90 job matcher din søgning 90 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex A/S søger Altiden Omsorg A/S
Græsted Se rejsetid

Leder til Kirkeleddet, Græsted

Er du klar til at stå i spidsen for et botilbud med 16 beboere, hvor du sætter holdet og skaber rammerne? Som vores nye leder er du den faglige spydspids, så du får ansvar for bl.a. daglig personaleledelse, rekruttering af nye medarbejdere samt vagtplanlægning af ca. 25 medarbejdere som arbejder i dag-, aften- og nattevagt

LIVSVÆRK
Lyngby Se rejsetid

Landsforeningen LIVSVÆRK søger en engageret og udviklingsorienteret leder til den selvejende vuggestue Chr. X

Centralt i Lyngby ligger et fantastisk gammelt hus, der gennem mange år har huset byens mindste børn. Siden 1988 har det været en selvejende vuggestue, som har dannet rammerne for 44-48 børns hverdag hjulpet godt på vej af 12 dedikerede medarbejdere. Nu har vores leder valgt at stoppe, og vi mangler en, der vil tage styringen af denne skønne flok.

Sahva A/S

Klinikchef til proteser & ortoser i København og på Sjælland

Stortrives du i krydsfeltet mellem forretning og mennesker? Og evner du at sikre en høj medarbejdertrivsel samtidig med en effektiv drift? Så er du måske vores nye klinikchef i region øst.

Hillerød Alkoholbehandling
Hillerød Se rejsetid

Administrerende direktør

Hillerød Alkoholbehandling har brug for en dygtig direktør, som kan administrere og lede vores dejlige arbejdsplads. Vi er et privat, ambulant alkoholbehandlingstilbud, som søger en direktør, der sammen med bestyrelsen og de øvrige medarbejdere har lyst til at være med til fortsat at udvikle vores tilbud.

GLOBALscandinavia A/S

Projektleder

GLOBALscandinavia Group vokser, og vi har brug for at forstærke vores internationale team med endnu en projektleder på oversættelsesområdet. Din opgave er at håndtere oversættelsesprojekter for udvalgte kunder samt at samarbejde med andre i projektteamet om større projekter.

Chaplin organisationen
Helsingør Se rejsetid

Afdelingsleder til Chaplins Beskæftigelsestilbud (§103 Beskyttet Beskæftigelse og STU)

Vi søger en afdelingsleder, der brænder for at lede personale og medarbejdere (Beskyttet Beskæftigelse §103) i en travl hverdag. Som afdelingsleder skal du i samarbejde med det øvrige personale sørge for et velfungerende arbejds- og undervisningsmiljø, der løbende skal tilpasses medarbejdernes/de unges behov.

LyderJohnsen A/S søger for RÅSAFT

Country Manager/Landedirektør Danmark

Stærk FMCG-profil til lancering af Nordens bedste, lækreste og sundeste juicer i Danmark. Med direkte reference til den administrerende direktør i moderselskabet, får du ansvaret for at lede RÅSAFT og deres unikke juicer til succes på det danske marked.

ALK
Hørsholm Se rejsetid

Senior Training and Learning Expert – Help us build a best-in-class global learning and quality culture

In ALK´s Global Quality function, you will become part of a dynamic team with about 10 dedicated employees working to optimize and simplify the quality management system and the corporate processes in close collaboration with global stakeholders.

Maersk Drilling A/S
Lyngby Se rejsetid

Global Head of Tender Management

As Head of Bids & Contracts you will be working in our HQ reporting to the Senior Vice President, Head of Commercial with strong links to our Heads of Divisional Sales, Head of Drilling Solutions and other cross functional stakeholders.

Gertsen & Olufsen A/S
Allerød Se rejsetid

Head of Global Marketing

G&O Maritime Group is looking for a strong Marketing professional who, with direct report to the CEO, can help us build our marketing presence and strengthen our company branding. This is an opportunity to work with an international group of companies, all with well reputed solutions and on an exciting journey of growth.

Nordsjællands Park og Vej I/S
Kvistgaard, Helsingør og Nivå Se rejsetid

Attraktiv stilling som driftsleder for vandløb, natur og parker

En af vores dygtige driftsledere skal videre i karrieren. Derfor søger vi en dynamisk og ledelsesmæssigt moderne indstillet driftsleder for vandløb, natur og parker, der sammen med den øvrige ledelse kan bidrage positivt til den fortsatte udvikling af Nordsjællands Park & Vej.

Tech Data Denmark ApS
Nørresundby og Birkerød Se rejsetid

Leder til vores service teknikerteam

Motiveres du af ledelsesopgaven og er teknisk stærk med et kommercielt gen? Har du passion for at lede et team af dedikerede service teknikere, som bruger det meste af tiden på farten? Så har vi jobbet til dig.

Jobindex A/S søger for Dancover A/S
Lynge og Hillerød Se rejsetid

Warehouse manager

Er det lige så tilfredsstillende for dig at få bemanding, varemodtagelse og ordreforsendelse til at spille sammen, som det er for nogle mennesker at poppe bobleplast? Så kom og bliv leder for op til 25 lagerarbejdere fordelt på 2 lagerlokationer.

Argon Medical Devices Danmark A/S

Account Manager Denmark

We are looking for a self-driven Account Manager based in Denmark. The main responsibility will be the Danish market, covering the entire country. You will be the only Account Manager in Denmark and will therefore mostly be working alone with extensive travel activity within the country.

Cost Management Danmark ApS

Globalt, prisvindende konsulenthus søger nye kræfter. Er det dig?

Vi udvider pt. vores succesfulde netværk og søger derfor erfarne erhvervsledere med et iværksætter tankegang, som kan hjælpe med at udvikle vores danske forretning på franchisebasis.

FysioDanmark Hillerød ApS

Centerleder