634 job matcher din søgning 634 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

VandCenter Syd A/S
Odense Se rejsetid

Projektleder til danske og internationale vandprojekter

Vil du være med til at skabe bedre vandforsyning og spildevandshåndtering ude i verdenen? Og er du stærk til at samarbejde og skabe gode relationer? Så er du måske vores nye projektleder til internationale forsyningsprojekter.

Bollmann Executives
Aabenraa

Sales Manager Denmark

Our client is one of the leading suppliers of safety shoes around the globe. As an experienced sales professional with a high affinity for goals and pronounced solution competence, you will take over responsibility within the international sales force. You have at least 5 years of professional experience in field sales.

AS3 Work&Care

OMRÅDECHEF - Midt- og Nordjylland - Fastansættelse

I AS3 Work&Care er vi specialister i at hjælpe mennesker med psykiske og/eller fysiske problemstillinger med at forblive i eller vende tilbage til beskæftigelse. Du kommer til at stå i spidsen for 5 af vores centre, hvor omgangstonen alle steder er uformel og professionel. Kulturen er tillidsbaseret, arbejdsom og præget af høj tværfaglighed.

DB Cargo Scandinavia A/S
Fredericia Se rejsetid

Værkstedsleder – bliv leder for vores nye værksted i Fredericia

Har du viden om jernbanebranchen? Og kunne du tænke dig en hverdag, hvor du og dit team af håndværkere bidrager til den grønne omstilling ved at holde vores lokomotiver og vogne sikkert på skinnerne? Så får du her chancen for at bygge et helt nyt team og værksted op fra bunden i en spændende international virksomhed.

Syddjurs Kommune
Ebeltoft Se rejsetid

Fremtidens leder af Ejendomme

Vores mangeårige leder af Ejendommes kompetencer skal sættes i spil på nye måder internt, og vi søger derfor en leder af fremtidens Ejendomme. Du vil få den overordnede ledelse af 12 engagerede medarbejdere på Rådhuset, disse er fordelt på 3 teams et drift- & vedligeholdelsesteam, et administrativt team og et teknisk servicemedarbejderteam.

Intra Juvél
Viborg Se rejsetid

Salgschef

Du tilbydes en nøgleposition hos én af Danmarks førende leverandører af køkkenvaske og sanitetsprodukter. Du vil, foruden at være ansvarlig for alle forhandlinger med dine nøglekunder, også have ansvaret for vores udekørende salgsteam, som du vil skulle udvikle og støtte i udviklingen af Intra’s position i markedet.

Canon Danmark
Vejle Se rejsetid

Servicechef

Vi søger en knivskarp Servicechef til vores team i vest. Du får det overordnede ansvar for, at din afdeling når sine resultater, inklusive kundetilfredshed, budgetter og medarbejderengagement, og vi garanterer, at du får en inspirerende hverdag med masser af udfordringer og spændende opgaver. Du vil blive ansvarlig for ca. 20 engagerede teknikere.

Maraldi Seeds Denmark A/S
Årslev Se rejsetid

Adm. Direktør søges til planteforædlingsvirksomhed på Midtfyn

Ønsker du at lede et planteforædlingsteam på Midtfyn? På grund af generationsskifte søger vi en passioneret Adm. Direktør til at lede virksomheden. Du får ansvar for HR, budgetter, løn, betalinger, bogføring samt rapportering (ansvaret for salg og frøproduktionen er overgået til moderselskabet).

Frederiksberg Kommune

Frederiksberg Ungecenter søger nytænkende og faglig teamleder til beskæftigelsesrettet ungeindsats

Frederiksberg Ungecenter søger en faglig og innovativ teamleder, der – i fællesskab med en centerleder samt en teamleder for Uddannelsesvejledningen – har lyst til at lede vores ambitiøse ungeindsats, og som er dedikeret til at skabe markante resultater gennem god ledelse, faglig indsigt og nye tværfaglige metoder.

Colliers International Danmark A/S
København Se rejsetid

Projektleder med byggeteknisk indsigt til Colliers' lejerrådgivning

Som projektleder med byggeteknisk indsigt deltager du aktivt i forhandling af lejemål og kontrakter, over indretnings- /ombygningsprojekter med styring af tid, økonomi og interessenter, til flytninger og fraflytninger. Gennem projektledelse sikrer vi vores kunder en optimal kontorindretning, baseret på din brede tekniske viden.

Odsherred Kommune
Nykøbing Sjælland Se rejsetid

Teamleder(e) til Siriusparken

Vil du være med til at sætte retning og skabe gode rammer – sammen med en ny ledelseskollega? Er du kommunikativ, samvittighedsfuld og struktureret? Vi søger to Teamledere, som bliver det nye ledelsesteam på botilbuddet Siriusparken, der er et botilbud for 30 voksne borgere med varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsevne.

Strøm Hansen A/S
Glostrup Se rejsetid

Projektleder til el-service og industri

Vi har akut behov for en dygtig medarbejder med erfaring i el-service samt industri. Dine vigtigste arbejdsopgaver bliver blandt andet planlægning, projektledelse og gennemførelse (fra tilbud og projektering til levering) af opgaver af forskellige størrelser og kompleksitet indenfor industri og almindelig el-service.

Københavns Kommune

Dygtige ledere til Område for Bygninger i Teknik- og Miljøforvaltningen

Vi tilbyder to spændende stillinger som enhedschefer inden for byggesagsområdet i Teknik- og Miljøforvaltningen. Som enhedschef er du leder for ca. 20-25 fagligt engagerede medarbejdere, der brænder for København. Du arbejder i krydsfeltet mellem faglighed, ledelse, politiske beslutninger og byens interessenter.

