298 job matcher din søgning 298 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 25 af 298 resultater.
FOGH NISSEN Management søger for AVK Tooling, i Sæby

Økonomichef

Som økonomichef får du ansvaret for at samle alle trådene. Du har fingrene dybt nede i detaljerne, og samtidig rapporterer du til direktion og bestyrelse. Du vil derfor naturligt blive en vigtig med- og modspiller for såvel direktion som ledergruppen.

Compass Human Resources Group A/S recruiting on behalf of Metro Service
Copenhagen

Manager – Asset Management

Do you have the guts to start and lead the Asset Management team at Metro Service A/S? – and in collaboration with the client (Metroselskabet) to implement Asset Management? If yes … – then you might become the new Manager – Asset Management at Metro Service A/S.

PrivatBo
København

Teknisk chef

Har du erfaring med ledelse af byggeprojekter og et solidt byggeteknisk kendskab. Trives du med at arbejde i et miljø, hvor samarbejde og høj faglighed er i fokus? Så er det dig, vi søger til stillingen som teknisk chef.

Mammoet Denmark Brande A/S

Sales Manager Scandinavia

Reporting directly to Director of Mammoet Scandinavia and being a part of the Scandinavian Management Team, you will manage and professionalize the Scandinavian team of currently 4 dedicated Sales Managers in the region.

VELUX A/S
Østbirk

Project Manager for Production Engineering

In this job, you will get to transform new products into a production set-up and play a vital role in ensuring a strong production, optimised for both operation and new product development

2-Biz Company A/S
Risskov

Økonomiansvarlig

2-Biz søger en ambitiøs og udadvendt økonomiansvarlig med interesse for tøjbranchen. Som økonomiansvarlig hos 2-Biz bliver du en del af en økonomisk stærk handelsvirksomhed og gennem et klart personligt drive, sikrer du det samlede overblik over økonomifunktionen.

Immudex ApS
Virum

Manufacturing Development Manager

We are looking for an experienced Manufacturing Development Engineer/Manager with project management experience to establish a Manufacturing Development function at Immudex. Your primary responsibilities will be to lead one of our production lines and to plan, run, and secure technology transfer projects from R&D to Production.

Balder Administration ApS
København

Marketing- og kommunikationschef

Er du innovativ, kommercielt anlagt og fagligt bredt funderet inden for både analog og digital markedsføring? Har du viljestyrke og motiveres du af at skabe succes sammen med andre? Så er du måske vores nye chef for Marketingafdelingen i Balder.

CBB Mobil
København SV

Commercial Manager til CBB Mobil

Skal dit næste karrierejob indeholde et stort ansvarsområde, korte beslutningsveje og være på en helt unik arbejdsplads? Kan du udarbejde business cases med fokus på øget kundeloyalitet, lægge Go-To-Market-planer og drive eksekveringen?

Compass Human Resources Group A/S søger for CARSOE A/S
Aalborg

Manager, Product Center & Engineering

CARSOE A/S ønsker at tilføre en ny ressource, der kan påtage sig ansvaret for at opbygge og lede deres nye afdeling – Product Center & Engineering. Ansvarsområderne i stillingen er centreret omkring 2 hovedopgaver: Product Management og Sales Support.

Xella Danmark A/S
Vejle

Projektchef til vores projekt-/typehusafdeling

Søger du udfordringer og indflydelse? Som Xellas projektchef bliver du leder af en afdeling, der arbejder med rådgivning, tilbudsgivning og levering af en meget varieret portefølje af byggesager.

Lehrmann Ventures ApS
Nordhavn

Er du analytisk stærk og har du styr på finanserne?

Er du analytisk stærk og har du god forretningsforståelse? Er du drevet af at optimere og automatisere processer? Er du god til at skabe resultater og løbende hæve barren for kvaliteten af vores vækstvirksomheders regnskab og rapportering? Så er det dig, vi søger!

Mille Food A/S
Hundested

Experienced Head of finance for a young and growing food production company

Mille Food A/S is seeking an experienced Head of finance with management experience who can secure a solid foundation and compliance of the company’s financial activities within Denmark and in relation to the partners abroad, being a part of the management team.

