? Så er du måske den person, som vi søger.

Pluss Leadership søger for Aarhus Kommune
Brabrand Se rejsetid

Afdelingsleder til drift af byens grønne områder og klimatilpasning

Vil du være med til at drifte og udvikle de grønne områder og omstille Aarhus til en grønnere og klimatilpasset fremtid? Kan du etablere og opretholde en god relation til en bred vifte af interne og eksterne samarbejdspartnere? Så er du måske den nye afdelingsleder i afdelingen Skove, Parker og Kirkegårde i Aarhus Kommune.

Kirppu Danmark ApS
Horsens Se rejsetid

Butikschef

Som butikschef i Kirppu skal du brænde for, at yde ekstraordinær service, du skal have lyst til at danne kunderelationer til alle typer mennesker. Du skal være selvstændig, kunne gå forrest og have lyst til at lede unge mennesker med et smil på læben.

Aarhus Kommune

Vi er 11 engagerede ledere der mangler 2 nye lederkolleger i hjemmeplejen Distrikt Nord

Brænder du for at pleje, behandling og rehabilitering går hånd i hånd og understøtter et meningsfuldt liv for ældre borgere? Distrikt Nord består af 13 tværfaglige hjemmeplejeteam, der samarbejder i 4 netværk.

Aarhus Kommune

Viby-Rosenvang Dagtilbud søger pædagogisk leder til DII Hurlumhejhuset

Hos os får du mulighed for at videreudvikle et stærkt læringsfællesskab på langs og på tværs af vores børnehus. Hurlumhejhuset er med sine fire år på bagen godt på vej med at etablere sig. Vi søger en ny pædagogisk leder, som vil gå forrest, sætte retning og sikre fodfæste for vores videre rejse. Vi er klar, er du?

AC Group A/S
Viborg Se rejsetid

Konstruktionschef med overblik

Hydraflex er i en positiv udvikling og vi styrker nu vores organisationen med en ny konstruktionschef, der med overblik og struktur vil tage ansvar for en mindre konstruktionsafdeling. Som konstruktionschef får du ansvaret for virksomhedens samlede konstruktionsområde.

Air Liquide
Horsens Se rejsetid

Project Coordinator

Do you have the talent to understand the needs of the customer? Do you want to use your knowledge within Supply Chain Management in new exciting projects in an international environment?

Then, you might be the Project Coordinator we are looking for in Horsens.

Region Midtjylland
Herning Se rejsetid

Unik stilling og karrieremulighed som Forsknings- og uddannelseschef NIDO|danmark, Regionshospitalet Gødstrup

Som forsknings- og uddannelseschef får du det ledelsesmæssige ansvar for at understøtte udvikling af hospitalets forskning og uddannelse.

Foodjob Nordic søger for Solina Denmark
Skanderborg Se rejsetid

Finance Manager DK/NO til Solina

Er du klar til et alsidigt funktionsansvar, hvor du understøtter forretningen på alle niveauer? Foodjob Nordic søger for Solina DK/NO en erfaren og alsidig økonomiprofil, som er klar til at bringe sin know-how og forretningsforståelse i spil i en vækstorienteret fødevarevirksomhed.

Stjernholm A/S
Randers Se rejsetid

Projektleder

– Med kendskab til miljøteknologi og sans for god økonomisk styring af små og store projekter. Vi tilpasser løbende organisationen til denne strategi og netop nu kan vi tilbyde job til en erfaren projektleder, der kan se de forretningsmæssige muligheder i den globale grønne omstilling.

Aarhus Kommune
Brabrand Se rejsetid

Digitaliseringskonsulent søges til Teknik og Miljø

Teknik og Miljø søger en dygtig digitaliseringskonsulent, der vil være med til at sætte retningen og drive den digitale udvikling. Du kommer til at arbejde med digital forretningsudvikling, systemudvikling og systemforvaltning sammen med de enkelte forretningsenheder i Teknik og Miljø.

Honeywell
Aarhus Se rejsetid

Field Service Technician

Som seniortekniker indenfor BMS Field Service vil du have ansvar for opfyldelse af vores kontraktmæssige forpligtelser overfor vores kunder. Du vil stræbe efter øgede kundeværdier og -tilfredshed ved kontinuerligt at levere services af høj kvalitet, som opretholder kundesystemer med høj tilgængelighed.

