46 job matcher din søgning 46 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Den Selvejende Institution Bofællesskabet Lykke Marie
Slangerup Se rejsetid

Souschef

Vi søger en dygtig og engageret souschef. Du skal stå i spidsen for det tværgående arbejde med faglig, pædagogisk kvalitetsudvikling og dokumentation. Derudover vil du få ledelsesansvar for vores faglige koordinator og vores udviklingskonsulent samt fungere som stedfortræder I forstanderens fravær.

Den Selvejende Institution Allerød Privatskole

Afdelingsleder

Har du lyst til at arbejde i en fuldtidsstilling med 12 lektioners undervisning om ugen og resten til ledelse på en helt fantastisk skole? Vi tilbyder bl.a. god mulighed for at videreuddanne dig, en stor grad af med- og selvbestemmelse samt særdeles gode undervisningsfaciliteter og meget motiverede elever bakket op af ressourcestærke forældre.

Støttekontaktgruppens Botilbud ApS
Hillerød Se rejsetid

Daglig leder søges til botilbud for unge med autismespektrumforstyrrelse

Kunne du tænke dig et lederjob, hvor du står i spidsen for at sikre høj faglig kvalitet og udvikling? Ønsker du stor frihed til at udfolde din ledelsesfaglighed med fokus på personaleledelse og faglig ledelse? Så er det måske dig, vi søger! Vi søger en ambitiøs og helhedsorienteret daglig leder, som kan videreudvikle vores botilbud.

Forsyningstilsynet
Frederiksværk Se rejsetid

Fagligt stærk kontorchef til implementering af ny lovgivning

Kan du se dig selv stå i spidsen for en afdeling, der arbejder med ny lovgivning for affaldssektoren? Du får personaleansvar for 10 medarbejdere, der hovedsageligt er jurister og økonomer. Du har indsigt i forsyningsområdet og gerne erfaring fra en offentlig eller forsyningsfaglig organisation.

EnviDan A/S
Silkeborg, Aalborg, Kastrup eller Lyngby Se rejsetid

Stærkt faglig projektleder til naturgenopretnings-projekter

Få ansvar for spændende naturgenopretningsprojekter i hele landet, og vær med til at forbedre naturen og reducere udledningen af klimagasser. Du kender til faglige elementer som kvælstofberegninger, naturforhold, anlægstekniske elementer, CO2-beregninger og lavbundsjorde, der findes i denne type projekter.

EnviDan A/S
Aalborg, Aarhus, Silkeborg, Kastrup eller Lyngby Se rejsetid

Dedikeret markeds- og projektchef indenfor afløb og klimatilpasning

Brænder du for kunderelationer og markedet? En stor del af din dagligdag bliver at kommunikere med kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Vi forestiller os, at du har erfaring fra en rådgivende virksomhed eller anden virksomhed indenfor branchen, og at du er vant til at arbejde med salg og projekter indenfor afløb- og klimatilpasning.

Keyselector søger for CenSec

Erfaren CEO til Danmarks forsvars-, rum – og sikkerhedsklynge

Den nuværende CEO har efter 10 succesfulde år ønsket at indtage en mindre krævende rolle i organisationen. Vi søger derfor hans afløser. Som CEO varetager du den daglige ledelse af CenSecs samlede aktiviteter indenfor de rammer, som bestyrelsen fastlægger i sin strategi m.fl. Du får et afvekslende og krævende job med spændende udfordringer.

NLMK DanSteel A/S
Frederiksværk Se rejsetid

HSE Manager

Den Selvejende Institution Allerød Privatskole

Kok til skolens køkken

Profil Search søger for G&O Maritime Group

Servicekoordinator - Marinebranchen - Nordsjælland

NKT Photonics A/S
Birkerød Se rejsetid

Production Manager

Nordsjællands KonferenceCenter
Allerød Se rejsetid

Køkkenchef