105 job matcher din søgning 105 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jeld-Wen Inc.
Løgstør Se rejsetid

Accountant/Controller

Vi søger en dygtig Accountant/Controller til Finance for JELD-WEN Danmark A/S. Der er tale om en spændende og alsidig fuldtidsstilling placeret i Løgstør. Du vil få reference til Head of Financial Accounting og arbejde tæt sammen med kollegerne i afdelingen, Shared Service Center i Estland og JELD-WEN ’s europæiske hovedkontor i UK.

Jeld-Wen Inc.
Løgstør Se rejsetid

EHS Specialist

Motiveres du af en stærk arbejdsmiljøkultur, hvor sikkerhed sættes øverst på agendaen? Så er det måske dig, vi søger til stillingen som EHS Specialist til at drive EHS forbedringer i produktionen på fabrikken i Løgstør.

Fonden S/I Nørreheden
Sulsted Se rejsetid

Ny leder pr. 1/1 2022

Nørreheden er et helhedstilbud for 8 udviklingshæmmede borgere, visiteret efter Servicelovens § 107 og § 108. Da nuværende leder går på pension, søger Fonden S/I Nørreheden ny leder.

Expense Reduction Analysts

Partner i prisvin­den­de kon­su­lent­hus

Brænder du for proces- og omkostningsoptimering? Ønsker du frihed til at bestemme over din dagligdag? Vil du belønnes for dit arbejde uden et indtjeningsloft? Så vil det måske være noget for dig at blive partner i Expense Reduction Analysts (ERA).

CoworkIt A/S

Adm. direktør

Erfaren leder med stærk kommerciel profil. Som kommende direktør i CoworkIt A/S kommer du til at stå i spidsen for en både spændende og udfordrende udviklings- og transformationsproces, der er sat i gang og forventes at tage yderligere fart, når den nye direktør tiltræder.

Astellas Pharma A/S
Home office Se rejsetid

Medical Manager Oncology - Nordics

The Medical Manager is responsible for the implementation of the medical strategy (Core Medical Plan) in the designated therapeutic area.

Astellas
Home office Se rejsetid

Regulatory Affairs Compliance Manager

Reporting into the RA lead for the Nordics, this role will focus on the Regulatory compliance activities across the Nordics cluster for assigned products. This will involve the timely preparation, submission, conduct and follow-up of new Marketing Authorization and Life Cycle Management applications to the national competent authorities.

JORTON A/S
Aalborg Se rejsetid

Projektledere til spændende opgaver i hoved- og totalentrepriser med tiltrædelse snarest muligt.

Vil du have indflydelse på opførelsen af udfordrende projekter og bruge din ekspertise og høje faglighed til at realisere dem? Som projektleder får du ansvar for både mindre og større projekter, og du er en del af alle faser inklusive kalkulation, strukturering af byggepladsen, administrative opgaver og aflevering af projektet.

Brønderslev Kommune

Teamleder til Park og Naturpleje

Vej og Park i Brønderslev søger en ny Teamleder i afdelingen for Naturpleje. Som Teamleder skal du stå for driftsopgaver af vandløb og skove, samt andre opgaver indenfor naturpleje.

GLOBALscandinavia A/S

Projektleder

GLOBALscandinavia Group vokser, og vi har brug for at forstærke vores internationale team med endnu en projektleder på oversættelsesområdet. Din opgave er at håndtere oversættelsesprojekter for udvalgte kunder samt at samarbejde med andre i projektteamet om større projekter.

Brøndum A/S
Aalborg

Serviceleder med solidt kendskab til VVS/Blik til Brøndum i Aalborg

Har du et solidt kendskab til service inden for VVS/Blik og kan du bidrage til en effektiv daglig drift og udvikling af vores serviceafdeling i det Nordjyske? Som serviceleder kommer du til at varetage den daglige planlægning i tæt faglig sparring med dine kollegaer, så vores afdeling leverer servicearbejde til aftalt tid, pris og i høj kvalitet.

Brøndum A/S
Aalborg

Serviceleder med solidt kendskab til EL til Brøndum i Aalborg

Har du et solidt kendskab til service inden for EL, og kan du bidrage til en effektiv daglig drift og udvikling af vores serviceafdeling i det nordjyske? Som serviceleder kommer du til at varetage den daglige planlægning i tæt faglig sparring med dine kollegaer, så vores afdeling leverer servicearbejde til aftalt tid, pris og i høj kvalitet.

UNO UNIQA GROUP A/S

Direktør i eget distrikt i Midt- & Nordjylland

Vil du have en hverdag hvor du er med til at skabe Danmarks mest fantastiske legepladser, sportsfaciliteter og uderum, hovedsageligt til kommuner, boligselskaber, campingpladser, forlystelsesparker mv. Så har vi jobbet til dig, men det kræver, at du er unik og har bevist nogle ekstraordinære gode resultater.

Komproment ApS
Svenstrup J Se rejsetid

Salgs- og marketingchef for Danmark

Komproment ApS udvider og søger derfor en salgs- og marketingchef for Danmark, der fra vores kontor i Svenstrup skal stå for salg og markedsføring.

Tech Data Denmark ApS
Nørresundby og Birkerød Se rejsetid

Leder til vores service teknikerteam

Motiveres du af ledelsesopgaven og er teknisk stærk med et kommercielt gen? Har du passion for at lede et team af dedikerede service teknikere, som bruger det meste af tiden på farten? Så har vi jobbet til dig.

Hald og Lie Virksomhedsudvikling A/S
Hjørring Se rejsetid

Driftschef

Da vores nuværende chef for området har søgt nye udfordringer, søger vi den rette person til at bringe os videre. Kan du som leder skabe fundamentet for tog til tiden og motiverede medarbejdere? … Så er denne lederstilling noget for dig!

Smooth ApS

Er du vores nye drifts­chef?

Brænder du for personaleledelse, salgstræning og for at give dine kunder en uovertruffen service? Så tag et kig på denne mulighed! Vi søger netop en drifts­chef til vores butikker, som skal etableres i Jylland og på Fyn.

Outrup Vinduer og Døre A/S
Nykøbing M Se rejsetid

Produktionsleder

Får du ting til at ske og dine folk til at arbejde for dig? Du skal lede dine gode folk – lede dem, så vi alle sammen kan være med til at skabe fremtidens vinduesproduktion – lige her midt på skønne Mors.

Argon Medical Devices Danmark A/S

Account Manager Denmark

We are looking for a self-driven Account Manager based in Denmark. The main responsibility will be the Danish market, covering the entire country. You will be the only Account Manager in Denmark and will therefore mostly be working alone with extensive travel activity within the country.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Vejle or Aalborg Se rejsetid

Construction Project Manager

Den selvejende institution Hjertebo
Aalestrup Se rejsetid

Faglig koordinator med stedfortræderfunktion