71 job matcher din søgning 71 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Biltema Danmark A/S
Thisted Se rejsetid

AMBITIØS SOUSCHEF

Som souschef kan du glæde dig til at kunne udfolde dine planlægningsevner. Du igangsætter nemlig de rigtige initiativer og sikrer, at varehusets ”sæsoner” både bliver planlagt og gennemført ordentligt. Du har masser af ansvar og frie rammer og sætter en ære i at sikre, at både dit medarbejderteam og varehuset står helt skarpt og salgsklart.

EnviDan A/S
Silkeborg, Aalborg, Kastrup eller Lyngby Se rejsetid

Stærkt faglig projektleder til naturgenopretnings-projekter

Få ansvar for spændende naturgenopretningsprojekter i hele landet, og vær med til at forbedre naturen og reducere udledningen af klimagasser. Du kender til faglige elementer som kvælstofberegninger, naturforhold, anlægstekniske elementer, CO2-beregninger og lavbundsjorde, der findes i denne type projekter.

Aalborg Universitet

Teamleder til digital forskningsstøtteenhed

IT Services (ITS) på Aalborg Universitet (AAU) søger en teamleder til CLAAUDIA-teamet, som er under forandring og på vej mod en mere professional driftsorganisation, der har styr på interne processer, praksisnær rådgivning og support, værdiskabende, digitale forskningsløsninger samt stabil og sikker forskningsinfrastruktur.

RS Components A/S

Key Account Manager - North Jutland

As Key Account Manager you will maintain and grow the sales district North Jutland. You will qualify and identify potential customers, maintain current customers and grow the market actively by visiting customers frequently and involve a close professional relationship with the Internal Key Account Manager (IKAM).

Skagenfood.dk
Nørresundby Se rejsetid

Teamleder til frugt & grønt-pakkeri i Nørresundby

Skagenfood har brug for en dygtig teamleder til frugt & grønt-pakkeriet i Nørresundby, der har lyst til at indgå i et team af kompetente og engagerede kollegaer. Skagenfood befinder sig i et spændende marked for kvalitetsfødevarer, der leveres direkte til private kunder.

EnviDan A/S
Aalborg, Aarhus, Silkeborg, Kastrup eller Lyngby Se rejsetid

Dedikeret markeds- og projektchef indenfor afløb og klimatilpasning

Brænder du for kunderelationer og markedet? En stor del af din dagligdag bliver at kommunikere med kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Vi forestiller os, at du har erfaring fra en rådgivende virksomhed eller anden virksomhed indenfor branchen, og at du er vant til at arbejde med salg og projekter indenfor afløb- og klimatilpasning.

EnviDan A/S
Aalborg Se rejsetid

Erfaren projektleder indenfor afløbs- og klimatilpasningsområdet

Som projektleder vil du få det overordnede økonomiske, tidsmæssige og kvalitetsmæssige ansvar for projekterne i direkte kontakt med kunden og projekternes øvrige samarbejdspartnere. I din afdeling vil du arbejde sammen med 25 dedikerede personer, der bredt arbejder med ingeniørrådgivning inden for afløbs- og spildevandsområdet.

JELD-WEN A/S
Løgstør Se rejsetid

Erfaren og hands-on EHS Specialist

Kan du endvidere drive EHS-projekter og er du en hands-on EHS specialist, der ønsker at have en central rolle i udviklingen af vores arbejdsmiljøkultur? Så er det måske dig, vi søger til stillingen som EHS Specialist til at drive EHS forbedringer i produktionen på fabrikken i Løgstør.

EnergyTech Industries A/S
Hobro Se rejsetid

Regnskabschef til ejendomsselskab

Vil du gerne arbejde selvstændigt med regnskaber og bogføring og samtidig være daglig leder for en mindre afdeling der varetager ejendomsadministration samt en bred vifte af administrative opgaver? Så er du måske den kandidat, som vi søger til vores kontor i Hobro.

ThistedBy / Thy Detailforum
Thisted Se rejsetid

Handelschef i Thy

ThistedBy (Thisted Handel- & Industriforening) og Vi elsker Thy (Thy detailforum) er to organisationer, der samarbejder om markedsføring, aktiviteter og fremtidssikringen af detailhandlen i Thy. Du planlægger og eksekverer ca. 50 events årligt og leder et fantastisk personale, på to medarbejdere, til fælles succes.

DS Flexhal
Hobro Se rejsetid

Procurement-ansvarlig

Vil du være en del af et dygtigt teknisk team? Virksomheden har oplevet stor vækst over de seneste 5 år og vi søger derfor en kollega, der får ansvaret for strategiske indkøbsaftaler. På det enkelte byggeprojekt er det den projektansvarlige, der har ansvaret for de aftaler der indgås.

A/S Mortensen & Nymark
Klarup Se rejsetid

Formand

Har du erfaring fra entreprenørbranchen, og trives du med et alsidigt arbejde? Så er du lige den erfarne og kompetente formand, vi søger, med stor viden indenfor jord-, kloak- og anlægsopgaver, som selv tager del i det daglige arbejde, går foran og viser vejen for de medarbejdere, der refererer til dig på de enkelte projekter.

Outline Vinduer A/S
Farsø Se rejsetid

Teamleder af Serviceafdelingen

Skal du stå i spidsen for vores serviceafdeling hos Outline Vinduer? Vi tilbyder dig en spændende og varieret arbejdsdag, hvor du skal være garant for en stabil drift, der sikrer en god serviceoplevelse for vores kunder, og du er i stand til at håndtere udfordringer og ”slukke en brand”, når den opstår.

Keyselector søger for CenSec

Erfaren CEO til Danmarks forsvars-, rum – og sikkerhedsklynge

Den nuværende CEO har efter 10 succesfulde år ønsket at indtage en mindre krævende rolle i organisationen. Vi søger derfor hans afløser. Som CEO varetager du den daglige ledelse af CenSecs samlede aktiviteter indenfor de rammer, som bestyrelsen fastlægger i sin strategi m.fl. Du får et afvekslende og krævende job med spændende udfordringer.

CUBIC-Modulsystem A/S
Brønderslev Se rejsetid

Lagerchef

Erenfred Pedersen A/S
Aalborg Se rejsetid

Serviceleder

Aalborg Forsyning
Vodskov Se rejsetid

Teamleder Salg

Körber Supply Chain DK A/S
Svenstrup J.

Manager, Retrofit & Rebuild