99 job matcher din søgning 99 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 25 af 99 resultater.
SOFTLINE A/S

Country Manager, Denmark

Markedet for vores innovative og funktionelle designmøbler er i kraftig udvikling, og vi søger derfor en Country Manager til det danske marked. Du får ansvaret for udbygge vores tætte samarbejde med eksisterende forhandlere og partnere, samt opbygning af stærke og gode relationer til arkitekter, designere og nye partnere.

LM Wind Power
Lunderskov

SENIOR PROJECT MANAGER – Manufacturing Equipment

LM Wind Power is growing and expects this growth to continue, expanding existing production lines and opening new factories. To strengthen our execution of manufacturing equipment global projects, we are looking for a Senior Project Manager for our Project Management department.

LM Wind Power
Kolding

HR Manager, Global Functions

In this role, you will be the first point of contact for people leaders and employees to provide leadership and guidance on organizational and employee matters, as well as coaching, HR process expertise and other general HR activities. You will execute our key HR initiatives, providing available and responsive internal employee support.

Frøslevlejrens Efterskole
Padborg

Viceforstander

Er du en dygtig leder & sparringspartner og god til eksekvering? Frøslevlejrens Efterskole søger viceforstander, der kan indgå i ledelsesteamet på efterskolen og være med til at sikre, at Frøslevlejrens Efterskole til stadighed er en attraktiv efterskole med et godt renommé.

Spanvall

Salgschef med dokumenteret lederuddannelse og -erfaring

Spanvall søger salgschef med erfaring og værktøjer til, at udvikle Spanvalls europæiske markedsposition inden for selskabets produktområder. Vi ønsker, du skal stå i spidsen for Spanvalls europæiske kommercielle aktiviteter, udvikle og fastholde virksomhedens kundeportefølje.

GoodHabitz BV

Freelance translator English - Danish (20-40 hours a week)

GoodHabitz is looking for a team of fluent Danish freelance translators to translate, localise and transcreate our entire course library from English to Danish. This project will span a minimum of one year.

FORCE Technology
Vejen

Teamchef til metrologi og kvalitet

Er du en leder med styr på metrologi og kvalitet? Så er det måske dig vi søger! Som teamchef i Gas Flow Technology, bliver du chef for 8 medarbejdere som arbejder med metrologi, kalibrering af gasmålere, vedligehold af måleudstyr, ISO 17025 akkreditering og supervisorfunktioner.

Hays Specialist Recruitment A/S recruiting on behalf of client

Business Development Manager – Engineering Studies

Business Development Manager for leading offshore wind company. As Business Development Manager for Engineering Studies, you will take the lead on developing the Engineering Studies business area.

Hays Specialist Recruitment A/S recruiting on behalf of client

Sales Manager

Ambitious Sales Business Development Manager, with a goal orientated attitude. You will act as the new Sales Manager covering the Scandinavian and Germany market.

Hays Specialist Recruitment A/S søger for Bankdata
Fredericia

Senior Cyber Security Consultant

Har du lysten og evnerne til at være med til at drive og udvikle sikkerheden inden for kritisk infrastruktur i Danmarks finansielle sektor og arbejde i et af Danmarks største it-finanshuse, hvor sikkerhed og Compliance er øverst på dagsordenen? Så er du måske Bankdatas nye Senior IT-Sikkerhedskonsulent.

Hays Specialist Recruitment A/S søger for Bankdata
Fredericia

Senior Cloud Security Consultant

Har du ambitioner om at gøre din indflydelse gældende inden for cloud sikkerhed og Compliance? Og har du lysten og evnerne til at være med til at drive cloud sikkerhed og Compliance i et af Danmarks største it-finanshuse, hvor sikkerhed og Compliance er øverst på dagsordenen? Så er du måske Bankdatas nye Senior Cloud Security konsulent.

S/I FGU Sønderjylland
Sønderborg

Direktør

Er du en relationel stærk holdspiller og kan du lede med tillid og engagement i en organisation, som er optaget af at udvikle potentialet hos den enkelte unge?

ALT-HR
Aabenraa

Teamansvarlig til HR-rekruttering

Vil du stå i spidsen for et stærkt rådgivningsteam? Til en nyoprettet stilling søger vi en HR-rådgiver og teamansvarlig til at stå i spidsen for vores HR-rekrutteringsteam.

OK-Fonden

Er du vores nye souschef på OK-Fonden Jelling Have?

OK-Fonden søger en souschef, der sammen med 47 beboere og omkring 70 medarbejdere vil være med til at sætte kursen for Jelling Have i fremtiden, så vi fortsætter med at udvikle et bo- og behandlingstilbud, hvor selvbestemmelse og livskvalitet står forrest til trods for psykisk sygdom og misbrug.

erwin andersen a/s søger for kunde
Trekantområdet

Afdelingschef – wingman for direktør

Med reference til direktøren, får du ansvar for at lede og udvikle tre afdelinger med hver deres forretningsområde, i alt 20 medarbejdere. Som wingman for en engageret og meget kompetent direktør, skal du bl.a. etablere og optimere en ny organisationsstruktur og samtidig styrke det tværfaglige samarbejde.

Xella Danmark A/S
Vejle

Teamleder til vores projektafdeling

Søger du udfordring og indflydelse i en international virksomhed? Føler du dig ramt, så kunne det være dig, vi leder efter til en spændende stilling! Du bliver Teamleder for en afdeling, der arbejder med rådgivning, tilbudsgivning og levering af en meget varieret portefølje af byggesager.

LyderJohnsen A/S søger for kunde

Konstruktionschef / Leder af tegnestuen

Ledelse - konstruktion - procesanlæg der forbedrer miljøet. Med reference til direktionen bliver du chef for tegnestuens kompetente og motiverede kollegaer, og sammen arbejder I med udvikling, konstruktion, tilpasning samt teknisk tegning i 3D.

Compass Human Resources Group A/S
Vejle

CSO

Vi søger på vegne af Pieter Mouritsen Airtech A/S. Pieter Mouritsen Airtech A/S har sat sig nye udviklings- og vækstmål, og vil tilføre en tung kommerciel profil, der kan deltage i den strategiske ledelse, implementere en ny salgsstrategi samt udvikle og styrke det eksisterende set up til en ny og slagkraftig salgsorganisation.

Compass Human Resources Group A/S
Vejle

CTO

Vi søger på vegne af Pieter Mouritsen Airtech A/S. Pieter Mouritsen Airtech A/S står overfor en spændende vækstrejse, hvor virksomhedens dybe DNA og know-how inden for overfladebehandling, væsker m.m. skal tages til et nyt niveau. Man har det overordnede ansvar for udviklingen af produkter, samt ledelsesansvaret for virksomhedens tekniske team.