1.002 job matcher din søgning 1.002 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Danpo A/S
Give Se rejsetid

Udviklende Regnskabschef søges til Danpos finansbogholderi

Vil du lede og deltage i daglige driftsopgaver og på samme tid være med til at løfte baren yderligere ifht. automatiserings- og optimeringsprocesser? Med reference til økonomidirektøren vil du skulle lede bogholderi- & regnskabsfunktionen i virksomheden, herunder konsolidere og rapportere for flere selskaber til koncernen.

A.P. Møller – Maersk A/S
Aarhus Se rejsetid

Supply Chain Management (SCM) Customer Experience Manager

Looking to take up a leading role in delivering tailor-made logistics solutions for a global leader in logistics? Then you should join Maersk and help us ensure we create a unique and superior customer experience journey for our customers.

Aarhus Kommune
Tilst Se rejsetid

Skjoldhøjskolen søger en fagligt stærk pædagogisk leder til SFO og Indskoling

Vi mangler en pædagogisk leder! Måske er det dig? I det mindste skal du overveje at søge stillingen, hvis du har lyst til at være leder på en skole hvor fællesskabet er det bærende, og hvis du deler vores vision om, at Den Gode Skole skaber vi sammen.

Arwos
Aabenraa Se rejsetid

Planmedarbejder

Vi søger en projekt- og planmedarbejder med to primære roller: For det første skal du sikre, at Arwos kan gennemføre projekter så glidende som muligt. Derudover har stillingen også et strategisk ben, du skal nemlig bidrag til selskabets strategiarbejder.

Hobart Scandinavia ApS
Greve Se rejsetid

TEKNISK CHEF/TEKNISK SUPPORT

Trives du med et selvstændigt og udfordrende job, hvor ikke 2 dage er ens? Da vores tekniske chef efter 18 år gerne snart vil på pension, søger vi til vores serviceafdeling i Greve en teknisk chef/teknisk support.

Stevns Kommune
Store Heddinge Se rejsetid

Teknik og Miljø søger projektleder for DK2020 – 2-årig projektstilling

Stevns Kommune sætter nu for alvor tryk på klimaarbejdet og derfor søger vi dig - en erfaren projektleder til at lede DK2020-arbejdet i tæt sammen med kolleger, politikere og borgere.

August Kleven ApS
Middelfart Se rejsetid

Salgschef til rør søges

Er du god til at bygge gode relationer til grossisterne? Kan du skabe værdien og præsentere løsningerne, der skaber salget? Kan du se dig selv udvikle salgsstrategien og salget hos en lille, stærk innovativ rør-producent i rivende og positiv udvikling? Så har vi jobbet til dig.

Brønderslev Kommune

Teamleder til Park og Naturpleje

Vej og Park i Brønderslev søger en ny Teamleder i afdelingen for Naturpleje. Som Teamleder skal du stå for driftsopgaver af vandløb og skove, samt andre opgaver indenfor naturpleje.

Dragør Kommune

Afdelingsleder til Ydelses- og Socialservice i Dragør kommune

Er du en dygtig fagspecialist inden for ydelsesområdet med den rette personlighed og en leder i maven? Så er det dig vi leder efter. Ydelses- og Socialservice har ansvaret for udbetaling af sociale ydelser til voksne og har beliggenhed i Dragør Kommune.

Liljeborg
Roskilde Se rejsetid

Arkitektfaglig programchef

Kan du transformere Liljeborgs filantropiske og kommercielle ambitioner til arkitektur i verdensklasse? Vi leder efter en proaktiv faglig profil med et visionært udsyn, dyb byggefaglig indsigt samt forståelse for byggeriets varige aftryk.

Lægerne på Amagertorv I/S
København Se rejsetid

Praksismanager søges pr. 1/1-2022

Vi søger en praksismanager med overblik, It-kundskaber, humør og lyst til at indgå i et dynamisk team. Vi er et stort lægehus i indre by Kbh. Der er 3 kapaciteter og små 7000 patienter. Vi er 2 kompagnoner, lægevikarer, jordemødre, udd. læger, sygeplejerske, sekretær og et hold af lægestuderende.

Aarhus Kommune

Spændende, nyoprettet stilling i Aarhus Kommune: Chef for Personale og Organisation i Borgmesterens afdeling

Du vil som chef for Personale og Organisation komme til at stå i spidsen for det tværfaglige samarbejde, hvor du sikrer fremdrift, og hvor resultaterne skabes.

