118 job matcher din søgning 118 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hobart Scandinavia ApS
Greve Se rejsetid

TEKNISK CHEF/TEKNISK SUPPORT

Trives du med et selvstændigt og udfordrende job, hvor ikke 2 dage er ens? Da vores tekniske chef efter 18 år gerne snart vil på pension, søger vi til vores serviceafdeling i Greve en teknisk chef/teknisk support.

Stevns Kommune
Store Heddinge Se rejsetid

Teknik og Miljø søger projektleder for DK2020 – 2-årig projektstilling

Stevns Kommune sætter nu for alvor tryk på klimaarbejdet og derfor søger vi dig - en erfaren projektleder til at lede DK2020-arbejdet i tæt sammen med kolleger, politikere og borgere.

Liljeborg
Roskilde Se rejsetid

Arkitektfaglig programchef

Kan du transformere Liljeborgs filantropiske og kommercielle ambitioner til arkitektur i verdensklasse? Vi leder efter en proaktiv faglig profil med et visionært udsyn, dyb byggefaglig indsigt samt forståelse for byggeriets varige aftryk.

Madkulturen
Roskilde Se rejsetid

Projektleder af sociale indsatser

Under Madkulturens program ”Måltider og Fællesskaber” søger vi en fagligt stærk og engageret kollega, som brænder for den sociale dagsorden, og som har erfaring med udviklings- og forandringsarbejde.

GLOBALscandinavia A/S

Projektleder

GLOBALscandinavia Group vokser, og vi har brug for at forstærke vores internationale team med endnu en projektleder på oversættelsesområdet. Din opgave er at håndtere oversættelsesprojekter for udvalgte kunder samt at samarbejde med andre i projektteamet om større projekter.

Holbæk Kommune
Mørkøv Se rejsetid

Pædagogisk leder til Kildebjergskolen

På Kildebjergskolen står vi midt i fremtiden, og vi vil have dig med! Vi søger en pædagogisk leder, der med begejstring og mod, vil være med til at udvikle skole og skabe nye veje at gå sammen med Kildebjergskolens nye lederteam, medarbejdere, elever, forældre og bestyrelse.

LyderJohnsen A/S søger for RÅSAFT

Country Manager/Landedirektør Danmark

Stærk FMCG-profil til lancering af Nordens bedste, lækreste og sundeste juicer i Danmark. Med direkte reference til den administrerende direktør i moderselskabet, får du ansvaret for at lede RÅSAFT og deres unikke juicer til succes på det danske marked.

DLF Seeds A/S
Roskilde Se rejsetid

IT Security & Greater Europe IT Manager

As IT Security Manager you will be responsible for ensuring that the global DLF IT platform fulfills the global security needs. At the same time you will ensure that our European Service Desk team remains motivated to deliver excellent support to the European part of DLF.

Olsen & Pedersen Stål A/S
Ringsted Se rejsetid

QC-ansvarlig/IWS-svejsespecialist med projektledererfaring

I din rolle som QC/IWS-svejsekoordinator har du en stor berøringsflade i organisationen og ud mod vores kunder. Du vil have ad hoc-opgaver både i produktionen og på kontoret. Hverdagen er travl og og derfor har vi også brug for dine evner med tilbudsudarbejdelse og projektledelse. Hos os er dagene er aldrig ens.

Dansk Folkehjælp
Nykøbing Falster Se rejsetid

Økonomi- og regnskabschef

Vil du have et meningsfuldt arbejde, hvor du gør en forskel for de mest udsatte i verden? Som vores nye Økonomi- og regnskabschef bliver du tilknyttet Dansk Folkehjælps hovedkontor, som er ansvarlig for alle organisationens aktiviteter i ind- og udland.

Holbæk Kommune

Vil du være leder af det specialiserede børneområde med borgeren for øje?

Som leder for Børn, Unge og Familier får du det ledelses-, udviklings- og budgetmæssige ansvar for ca. 90 medarbejdere, 4 ledere og 5 koordinatorer og et budgetansvar på 230 mio. kr. Du refererer til chef for SIOU Tine Michael-Lindhard.

