84 job matcher din søgning 84 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Stenderup A/S
Rødding Se rejsetid

Reservedelschef til succesfuld virksomhed i stærk vækst

Vil du med på vores solide vækstrejse? Vi har for nylig overtaget mærket Bobcat, og med det brand ombord forventer vi at fordoble både antallet af kolleger og omsætningen hen over en årrække. Og her får du en vigtig rolle i at sikre, at vores reservedelsteam på 5 dygtige kolleger fortsætter vores høje standarder.

Bollmann Executives
Aabenraa

Sales Manager Denmark

Our client is one of the leading suppliers of safety shoes around the globe. As an experienced sales professional with a high affinity for goals and pronounced solution competence, you will take over responsibility within the international sales force. You have at least 5 years of professional experience in field sales.

DB Cargo Scandinavia A/S
Fredericia Se rejsetid

Værkstedsleder – bliv leder for vores nye værksted i Fredericia

Har du viden om jernbanebranchen? Og kunne du tænke dig en hverdag, hvor du og dit team af håndværkere bidrager til den grønne omstilling ved at holde vores lokomotiver og vogne sikkert på skinnerne? Så får du her chancen for at bygge et helt nyt team og værksted op fra bunden i en spændende international virksomhed.

Canon Danmark
Vejle Se rejsetid

Servicechef

Vi søger en knivskarp Servicechef til vores team i vest. Du får det overordnede ansvar for, at din afdeling når sine resultater, inklusive kundetilfredshed, budgetter og medarbejderengagement, og vi garanterer, at du får en inspirerende hverdag med masser af udfordringer og spændende opgaver. Du vil blive ansvarlig for ca. 20 engagerede teknikere.

Energistyrelsen
Esbjerg Se rejsetid

Chef til enhed for Puljeadministration

Du bliver chef for enhed for Puljeadministration, som implementerer og administrerer en række tilskudsordninger til gavn for den grønne omstilling. Puljeadministration består af 31 medarbejdere, struktureret i 3 teams, som overvejende består af tekniske fuldmægtige eller administrationsbachelorer m.fl.

Blå Kors Danmark
Silkeborg/Vejle Se rejsetid

Blå Kors Danmark søger ny generalsekretær

Brænder du for at gøre en forskel for børn, unge og voksne, og vil du være talerør for socialt udsatte mennesker i Danmark? Færdes du hjemmevant i det politiske miljø, og har du den personlige gennemslagskraft, der skal til for at sætte social- og sundhedspolitikken på dagsordenen og være øverste leder i en diakonal organisation?

Esbjerg Kommune

Chefkonsulent med teamlederfunktion

Brænder du for økonomistyring, økonomisk analyse og ledelse? Som chefkonsulent/teamleder for økonomifunktionen i sekretariatet får du dagligt ledelsesansvar for 6 medarbejdere, som løser en bred pallette af økonomiopgaver. Du forstår at tænke udviklingsorienteret og er opsøgende og proaktiv ift. at optimere økonomistyring i bred forstand.

LEGOLAND ApS
Billund Se rejsetid

Director til Park Operations

Da vores nuværende Director efter 9 år i stillingen har valgt at fortsætte karrieren udenfor LEGOLAND®, opslår vi nu en af vores vigtigste og mest udfordrende lederstillinger. Du vil få det overordnede ansvar for driften af alle forlystelser og spisesteder i LEGOLAND samt bidrage til den strategiske retning og daglige ledelse.

Keyselector søger for CenSec

Erfaren CEO til Danmarks forsvars-, rum – og sikkerhedsklynge

Den nuværende CEO har efter 10 succesfulde år ønsket at indtage en mindre krævende rolle i organisationen. Vi søger derfor hans afløser. Som CEO varetager du den daglige ledelse af CenSecs samlede aktiviteter indenfor de rammer, som bestyrelsen fastlægger i sin strategi m.fl. Du får et afvekslende og krævende job med spændende udfordringer.

MT Højgaard A/S
Søborg, Risskov, Fredericia eller Esbjerg Se rejsetid

Produktionsleder der trives med vand under neglene

APC Forsikringsmæglere A/S
København, Odense, Fredericia, Aarhus eller Aalborg Se rejsetid

Teamleder til Callcenter

Super Dæk Service
Ribe Se rejsetid

Afdelingsleder

VM Kompensator A/S
Bække Se rejsetid

Teknisk support

PN Maskiner A/S
Rødding Se rejsetid

Lagerchef