589 job matcher din søgning 589 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

OttoConsult ApS søger for kunde

REGIONAL SALGS- OG ADMINISTRATIONSCHEF

Til virksomhed i Midtjylland søger vi Regional Salgs- og Administrationschef med bred forretningsforståelse. Du får ansvaret for hele landet, så på sin vis har du rollen som Administrerende Direktør. Den rette kandidat til stillingen har bl.a. ledelsesmæssig erfaring; herunder personaleledelsesmæssig samt erfaring fra byggebranchen.

Lindevang

Forstander til Lindevang – socialpsykiatrisk botilbud i Helsingør

Vi søger en forstander, der kan være det faglige og ledelsesmæssige fyrtårn, som driver og udvikler et velfungerende botilbud med 56 beboere og en kompetent og engageret medarbejderstab. Du bliver en del af en dedikeret og fagligt velfunderet ledergruppe, hvor du er leder for tre sektionschefer og herudover bliver nærmeste leder for vores stab.

Lev Uden Vold
København Se rejsetid

Psykolog med lederfunktion

Brænder du for at gøre en forskel for mennesker, der har vold tæt inde på livet? Så er vores stilling som psykolog med lederfunktion for vores behandlingsteam måske noget for dig. Du bliver personaleleder for fire psykologer og en psykoterapeut, der arbejder i indsatserne Slip Volden og forsøgsordningen for psykologbehandling til voldsudsatte mænd.

Alumni
København Se rejsetid

Senior Research Consultant – Executive Search

Vil du stå i spidsen for at opbygge et lille, men stærkt research-team dækkende Alumni’s danske aktiviteter? Som ansvarlig for vores researchfunktion vil du have fokus på bl.a. at opbygge processer og strukturer (Best Practice) for research i samarbejde med vores konsulenter i København samt vores researchteams i Sverige.

Mercuri Urval søger for Rigspolitiet
Frederiksberg Se rejsetid

Seniorprojektleder til Danmarks nye 112-system

Vi søger erfaren leder af landets måske vigtigste it-projekt. Som seniorprojektleder bliver du ansvarlig for at etablere Danmarks nye 112-løsning, der kan efterleve EU-krav og effektivt håndtere den rette hjælp ud til borgere i nød. Du kan både være en akademisk generalist med styr på dine processer samt en erfaren specialist udi it-projektledelse.

Johnson Controls
Højbjerg Se rejsetid

Account Manager B2B – Tyco Fire Suppression Products

Som Account Manager i Danmark vil du være vores primære repræsentant i Danmark og vil få hovedansvar for alt salg af vores løsninger. Du vil få til opgave at skabe kontakt til nye kundegrupper, samt fastholde den gode relation til eksisterende kunder.

Botilbuddet Sct. Mikkelsgade
Slagelse Se rejsetid

Forstander / leder

Vi søger dig, der som forstander / leder er lige så meget teamplayer som leder, og som har lyst til at være med til at udvikle og rammesætte stedet til gavn for beboerne og medarbejdernes trivsel. Du er synlig og tilgængelig ”på gulvet” for vores beboere og kender til deres udfordringer samt medarbejdernes faglige udfordringer, generelt og aktuelt.

Esbjerg Kommune

Chefkonsulent med teamlederfunktion

Brænder du for økonomistyring, økonomisk analyse og ledelse? Som chefkonsulent/teamleder for økonomifunktionen i sekretariatet får du dagligt ledelsesansvar for 6 medarbejdere, som løser en bred pallette af økonomiopgaver. Du forstår at tænke udviklingsorienteret og er opsøgende og proaktiv ift. at optimere økonomistyring i bred forstand.

Procraft ApS
Hedensted Se rejsetid

Projektleder med struktur, pondus og overblik

Hos Procraft designer, indretter, projektstyrer og monterer vi primært inden for skoleverdenen, men har også en række andre specialopgaver. Du bliver ansigtet udadtil ift. udførelsen af vores projekter, så lysten og evnen til den gode kundekontakt og forståelsen for den værdi, det skaber, er vigtig. Du skal have pondus i forhold til projektet.

Aalborg Universitet
Aalborg Se rejsetid

Vicedirektør for Studieservice

Vil du lede Studieservice på Aalborg Universitet sikkert igennem de mange forandringer, sektoren står over for, og har du interesse for uddannelsespolitik og uddannelsesadministration? Som vicedirektør for Studieservice skal du i samarbejde med 8 områdechefer varetage ledelsen af 110 dygtige og engagerede medarbejdere.

Lautrup Skurup søger for Hjorthede Planteskole A/S
Bjerringbro Se rejsetid

Driftsleder med ambitioner søges

For vores kunde, Hjorthede Planteskole A/S, søger vi en driftsleder til produktion af barrodsplanter. Jobbet har et stort potentiale, og vi leder efter en ambitiøs person, der på sigt kan løfte planteskolens driftsopgaver med hensyn til planteproduktion, logistik- og ledelsesopgaver for både danske og udenlandske medarbejdere.

JELD-WEN Danmark A/S
Sønder Felding Se rejsetid

Vedligeholdelseschef

Drives du af, at produktionen altid er ”up and running”, og at kollegerne i vedligeholdelsesteamet har de rette forudsætninger i hverdagen? Hos Jeldwen tilbyder vi dig her muligheden for at blive del af virksomhedens udvikling fra ”stort værksted til stærk produktion”, hvor din afdeling spiller en væsentlig rolle.