Faxe Kommune

Afdelingsleder til Nordskovskolen

Vi søger en afdelingsleder, som i dagligdagen vil indgå i team med Nordskovskolens øvrige afdelingsledere, der har det daglige ansvar for SFO og udskolingen. I har i fællesskab ansvaret for den daglige drift på Nordskovskolen i tæt samarbejde med alle de dygtige medarbejdere.

Ringsted Spærfabrik A/S
Ringsted Se rejsetid

Produktionsleder med erfaring søges

Ringsted Spærfabrik A/S søger en erfaren produktionsleder til fremstillingen af træspær. Som produktionsleder vil du have ansvaret for de nuværende 32 timelønnede medarbejdere i produktionen.

FOA

FOA Vestsjælland søger faglig leder af vores økonomiteam

FOA Vestsjælland søger pr. 1/12 2021 eller tidligere, en erfaren og selvstændigt arbejdende faglig leder af vores økonomiteam. Du vil referere direkte til afdelingsformanden og i din dagligdag indgå i tæt samarbejde hermed.

Argon Medical Devices Danmark A/S

Account Manager Denmark

We are looking for a self-driven Account Manager based in Denmark. The main responsibility will be the Danish market, covering the entire country. You will be the only Account Manager in Denmark and will therefore mostly be working alone with extensive travel activity within the country.

Cost Management Danmark ApS

Globalt, prisvindende konsulenthus søger nye kræfter. Er det dig?

Vi udvider pt. vores succesfulde netværk og søger derfor erfarne erhvervsledere med et iværksætter tankegang, som kan hjælpe med at udvikle vores danske forretning på franchisebasis.

Gavnø Gods
Næstved Se rejsetid

Driftsleder med byggefaglig baggrund søges til vores bygge-/udlejningsafdeling

Du vil indgå i et boligteam, der udover dig består af administrative medarbejdere og håndværkere. Der vil være et stort samarbejde på tværs af afdelingerne omkring projektledelse og økonomi.

Komponent - Kommunernes Udviklingscenter

Chef for Økonomi og HR

Greve Kommune søger en strategisk og fagligt dygtig centerchef, der kan sikre drift, udvikling og tværfagligt samarbejde i Greve Kommune.

Holbæk Kommune

Genopslag – Contract Manager til Vækst og Bæredygtighed

Brænder du for at sikre den gode kontraktstyrring på et område med fokus på den grønne omstilling? Vil du have et spændende og udfordrende job i et engageret og stærkt fagligt miljø? Så er dette job måske noget for dig.

Den Selvejende Institution Mindehøjskolen
Havnelev Se rejsetid

Visionær og synlig skoleleder til dagbehandlingstilbuddet Mindehøjskolen, Havnelev på Stevns

Vi søger en visionær, nærværende og dialogbaseret skoleleder, der, i samarbejde med skolens medarbejdere vil gå forrest og lede den fortsatte udvikling af Mindehøjskolen. Som skoleleder, bliver du sammen med den kommende souschef og bestyrelsen den, der sætter retningen for Mindehøjskolens pædagogiske udvikling på kort og lang sigt.

The Whole Company A/S
Køge Se rejsetid

Indkøbschef

The Whole Company er en virksomhed med fokus på naturlige fødevarer og helsekost med en klar vækststrategi. Som indkøbschef bliver du ansvarlig for, at indkøbsfunktionen udvikles og understøtter de mål, der er for TWC’s veletablerede brands Castus, Fredsted, Simple Life by Trope m.v.

Bay Christensen A/S
Rønnede Se rejsetid

Værkfører – koordinator til vores udekørende serviceafdeling

Kan du få kabalen til at gå op, når du hver dag sender dine dygtige montører og mekanikere ud på opgaver. Du står for den daglige ledelse af vores udekørende montører og mekanikere, som laver alt fra fejlfinding og reparation til service og vedligehold på vores maskiner.

mobako P/S
Jerslev Sjælland Se rejsetid

Projektleder

Atlantia 1 ApS
Slagelse Se rejsetid

Projektleder