Støttekontaktgruppens Botilbud ApS
Hillerød Se rejsetid

Daglig leder søges til botilbud for unge med autismespektrumforstyrrelse

Kunne du tænke dig et lederjob, hvor du står i spidsen for at sikre høj faglig kvalitet og udvikling? Ønsker du stor frihed til at udfolde din ledelsesfaglighed med fokus på personaleledelse og faglig ledelse? Så er det måske dig, vi søger! Vi søger en ambitiøs og helhedsorienteret daglig leder, som kan videreudvikle vores botilbud.

Syddjurs Kommune

Kulturbærende Plejehjemsleder søges til Plejehjemmet Lillerupparken i Rønde

Vi søger pr. 1. juni 2023 en erfaren plejehjemsleder, som gennem inddragelse og dialog kan sikre et velfungerende plejehjem med ro på driften. Du leder Lillerupparken i tæt samarbejde med 2 teamledere. Vi tilbyder dig bl.a. ca. 100 ambitiøse og motiverede medarbejdere, elever og studerende samt drifts- og budgetansvar for plejehjemmet.

Jobindex søger for Arcane Tinmen ApS
Brabrand Se rejsetid

Head of Product Development – great products for players in the trading card and roleplaying segment

We are on a quest to create amazing products that the community and our employees will use every single day. As our new Head of Product Development, you will lead our efforts in existing and new categories. Ultimately enhancing the gaming experience of enthusiastic trading card players all around the world.

Københavns Universitet

Planchef til udvikling af de fysiske rammer på Københavns Universitet

Vil du stå i spidsen for den bæredygtige udvikling af de fysiske faciliteter på Københavns Universitet? Du bliver en del af chefgruppen i CAS, og du vil blive den ansvarlige chef for udarbejdelse af nye fremsynede campusplaner som beskrevet i KU’s Helhedsplan for campus- og bygningsområdet.

JD-Contractor A/S
Holstebro Se rejsetid

Marine Superintendent med flair for teknik og indkøb

Vi søger en maskinmester med noget sejlerfaring, helst fra lokalområdet, til vores tekniske afdeling i Holstebro, der er ansvarlig for sikker og økonomisk drift af vores skibe. Arbejdsopgaverne består bl.a. i koordinering af vedligehold og reparationer på vores fartøjer og projektledelse under ombygninger af fartøjer og mobilisering til projekter.

Dansk Psykolog Forening
København Se rejsetid

Teamleder til forhandlingsafdelingen

Du bliver daglig og faglig leder af i alt 10 dygtige og engagerede medarbejdere i ”Team offentlig og privat” og skal bl.a. have ansvar for og deltage i forhandlinger og rådgivning af offentligt- og privatansatte psykologer om bl.a. ansættelse, kontrakt, løn, afsked, sygesamtaler, m.v.

Forsyningstilsynet
Frederiksværk Se rejsetid

Fagligt stærk kontorchef til implementering af ny lovgivning

Kan du se dig selv stå i spidsen for en afdeling, der arbejder med ny lovgivning for affaldssektoren? Du får personaleansvar for 10 medarbejdere, der hovedsageligt er jurister og økonomer. Du har indsigt i forsyningsområdet og gerne erfaring fra en offentlig eller forsyningsfaglig organisation.

Randers Kommune

Økonomi- og administrationschef med flair for økonomi, proces og tværfagligt samarbejde til Børn og Skole

Som økonomi- og administrationschef vil du få ledelses- og personaleansvaret for Analyse og Økonomiteamet samt Pladsanvisningen. Du varetager en række faste opgaver såsom budgetprocesser og -opfølgninger, regnskab mv. og får ansvar for beskrivelse af økonomi i alle politiske sager.

Dansklærerforeningens Forlag A/S
Frederiksberg Se rejsetid

Redaktionschef

Vil du arbejde i et hus, hvor alle har en stor kærlighed til danskfaget og til bøger? Vi søger en redaktionschef, som har respekt for traditionen og mod på fornyelsen. Dine ansvars- og arbejdsområder vil bl.a. være ledelse af redaktionen og dens medarbejdere herunder de daglige opgaver, møder, processer og fremdrift.

Odsherred Kommune
Højby Se rejsetid

Dynamisk projektleder til Center for Omsorg og Sundhed

Odsherred Kommune søger en projektleder til Center for Omsorg og Sundhed for at styrke og udvikle organisationen. Din uddannelsesmæssige baggrund er af mindre betydning, men det er centralt, at du er teoretisk velfunderet udi projektledelse og har indgående erfaring med at anvende projektledelsesredskaber i praksis.

Silkeborg Boligselskab

Direktør

I SB arbejder vi for at skabe flere gode almene boliger og dermed forskellige boligtilbud i Silkeborg og omegn. Direktøren skal derfor gå forrest i udviklingen af en god arbejdsplads, bæredygtige fremtidsboliger og bidrage i arbejdet for at fremme et stærkere beboerdemokrati og attraktive fællesskaber.

SPITZKE SE
Køge

Filialleder (m/k/d)

Med omkring 2.300 medarbejdere på 18 lokationer i Tyskland og Europa er SPITZKE SE-gruppen med til at forme Europas jernbaneinfrastruktur. Tag del i succeshistorien som filialleder (m/k/d) for vores lokation i Køge, og lad os sammen fremme den jernbanebaserede mobilitet.