DGI
Vingsted

DGI søger afdelingsleder til Idræt og Fokus

Du brænder for ledelse og teamudvikling. Du har ambitioner for foreningsidrætten i Danmark og motiveres af visionen om at gøre Danmark til verdens mest idrætsaktive nation. Så er jobbet som afdelingsleder i DGI Idræt & Fokus måske noget for dig?

Nissen Service ApS
Middelfart

Projektleder/bygningskonstruktør

Er du en dygtig og erfaren bygningskonstruktør, der trives med at dykke ned i projektering? Tiltrækkes du af nærværende ledelse, frihed med ansvar, flekstid og et godt arbejdsmiljø med en positiv atmosfære? Så er du måske en af Nissen Group’s nye bygningskonstruktører.

Helsam A/S
Kgs. Lyngby

Butikschef

Har du fingeren på pulsen, og kan du stå i spidsen for at give vores kunder den bedste oplevelse, når de handler vores skønne helseprodukter? Og er du klar til at tage førertrøjen på og lede dit eget team af medarbejdere? Så er du måske vores nye butikschef!

Nytech Isolering A/S
Hobro

Afdelingsleder med solide projektledelsesevner

Har du erfaring med projektledelse og er du klar til at prøve kræfter som afdelingsleder med ansvar for 25 medarbejdere i et succesfuldt isoleringsfirma? Hos os kan du tage dit næste karriereskridt i en todelt rolle, hvor du både står for projekt- og personaleledelse.

Kata Fonden

Bliv projektleder for en LEAPS-skole – en stilling du vil udvikle dig i

Vil du gøre en forskel for grundskolen? Drømmer du om at arbejde med projektbaseret læring. Har du evnen til at lede komplekse projekter – i en rolle med store udviklingsmuligheder? Så grib denne mulighed for at blive en del af et af Danmarks mest spændende skoleudviklingsprojekter.

DEDIKATION ApS
Glostrup

Sales Development Specialist

DEDIKATION søger en Sales Development Specialist for Emply, som ønsker at være en del af et spændende team i en af Danmarks førende virksomheder indenfor HR-cloud-løsninger. Er du deres nye kollega, som brænder for salg af softwareløsninger indenfor HR?

BUPL Sydjylland
Kolding

Sekretariatsleder

Sekretariatslederen har det daglige ansvar for koordinering og ledelse af BUPL Sydjyllands administrative og faglige arbejde. Ledelsen udøves i tæt samarbejde med BUPL Sydjyllands politiske ledelse.

Geo
Aarhus

Afdelingsleder geoteknik og miljø

Geo søger en afdelings- og kontorleder til Aarhusafdelingen. Du har ansvar for alt vedrørende afdelingen i hverdagen med reference til Geos direktør. I Geo’s ledergruppe planlægger og koordinerer du Geos og afdelingens indsatser. Du driver, udvikler og vedligeholder Geos investeringer i ejendom og materiel i Aarhus

SPX Flow Technology
Silkeborg

Product Development Engineer- UHT

We are looking for a Product Development Engineer to join the UHT Design Team in Silkeborg, creating innovative new heat treatment systems for our global food and beverage customers.

Danmarks Meteorologiske Institut
København

Afdelingschef til DMI’s forsknings- og udviklingsafdeling

DMI er i forandring og vores forskningschef er blevet vicedirektør. Vi tilbyder en unik mulighed for at fremme forskning og faglig nytænkning i en traditionsrig organisation. Og har du mod på at styrke DMI’s internationale profil i tæt samarbejde med forskere og andre kolleger på DMI? Så er du måske vores nye forskningschef.

Københavns Kommune
København

Enhedschef til enheden Vejdata og Genopretning i Teknik- og Miljøforvaltningen

Kan du stå i spidsen for at drive og udvikle Københavns veje til gavn for byens borgere og brugere? Som enhedschef får du personaleansvaret for enhedens dygtige og engagerede medarbejdere, som du skal være nærværende leder, faglig inspirator og sparringspartner for.

Sensu A/S
Svenstrup

Account Manager

Sensu søger på vegne af Epoka en Account Manager. Vil du bidrage til den fremadrettede vækst og udvikling hos en international og ambitiøs virksomhed, der er markedsførende indenfor IT-distribution?