630 job matcher din søgning 630 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Margrethe Sogns Børnehus
Valby Se rejsetid

Leder til attraktiv stilling i lille privat daginstitution

Vil du stå i spidsen for at give ca. 40 børn i alderen 1-6 år et trygt og udviklende børneliv? Så søger vi lige nu en leder til et lille børnehus, hvor tryghed og trivsel er i fokus og engagementet og fællesskabet er stort blandt både personale, børn og forældre.

Professionshøjskolen Absalon
Roskilde Se rejsetid

Leder til efter- og videreuddannelse på sundhedsområdet

Brænder du for kompetenceudvikling på sundhedsområdet? Vil du være med til at udvikle innovativ læring for medarbejdere i sundhedssektoren, så de kan blive videreuddannet til at løse opgaverne i et sundhedsvæsen under forandring? Og er du en forretningsorienteret leder med solid viden, erfaring og netværk? Så er du måske vores nye leder.

RS Components A/S

Key Account Manager – North Jutland

As Key Account Manager, you will maintain and grow the sales district of North Jutland. You will qualify and identify potential customers, maintain current customers and grow the market actively by visiting customers frequently and involving a close professional relationship with the Internal Key Account Manager (IKAM).

Dansk Byplanlaboratorium
København Se rejsetid

Ny direktør

Brænder du for god planlægning? Vil du være med til at sikre Dansk Byplanlaboratorium og planlægningen en stærk, fri og inspirerende platform og stemme i krydsfeltet mellem faglighed og politik? Du skal lede og inspirere et lille, stærkt sekretariat, der gennemfører projekter, udbyder kompetencegivende kurser, konferencer og faglige netværk.

LEGOLAND ApS
Billund Se rejsetid

Manager med et stærkt kommercielt mindset til at lede indkøbsteamet i Retail-afdelingen

Er det dig, som sammen med dit team kan sikre, at dette høres igen og igen blandt danske børnefamilier? Og brænder du for godt købmandskab, og kan du lede dit team til nye højder, så har du muligheden for at blive vores nye Sr. Buyer Manager i Retail-afdelingen i LEGOLAND.

Fonden Grantoftegaard
Ballerup Se rejsetid

Ny direktør med driftslederkompetencer indenfor naturpleje og økologisk grøntsagsproduktion

Den Erhvervsdrivende Fond og Registrerede Socialøkonomiske Virksomhed Grantoftegaard søger en ny direktør med driftslederkompetencer. Du har formentlig erfaring med at lede socialøkonomiske virksomheder eller projekter samt erfaring med drift af en landbrugsvirksomhed.

Secomea A/S
Copenhagen

Product Owner

Are you the new Product Owner we are looking for to join the Research and Development department at Secomea? In the position as Product Owner in Secomea you will be responsible for defining and delivering high-quality products by working with developers, designers, testers, product manager and other stakeholders.

Rudersdal Kommune
Nærum Se rejsetid

Vil du være en del af et stærkt arbejdsfællesskab? Vi søger en ny afdelingsleder på døgnrehabilitering Hegnsgården GENOPSLAG

Som afdelingsleder får du ansvar, indflydelse samt beslutningskompetence samtidig med du altid kan få hjælp og sparring om opgaveløsning. Du får en rigtig god introduktion til kommunen, Hegnsgården og opgaverne.

Norconsult Arkitektur
København Se rejsetid

Projektleder

Du får som projektleder ansvaret for projektet i udførelsesfasen på både større og mindre byggesager. Du skal bl.a. sikre, at entreprenøren leverer den aftalte kvalitet til rette tid og på vegne af bygherren følge op på projektøkonomien og forhandle eventuelle ekstrakrav med entreprenøren.

Norisol A/S
Fredericia Se rejsetid

Regionsdirektør Syd

Er du en forretningsorienteret praktiker med stærke relationer til dine kunder og medarbejdere? Har du erfaring med ledelse af en projektorienteret organisation? Er din lederstil funderet i tillid og sikrer du høj arbejdsglæde blandt dine medarbejdere? Så kan vi have din næste stilling.

Elding Nordic ApS
Herning Se rejsetid

Country Manager

Vi søger en selvstændig og resultatorienteret country manager til den overordnede, nationale ledelse af Elding Nordic. Vi er i fuld gang med at etablere os på det danske marked. Derfor får du, som vores nye country manager, store muligheder for at sætte dit præg på virksomheden.

Oceanfamiliehus ApS
Tinglev

Leder til familiehus i Sønderjylland

Er du en fagligt dygtig, visionær og anerkendende leder, der tydeligt kan sætte retning indenfor det socialpædagogiske felt? Kan du skabe følgeskab? Så skal du muligvis være med til at drive vores familiehus.

RS Components A/S
Copenhagen Se rejsetid

Country Marketing Executive

We are looking for a Swedish-speaking Country Marketing Executive who can help us with structuring and coordinating our marketing activities in Sweden and take over while our Swedish team member is on maternity leave. This role is offered on a full time, fixed term 11 months contract, starting February 2023.

