668 job matcher din søgning 668 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 25 af 668 resultater.
Krüger Search søger for I/S Nordfors
Hørsholm

Projektleder til fjernvarmenet udvidelse – grøn omstilling

Krüger Search søger for I/S Nordfors en dygtig Ingeniør med erfaring i anlægsprojekter indenfor forsyningssektoren, til spændende stilling. En Projektleder eller Senior Projektleder som vil gå “hands-on” i hele processen. Du tilbydes en attraktiv løn inkl. stor pension.

Dansk Kvindesamfunds Krisecentre
København og Frederiksberg

Direktør

Dansk Kvindesamfunds Krisecentre for voldsramte kvinder og børn søger ny direktør. Vi tilbyder en stilling, hvor du gør en vigtig indsats for en sag, som vi selv synes er en af Danmarks vigtigste. Er du interesseret, og kan du genkende dig selv i nedenstående, så er det måske dig, vi leder efter.

Randstad A/S søger for kunde
København

IT Relation søger senior it-projektleder

IT Relation vækster og har store ambitioner, og derfor søger Randstad på deres vegne en erfaren Senior IT-projektleder. Teamet arbejder med få kunder og er specialiseret i udvikling på ESDH-sagssystemer, DSI system/tekst, samt support og vedligeholdelse af samme.

LM Wind Power
Lunderskov

SENIOR PROJECT MANAGER – Manufacturing Equipment

LM Wind Power is growing and expects this growth to continue, expanding existing production lines and opening new factories. To strengthen our execution of manufacturing equipment global projects, we are looking for a Senior Project Manager for our Project Management department.

Medtronic

Nordic Operating Unit Relationship Specialist, Copenhagen based

You will be the Linking pin between; Customer Care, Supply Chain and Regional Operating Units providing solutions to healthcare system challenges and supporting profitable growth.

LM Wind Power
Kolding

HR Manager, Global Functions

In this role, you will be the first point of contact for people leaders and employees to provide leadership and guidance on organizational and employee matters, as well as coaching, HR process expertise and other general HR activities. You will execute our key HR initiatives, providing available and responsive internal employee support.

Krebs A/S
Haverslev

Teknisk stærk salgschef til energiprojekter

Din hovedopgave vil være at opsøge nye kunder samt servicering af eksisterende kunder. Du får ansvaret for salgsafdelingen med direkte reference til direktøren. Hos Krebs A/S arbejder vi i et uformelt og samtidig ambitiøst miljø. Vi lægger stor vægt på trivsel i hverdagen samt et godt socialt sammenhold i hele virksomheden.

Socialstyrelsen
Odense

Souschef til Økonomikontoret

Vi tilbyder en spændende stilling som leder af budgetteamet med funktion som souschef, hvor du kan sætte dit præg på den strategiske udvikling af Socialstyrelsens økonomistyring, herunder udarbejdelse af styringskoncepter og registreringsramme.

AGC Biologics A/S
Søborg

New Manufacturing Facility - Automation lead - SCADA/FMS/BMS

We are looking for a project manager to manage the building facilities scope package as part of our project implementation team of our new EUR 160 million Mammalian Manufacturing Facility. AGC Biologics is in a period of rapid growth and you will play an important role in getting new capacity ready to continue our growth journey.

AGC Biologics A/S
Søborg

GMP Business Analyst

AGC Biologics is looking for GMP Business Analyst at our site near Copenhagen, Denmark. The GMP Business Analyst’s role is to work closely with the business to plan, design, develop, implement and launch efficient supply chain, financial, manufacturing and operations systems.

EC Power A/S
Hinnerup

Marketing Manager – grøn energi

Er du interesseret i grøn energi? Og vil du arbejde med kommunikation af innovative løsninger? Vi tilbyder et udfordrende og alsidigt job i en meget spændende og voksende branche. Med reference til firmaets CSO får du ansvaret for market intelligence, ekstern markedskommunikation og intern kommunikation m.m.

Hjørring Kommune

Afdelingsleder til Økonomi og Planlægning

Vi leder derfor efter en dynamisk og resultatorienteret afdelingsleder med stærke økonomikompetencer til at indgå i organisationen til varetagelse af den daglige ledelse af stabsfunktionerne på Arbejdsmarkedsområdet.

airteam a/s
Odense

Afdelingsleder

Er du en ambitiøs og inspirerende leder med erfaring fra ventilationsbranchen? Du tilbydes en attraktiv stilling som afdelingsleder, hvor du med fokus på entrepriser både indenfor nybyggeri og renovering til eksisterende og nye kunder skal være med til at videreudvikle forretningen.