Randers Kommune

Centerleder med overblik til Center for Voksenhandicap

Da den nuværende leder af centret er blevet socialchef i Randers Kommune, søger vi en centerleder med et godt overblik, der kan understøtte organisationen med at videreudvikle og nytænke indsatserne til borgerne.

Dnv Gl Business Assurance Denmark A/S
Hellerup, Fredericia, Aarhus, Esbjerg eller Aalborg Se rejsetid

Lead auditorer indenfor arbejdsmiljø, miljø og kvalitet

Vi søger lead auditorer med erfaring indenfor arbejdsmiljø, miljø eller kvalitet. Har du erfaring med arbejdsmiljø, miljø eller kvalitet, kan du lide at møde nye mennesker og vil du være med til at gøre en positiv forskel for vores kunder, så er det dig, vi mangler.

Randers Kommune

Genopslag – Pædagogisk leder til Dagtilbud Midt pr. 1. oktober

Vi søger en pædagogisk leder til Dagtilbud Midt, som indgår og bidrager loyalt i ledelsesteamet for det samlede dagtilbud, og kan gå forrest, når det gælder om at omsætte de overordnede mål på dagtilbudsområdet i praksis, samt arbejde med den pædagogiske tilgang der er arbejdet med i 2 år.

Fonden Ørting
Odder Se rejsetid

Helt særlig forstander søges

… Til at stå i spidsen for arbejdet med helt særlige unge! Vores nuværende forstander, der i sin tid etablerede institutionen, går på pension. Derfor søger vi en dygtig og engageret forstander til at lede Fonden Ørting gennem en spændende udviklingsproces.

Syddjurs Kommune
Hornslet Se rejsetid

Myndighedsleder til Familierådgivningscentret

Syddjurs Kommune søger en visionær og driftsstærk leder, der i samarbejde med den øvrige ledelse vil skabe resultater i Familierådgivningscentret. Vi søger en leder, der brænder for børn og ungeområdet, og har en stærk socialfaglig profil. Du motiveres af at skabe gode og virksomme løsninger for børn, unge og deres familier.

Fieldsense A/S
Aarhus Se rejsetid

B2B inbound marketing manager

FieldSense A/S gennemgår en hastig og spændende vækst på eksportmarkederne, hvor vi nu har brug for en B2B inbound marketing manager, der kan være ansvarlig for alt vores marketing i forhold til hele kunderejsen.

Dürr Dental
Work from home

Hygiene and prophylaxis sales specialist / Product specialist (m/f/d) Denmark

Dürr Dental Global is a full sales subsidiary of the German Dürr Dental SE. We are looking for a Hygiene and prophylaxis sales specialist / Product specialist.

Frivilligcenter Herning
Herning Se rejsetid

Leder

Har du lyst til at være med til at udvikle det frivillige, sociale arbejde i Herning Kommune? Til at fremme denne udvikling søger vi en leder, der kan skabe vækst og konsolidering, så Frivilligcentret også på sigt kan leve op til de krav og forventninger, der er til et Frivilligcenter i en stor kommune.

A.P. Møller – Maersk A/S
Aarhus Se rejsetid

Freight Forwarder with Project Management Skills

If you have a passion for global freight forwarding, staying close to our customers and will be motivated by executing complex logistics solutions, often in a fast-paced environment and equally important, you see yourself as a team player, then this job is for you!

erwin andersen a/s søger for JFP a/s
Herning

Indkøbschef - byggeri

Efter en kort introduktionsperiode, skal du varetage rollen som den nye indkøbschef i JFP a/s, hvor du ligeledes får ansvar for indkøb til datterselskabet JFP Murer & Tømrer a/s. Den nuværende indkøbschef er på vej ind i en ny rolle, og der bliver derfor mulighed for en ”afleveringsforretning” i jobbet.

JKS søger for Sekura Cabins A/S
Randers Se rejsetid

Key Account Manager

Sekura Cabins vækster kraftigt, og flere interessante muligheder åbner sig som følge af udviklingen i markedet og med Sekura Cabins internationale kunder. Kunderne er en del af markedslederne inden for segmenterne produktion af entreprenør- og industrikøretøjer samt skovmaskiner. Derfor søger vi nu en Key Account Manager til salgsafdelingen.