54 job matcher din søgning 54 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 25 af 54 resultater.
Museum Kolding
Kolding

Kommunikationschef

Kommunikationschef – sæt Museum Kolding og verdensarven på Danmarkskortet. Er du den kulturbegejstrede kommunikationskamelæon, vi leder efter?

AAB Vejle
Vejle

Inspektør

AAB Vejle – Vejles største boligforening – søger nu en dygtig inspektør til at varetage den daglige ledelse af driften i flere af vores afdelinger. Som inspektør i teknisk afdeling, vil du komme til at planlægge, koordinere og kontrollere aktiviteter i overensstemmelse med gældende regler og i samarbejde med beboerdemokratiet.

S/I FGU Sønderjylland
Sønderborg

Direktør

Er du en relationel stærk holdspiller og kan du lede med tillid og engagement i en organisation, som er optaget af at udvikle potentialet hos den enkelte unge?

Meusburger Georg GmbH & Co

KØRENDE SÆLGER TIL DANMARK, OMRÅDE JYLLAND (M/K)

Vi forstærker vores team!

HVILKE OPGAVER FÅR DU?

  • Kvalificeret rådgivning samt vedligeholdelse og opbygning af eksisterende og nye kunder
  • Opsøgende salg
  • Føre salgssamtaler og prisforhandlinger
  • Selvstændig planlægning af terminer og rejseruter
  • Medvirken på messer
Jobindex A/S søger for Aquasense ApS
Vejle

Marketingansvarlig til ambitiøs vækstvirksomhed

Vi mangler en dygtig kollega, som kan ”placere” vores sælgere foran de rigtige kunder – er det dig? Som vores marketingansvarlige refererer du direkte til direktør Søren T. Møller. Det er dig, der får ansvaret for at drive vores marketingarbejde. Du får frie hænder og kan forvente fuld opbakning.

Signify

Key Account Manager (m/f/d)

We’re looking for a Key Account Manager to join our Professional Trade team in Denmark.

As a Key Account Manager you´ll be responsible for building and fostering relationships with named key accounts to maximize sales and profitability with these accounts.

GasDetect
Vejle

Er du vores nye Serviceleder?

Har du solid, teknisk erfaring med fokus på el/elektronik og har du lyst til, at udvikle både mennesker og kunderelationer i en teknologivirksomhed med store vækstambitioner? Så er du måske vores kommende leder af service- og kalibreringsafdelingen.

SOFTLINE A/S

Country Manager, Denmark

Markedet for vores innovative og funktionelle designmøbler er i kraftig udvikling, og vi søger derfor en Country Manager til det danske marked. Du får ansvaret for udbygge vores tætte samarbejde med eksisterende forhandlere og partnere, samt opbygning af stærke og gode relationer til arkitekter, designere og nye partnere.

LM Wind Power
Lunderskov

SENIOR PROJECT MANAGER – Manufacturing Equipment

LM Wind Power is growing and expects this growth to continue, expanding existing production lines and opening new factories. To strengthen our execution of manufacturing equipment global projects, we are looking for a Senior Project Manager for our Project Management department.

LM Wind Power
Kolding

HR Manager, Global Functions

In this role, you will be the first point of contact for people leaders and employees to provide leadership and guidance on organizational and employee matters, as well as coaching, HR process expertise and other general HR activities. You will execute our key HR initiatives, providing available and responsive internal employee support.

Frøslevlejrens Efterskole
Padborg

Viceforstander

Er du en dygtig leder & sparringspartner og god til eksekvering? Frøslevlejrens Efterskole søger viceforstander, der kan indgå i ledelsesteamet på efterskolen og være med til at sikre, at Frøslevlejrens Efterskole til stadighed er en attraktiv efterskole med et godt renommé.

Spanvall

Salgschef med dokumenteret lederuddannelse og -erfaring

Spanvall søger salgschef med erfaring og værktøjer til, at udvikle Spanvalls europæiske markedsposition inden for selskabets produktområder. Vi ønsker, du skal stå i spidsen for Spanvalls europæiske kommercielle aktiviteter, udvikle og fastholde virksomhedens kundeportefølje.

OK-Fonden

Er du vores nye souschef på OK-Fonden Jelling Have?

OK-Fonden søger en souschef, der sammen med 47 beboere og omkring 70 medarbejdere vil være med til at sætte kursen for Jelling Have i fremtiden, så vi fortsætter med at udvikle et bo- og behandlingstilbud, hvor selvbestemmelse og livskvalitet står forrest til trods for psykisk sygdom og misbrug.

MacArtney A/S
Hjerting

Project Manager

NDI Group A/S
Brørup

Export Manager

Schneider Electric Danmark A/S

Business Development Manager

AKVA group Land Based A/S
Fredericia

Senior Project Manager

Ørsted
Gentofte or Skærbæk

Senior Sourcing Manager

Scania Danmark A/S
Kolding

Værkfører