Jobindex søger for MEDLOG Denmark A/S
Aarhus Se rejsetid

Controller – få gode karriereudsigter i alsidig rolle

Har du lyst til at spille en nøglerolle i vores lille team, hvor vi har travlt, men bestemt ikke glemmer at have det sjovt? Savner du en stilling, hvor der også er opgaver, der rækker lidt udover dit fag? Så tag næste karriereskridt i en stilling, der nemt kan være springbrættet til endnu mere ansvar og nye titler.

Outline Vinduer A/S
Farsø Se rejsetid

Teamleder af Serviceafdelingen

Skal du stå i spidsen for vores serviceafdeling hos Outline Vinduer? Vi tilbyder dig en spændende og varieret arbejdsdag, hvor du skal være garant for en stabil drift, der sikrer en god serviceoplevelse for vores kunder, og du er i stand til at håndtere udfordringer og ”slukke en brand”, når den opstår.

Den Selvejende Institution Bofællesskabet Lykke Marie
Slangerup Se rejsetid

Souschef

Vi søger en dygtig og engageret souschef. Du skal stå i spidsen for det tværgående arbejde med faglig, pædagogisk kvalitetsudvikling og dokumentation. Derudover vil du få ledelsesansvar for vores faglige koordinator og vores udviklingskonsulent samt fungere som stedfortræder I forstanderens fravær.

PRO | VENTILATION A/S
Rødovre Se rejsetid

Servicechef

Vi har store planer for PRO | VENTILATION – særligt står vores serviceafdeling overfor en spændende udvikling – vi vil gerne have dig med på rejsen. Du får en alsidig stilling, der foruden daglig ledelse også indebærer videreudvikling af leverandørsamarbejder, beregning, salg og projektering i tæt samarbejde med den øvrige ledelse og teknikerteam.

Innergy søger for Novozymes A/S
Kalundborg Se rejsetid

Senior Manager, Project Execution

Er du en god leder, og vil du sætte et bæredygtigt aftryk? Er CAPEX-projektledelse og produktionsteknologi nogle af dine spidskompetencer? Du vil blive leder af et team med højt kvalificerede og meget dedikerede projektledere, og dit primære fokusområde vil være allokering af projektledere til projektporteføljen.

Fabu
Rødovre Se rejsetid

Faglig leder

Er du visionær og har blik for sammenhængen mellem strategisk, organisatorisk og faglig udvikling, så er det dig, vi søger, som Fabus fremtidige faglige leder. Du vil skulle deltage i konkret opgaveløsning, understøtte den faglige udvikling og sideløbende indgå i et tæt samarbejde med Fabus direktør om driftsopgaver og som sparringspartner.

Jobindex A/S søger for IIP Denmark P/S
København Se rejsetid

Head of Finance til IIP

Som Head of Finance får du ansvaret for at lede et Finance-team, der i dag tæller 4 medarbejdere. Teamet arbejder fokuseret på at værdiansætte, analysere og rapportere om investeringsporteføljen på tværs af aktivklasser, sektorer og geografier helt ned på selskabsniveau.

JORTON A/S

JORTON A/S Region BRO, Nybyg i Kolding søger entreprise-/projektleder til spændende bro- og betonopgaver i forbindelse med udbygning af infrastrukturen

Vil du have indflydelse på udfordrende anlægsprojekter hvor du skal bruge din ekspertise og høje faglighed til at realisere dem? I langt størstedelen af dagligdagen er du synlig på byggepladsen og byggepladskontoret, og du indgår i et fagligt stærkt og teknisk team, der arbejder med mange forskelligartede og spændende opgaver.

S/I Løjt Børnehus
Aabenraa Se rejsetid

Stærk, empatisk og visionær leder

Da vores nuværende leder går på efterløn, søger vi nu en engageret, synlig og faglig stærk leder, der kan fortsætte det gode arbejde med at videreudvikle den integrerede institution Løjt Børnehus. For øjeblikket er vi 35 fagligt stærke medarbejdere, der alle brænder for at udvikle et trygt, sjovt, og lærerigt miljø.

RV Murerentreprise ApS
Asnæs Se rejsetid

Vi søger en byggeleder, med erfaring med mureropgaver

Som byggeleder får du ansvaret for styring af opgaverne fra start til slut, dine vigtigste arbejds- og ansvarsområder vil være tilbudsberegning og planlægning af opgaver, personel, materiel samt evt. underentreprenør.

Jobindex søger for Skjern Bank A/S
Hellerup Se rejsetid

Erhvervskundechef, Hellerup – sæt dit eget hold

Kan du se fordelene ved at være en del af en mindre bank, hvor du får stor indflydelse? Er du klar til at gå foran på erhvervskundeområdet? Og vil du stå i spidsen for et skarpt team og vækste med flere erhvervsrådgivere? Du har en relevant teoretisk uddannelse og bankfaglig baggrund med nogle års erfaring fra en lignende stilling.

FORS A/S
Roskilde Se rejsetid

Teamleder til spildevand

Til team Renseanlæg i vores spildevandsafdeling søger vi en teamleder, der kan organisere afdelingens arbejde, som kan inspirere og motivere medarbejderne, og som kan sikre, at afdelingen lever op til både kvalitets- og miljøkrav.

Maraldi Seeds Denmark A/S
Årslev Se rejsetid

Driftsleder søges til planteforædlingsvirksomhed på Midtfyn

Ønsker du at lede et planteforædlingsteam på Midtfyn? Maraldi Seeds Denmark A/S er en internationalt orienteret dansk virksomhed, der udvikler de mest sygdomsresistente, miljøvenlige og dyrkningssikre spinatsorter, som visuelt og smagsmæssigt lever op til forbrugernes høje krav.