Herlev Kommune

Sjældent udbudt lederstilling til tværfaglig myndighedsafdeling

Som leder i Voksenrådgivning og Visitation skal du facilitere, at borgerne i samarbejdet med myndigheden oplever sig anerkendt og medinddraget, samt at der træffes helhedsorienterede og sammenhængende afgørelser, med det formål at borgerens egne potentialer udvikles/understøttes, så borgerne oplever progression og selvbestemmelse.

Aon Denmark A/S
København eller Kolding Se rejsetid

Head of Account Executives

Vi søger en Head of Account Executives til en stilling i vores afdeling Commercial Risk Solutions (skadesforsikring). Du vil som leder for mæglerteamet i vores mid-size segment være ansvarlig for salg til eksisterende og nye kunder samt krydssalg til andre forretningsområder.

Birkenstock Nordic ApS
Copenhagen Se rejsetid

Finance Manager (m/f/d) Nordics

Your tasks:

  • Guarantee full compliance with all relevant local legislation (e.g.: statutory accounting standards, tax law, civil law) and internal group guidelines
  • Manage the year-end audit process and external auditors, maintain a comprehensive system of controls over all accounting functions
Johnson Controls
Højbjerg Se rejsetid

IT Support Specialist

Er du en dygtig og serviceminded IT Support Specialist? Leder du efter en supportrolle med globalt engagement? Slut dig til os i Aarhus og bliv en del af et mindre Nordic Field IT-team inden for Johnson Controls!

Air Liquide Danmark A/S
Taastrup Se rejsetid

Transportplanlægger

Har du erfaring med distribution eller kørselsplanlægning, og kan du lide at arbejde i et dynamisk miljø? Så kan vi tilbyde dig en spændende stilling. Air Liquide søger en ny medarbejder til vores kørselsteam i Taastrup.

Air Liquide Danmark A/S
Malmö or Taastrup Se rejsetid

Fleet coordinator in Malmö/Taastrup

As Fleet coordinator, you are responsible for the Air Liquide trailer fleet which means to have a reliable and optimal fleet at all times to secure our customers' business continuity. This is by ensuring we follow group standards for ISO containers and semi-trailers.

Hjørring Kommune

Motiverende og synlig afdelingsleder til Botilbuddet Buen og Ledsagerordningen

Har du et positivt menneskesyn, og er du en troværdig, lyttende og tillidsskabende leder? Har du en motiverende og inspirerende arbejdsstil og gode samarbejdsevner i forhold til beboerne, de pårørende og medarbejderne? Buen er Hjørring Kommunes botilbud for voksne borgere med fysisk handicap og erhvervet hjerneskade.

Den Sociale Kapitalfond Management ApS
København Se rejsetid

Investeringsdirektør / partner til Den Sociale Kapitalfond Invest

Hvis du også motiveres af at finde og udvikle virksomheder, hvor gode økonomiske resultater og social ansvarlighed går hånd i hånd, kan dette være muligheden for dig. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte research af markedet for mulige investeringer og vurdering af konkrete virksomheder, deres forretningsplaner og ledelser.

T4G One Europe
Vejle Se rejsetid

Erfaren leder søges til en af bilbranchens førende opkøbsselskaber

Har du minimum 5 års ledelseserfaring og besidder et ekstraordinært godt købmandskab når det kommer til handel med biler? Hos T4G søger vi nu en ordentlig, handlekraftig og passioneret leder, som har mod på at tage selskabet til nye højder. Du får ansvaret for et team af 13 bilglade kollegaer og et ambitiøst budget, der skal nås via sublim ledelse.

Mondelez Danmark ApS
Brøndby Se rejsetid

Salgs/System Supporter – Vikariat til 31 December 2023

Som Salgs/System Supporter bliver dine hovedansvarsområder at stå for en række faste ugentlige samt månedlige opgaver, så som opdatering af statistikker, vedligeholdelse af kunde masterdata i vores systemer, validerings tjek af data, diverse administrative opgaver samt hjælpe med ad hoc-henvendelser internt fra organisationen.

Horsens Kommune

Struktureret og driftssikker administrativ leder

Da vores administrative leder har fået nyt arbejde, søger vi nu en ny administrativ ørn til Horsens Byskole. Vi ønsker os, at du har en kontoruddannelse eller en akademisk uddannelse som eksempelvis cand.merc. med relevant efteruddannelse og erfaring. Det vil være en fordel, men ingen betingelse, at du har erfaring fra skoleområdet.

Horsens Kommune

Brænder du for at arbejde med diversitet og kultur – og vil du være med til at gøre en forskel fagligt og personligt?

Så er det dig, vi mangler på Horsens Byskole, hvor vi er i gang med at sætte et helt nyt hold på ledelsesgangen. Vi søger en afdelingsleder til afd. Kildegade og afd. Lindvigsvej, der har ambitioner om at løfte elevernes faglige niveau og sikre inkluderende læringsmiljøer for alle elever.