Medtronic

Nordic Customer Experience & Business Transformation lead, Copenhagen based

To lead our Offer To Cash deployment in the Nordics, we are now looking for an energetic, skilled and outstanding communicator to drive improvements on our customer experience forward and exceed on our committed and defined Value Streams.

Lantmännen Unibake Danmark A/S
Hvidovre

Innovation Manager

Har du appetit på at lede et erfarent team med at forny og forbedre danskernes brødkultur? Har du klare meninger om og dokumenteret erfaring med fødevarer og ernæring? Så er et sjældent ledigt job nu inden for rækkevidde.

Sparekassen Kronjylland
Randers

Funktionschef for IT-sikkerhed

Vi tilbyder en spændende nyoprettet stilling som IT-sikkerhedsansvarlig på intet mindre end Europas bedste arbejdsplads. I tæt samarbejde med afdelingsdirektøren for IT skal du videreudvikle Sparekassen Kronjyllands IT-sikkerhed og være med til at skabe overblik på IT-sikkerhedsområdet.

Frøslevlejrens Efterskole
Padborg

Viceforstander

Er du en dygtig leder & sparringspartner og god til eksekvering? Frøslevlejrens Efterskole søger viceforstander, der kan indgå i ledelsesteamet på efterskolen og være med til at sikre, at Frøslevlejrens Efterskole til stadighed er en attraktiv efterskole med et godt renommé.

Lolland Kommune
Rødby

Visionær Teamleder søges til Natur og Miljø

Vil du være en del af en attraktiv arbejdsplads? Og vil du løse opgaver som har stor betydning for alle borgere i vores kommune og, ikke mindst, for kommunens udvikling?

Skov Industri A/S

Produktionschef til spændende vækstvirksomhed

Med reference til den administrerende direktør får du ansvaret for produktion og montage-opgaverne i Skov Industri. En af dine primære ansvarsområder og opgaver bliver bl.a. overordnet ledelse af produktionen og montørerne – cirka 14 medarbejdere.

Midtfyns Energi A/S
Ringe

Økonomichef

Vi søger en fleksibel og ansvarsbevidst person, som har lyst til at være en del af et lille team, der forsyner Midtfyn med el og fjernvarme. Din opgave bliver at planlægge og gennemføre alle de opgaver, som er forbundet med den administrative del af at drive el- og varmeforsyning. Du bliver leder for en enkelt medarbejder.

FADL, Vagtbureauet
København

Direktør

Direktør søges til en unik selvejende nonprofit organisation inden for sundhedsvæsenet. Vi lægger stor vægt på din personlighed og du skal kunne trives i en organisationskultur, hvor der er en uformel tone og ”højt til loftet”.

Den Selvejende Institution Køge Handelsskole & Handelsgymnasium

Køge Handelsskole søger ny direktør

Køge Handelsskole søger dig, der har lyst og mod på visionært, at løfte denne opgave, og som kan se sig selv være en del af dette fantastiske udviklingsmiljø. Kan du det, så er der et stort potentiale i stillingen. Du vil få direkte reference til skolens bestyrelse.

Evida
Viborg

Erfaren IT-projektleder

Vil du være med til at sætte nye standarder for digital transformation i Evida, et energiselskab i hjertet af Danmarks kritiske infrastruktur? Det bliver dit ansvar at facilitere og drive projekterne igennem alle faser fra analyse til implementering inden for aftalt tid, kvalitet og økonomi.

Aarhus Universitet

Sekretariatsledere til 4 Ingeniørinstitutter

Som Institutsekretariatsleder udfylder du en central strategisk og administrativ funktion. Dine primære opgaver vil være strategisk sparringspartner for institutlederen og bidrage til at skabe en samlet retning på det nyoprettede institut.

Det Private Botilbud Højtoft
Hillerød

Forstander til Det Private Bosted Højtoft – Tvedsagervej

Vi søger en forstander der skal stå i spidsen for Højtoft – Tvedsagervej, et solistbosted for en voksen beboer med autisme. Igennem din faglighed, og dit engagement, skal du være med til at udvikle og forandre rammerne, så Højtoft – Tvedsagervej kendetegnes ved en høj kvalitet og stor beboertilfredshed.