4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 4 af 4 resultater.
MARLOG
Nordjylland, Esbjerg, hovedstaden, Fyn eller Bornholm

Innovationschef – kan du gøre det blå grønt?

Vores erhverv – de maritime erhverv og logistik – står over for store udfordringer. Med behov for en drastisk reduktion af CO2-udledningerne fra transporten er det nødvendigt, at hele erhvervet i fællesskab gør store fremskridt i løbet af kort tid.

HASLE Refractories
Rønne

Økonomichef

Spændende, veletableret eksportvirksomhed på Bornholm søger en dygtig økonomichef, som brænder for at være med til at gøre en forskel i en solid international produktionsvirksomhed med ambitioner og stort vækstpotentiale. Dine opgaver vil b.la. være udformning af budgetter, regnskaber, bogføring og lønadministration.

LyderJohnsen A/S

Headhunter/Partner

Har du en drøm om at blive Headhunter, og ved at du når hurtigere frem til dit mål med et stærkt navn i ryggen, gennemprøvede metoder og koncepter at arbejde efter samt erfarne kollegaer at sparre med, så skulle vi måske tage en snak? Vi vil kunne give dig de helt rigtige rammer og afsæt for fortsat succes i branchen.

KL - Kommunernes Landsforening
Rønne

Ældrechef

Bornholms Regionskommune (BRK) står over for at skulle ansætte en centerchef for Center for Ældre. En spændende stilling for dig med faglig indsigt og ledererfaring, som ønsker spændende udfordringer i en organisation i udvikling. Som vores nye ældrechef har du det overordnede ansvar for Center for Ældre.