Johnson Controls
Højbjerg Se rejsetid

Senior B2B Sales Executive – Marine and offshore

As Senior Sales Executive, you will be responsible for B2B sales of HVAC & R solutions to a wide range of different segments with main priority of HVAC for vessels, offshore and renewable segment, and you will – in cooperation with the Manager of the sales department.

Johnson Controls
Hornslet Se rejsetid

El-ingeniør med interesse for PC-/PLC projekter og køleteknik

Du vil blive en del af et stort team med 175 ansatte inden for salg, projektering, installation og servicering af industrielle og kommercielle køle-og fryseanlæg – primært i Danmark, men også globalt.

Gundtoft Fashion House
Vejle Se rejsetid

COO

Har du allerede taget første skridt mod en karriere indenfor detailhandel – så kan du nu få mulighed for at tage et stort skridt videre! Du får en plads i ledergruppen, hvor du i tæt samarbejde med direktionen kommer til at drive 10 butikker og en webshop i rivende udvikling.

A.P. Møller – Maersk A/S
Copenhagen Se rejsetid

Senior Compliance Project Manager

Would you like to play a pivotal role in the Compliance Programme Implementation team by delivering compliance implementation projects while also supporting the team in creating a standardized, technology-based, and scalable compliance operations framework?

A.P. Møller – Maersk A/S
Copenhagen Se rejsetid

Finance Academy Learning Partner - Human Resources

As Maersk accelerates on its transformation journey, our role as the Finance organization is to enable and secure this change. Therefore we have kicked off the biggest Finance Transformation Programme in Maersk history – Fast Forward Finance, which is tasked with transforming the Finance function globally.

A.P. Møller – Maersk A/S
Copenhagen Se rejsetid

Sustainability Manager

A.P. Moller - Maersk is looking for a talented and experienced sustainability professional to project manage our award-winning Sustainability Report and drive citizenship projects and partnerships.

A.P. Møller – Maersk A/S
Copenhagen Se rejsetid

Head of Lead Logistics (LL) Commercial Activation

Ensure that all actions are taken to optimally enable commercial teams to identify and pursue LL opportunities with customers in order to support the overall profitable growth of LL in line with the strategic growth ambitions .

Madkulturen
Roskilde Se rejsetid

Projektleder af sociale indsatser

Under Madkulturens program ”Måltider og Fællesskaber” søger vi en fagligt stærk og engageret kollega, som brænder for den sociale dagsorden, og som har erfaring med udviklings- og forandringsarbejde.

Pluss Leadership søger for Krabbesholm Højskole
Skive Se rejsetid

GENOPSLAG: Krabbesholm Højskole søger ny forstander

Deler du en passion for kreative fag som arkitektur, design og kunst? Og har du erfaring inden for ledelse og uddannelsesområdet? Så er du måske den næste forstander på Krabbesholm Højskole. Som forstander bor du på højskolen, og du er med til at skabe et engagerende og kreativt miljø – bogstaveligt talt døgnet rundt.

GLOBALscandinavia A/S

Projektleder

GLOBALscandinavia Group vokser, og vi har brug for at forstærke vores internationale team med endnu en projektleder på oversættelsesområdet. Din opgave er at håndtere oversættelsesprojekter for udvalgte kunder samt at samarbejde med andre i projektteamet om større projekter.

K.G. Hansen & Sønner a/s
Grindsted Se rejsetid

HR-chef til Grindsted

Til en nyoprettet stilling søger vi en erfaren HR-chef med et godt indblik i rekruttering samt lysten til at etablere en professionel HR-afdeling. De fleste af vores godt 140 medarbejdere har base i Grindsted, men vi har også en afdeling i Aarhus, som er vores platform for store vækstambitioner i det østjyske.

Cruit Consult ApS søger for GF Forsikring
Odense Se rejsetid

Chief Information Officer

Til en nyoprettet stilling søger vi for vores kunde GF Forsikring i Odense en strategisk og resultatorienteret CIO/IT-direktør med massiv forretningsforståelse og excellente lederegenskaber.

Vallensbæk Kommune

Teamleder med stærk faglighed til den udekørende hjemmepleje

Er du en dygtig leder med fokus på kerneopgaven? Har du et skarpt overblik, og kan du samtidig støtte en flok engagerede og fagligt dygtige medarbejdere i deres praksis? Så kom og vær en del af vores lederteam i den udekørende hjemmepleje i Vallensbæk Kommune.