228 job matcher din søgning 228 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ingram Micro Mobility Denmark A/S
Glostrup Se rejsetid

Sales Specialist – Mobility Accessories

Er du nysgerrig på Consumer Electronics og trenden inden for accessories i mobilbranchen, og vil du være en del af en dynamisk virksomhed med gode udviklingsmuligheder, så læs endelig videre. Dette er jobbet for dig, der gerne tager udfordringen op og ønsker at være del af et forretningsområde i vækst med den entreprenørånd og gåpåmod dette kræver.

BNP Paribas Personal Finance
Taastrup Se rejsetid

Chief of Staff

As Chief of Staff, you are the person who supports the CEO to oversee all the operations in the company. You will be part of the management team, where you will support and ensure that the organizational leaders manage their time effectively. Furthermore, you will act in an advisory role for the CEO in important decisions.

RS Groups A/S
København Se rejsetid

Kontorelev – Administration

Leder du efter en elevplads, hvor du bliver en del af en global virksomhed, og hvor begreber som #oneteam #accountability og #makingamazinghappen er en del af hverdagen? Hvis svaret er ja, så skal du læse videre. Det er måske præcis dig, vi leder efter til rollen som vores nye allround kontorelev.

RS Components A/S
København Se rejsetid

Kontorelev – Kundeservice

Leder du efter en elevplads, hvor du bliver en del af en global virksomhed, og hvor begreber som #oneteam #accountability og #makingamazinghappen er en del af hverdagen? Hvis svaret er ja, så skal du læse videre. Det er måske præcis dig, vi leder efter til rollen som vores nye kontorelev til kundeservice.

Frederiksberg Kommune

Frederiksberg Ungecenter søger nytænkende og faglig teamleder til beskæftigelsesrettet ungeindsats

Frederiksberg Ungecenter søger en faglig og innovativ teamleder, der – i fællesskab med en centerleder samt en teamleder for Uddannelsesvejledningen – har lyst til at lede vores ambitiøse ungeindsats, og som er dedikeret til at skabe markante resultater gennem god ledelse, faglig indsigt og nye tværfaglige metoder.

Colliers International Danmark A/S
København Se rejsetid

Projektleder med byggeteknisk indsigt til Colliers' lejerrådgivning

Som projektleder med byggeteknisk indsigt deltager du aktivt i forhandling af lejemål og kontrakter, over indretnings- /ombygningsprojekter med styring af tid, økonomi og interessenter, til flytninger og fraflytninger. Gennem projektledelse sikrer vi vores kunder en optimal kontorindretning, baseret på din brede tekniske viden.

Strøm Hansen A/S
Glostrup Se rejsetid

Projektleder til el-service og industri

Vi har akut behov for en dygtig medarbejder med erfaring i el-service samt industri. Dine vigtigste arbejdsopgaver bliver blandt andet planlægning, projektledelse og gennemførelse (fra tilbud og projektering til levering) af opgaver af forskellige størrelser og kompleksitet indenfor industri og almindelig el-service.

Københavns Kommune

Dygtige ledere til Område for Bygninger i Teknik- og Miljøforvaltningen

Vi tilbyder to spændende stillinger som enhedschefer inden for byggesagsområdet i Teknik- og Miljøforvaltningen. Som enhedschef er du leder for ca. 20-25 fagligt engagerede medarbejdere, der brænder for København. Du arbejder i krydsfeltet mellem faglighed, ledelse, politiske beslutninger og byens interessenter.

Københavns Universitet

Planchef til udvikling af de fysiske rammer på Københavns Universitet

Vil du stå i spidsen for den bæredygtige udvikling af de fysiske faciliteter på Københavns Universitet? Du bliver en del af chefgruppen i CAS, og du vil blive den ansvarlige chef for udarbejdelse af nye fremsynede campusplaner som beskrevet i KU’s Helhedsplan for campus- og bygningsområdet.

Dansk Psykolog Forening
København Se rejsetid

Teamleder til forhandlingsafdelingen

Du bliver daglig og faglig leder af i alt 10 dygtige og engagerede medarbejdere i ”Team offentlig og privat” og skal bl.a. have ansvar for og deltage i forhandlinger og rådgivning af offentligt- og privatansatte psykologer om bl.a. ansættelse, kontrakt, løn, afsked, sygesamtaler, m.v.

Dansklærerforeningens Forlag A/S
Frederiksberg Se rejsetid

Redaktionschef

Vil du arbejde i et hus, hvor alle har en stor kærlighed til danskfaget og til bøger? Vi søger en redaktionschef, som har respekt for traditionen og mod på fornyelsen. Dine ansvars- og arbejdsområder vil bl.a. være ledelse af redaktionen og dens medarbejdere herunder de daglige opgaver, møder, processer og fremdrift.

Økonomistyrelsen
København Se rejsetid

Kontorchef til Finansministeriets Koncern HR

Brænder du for ledelse, og vil du stå i spidsen for et kvalitetsbevidst og ambitiøst Koncern HR, der bidrager med løsninger, som understøtter forretningen i Finansministeriets fem institutioner? Koncern HR understøtter, at Finansministeriets departement og fire styrelser er spændende, udviklende og ansvarlige arbejdspladser.

Dansk AM Hub
Valby Se rejsetid

Projektleder med fokus på bæredygtighed og nye teknologier

Vi søger en dygtig projektleder med 3-5 års erfaring fra projektledelse, som besidder et godt drive, lysten til at styre vores projektportefølje og evnen til at navigere blandt mange interessenter. Samtidig skal du stå i spidsen for at udvikle og implementere vores nye CO2-beregner og beslutningsværktøj til brug hos danske produktionsvirksomheder.

Energistyrelsen
København Se rejsetid

Vicedirektør

Til en nyoprettet stilling søger vi en vicedirektør, der skal stå i spidsen for at sikre en stærk og effektiv økonomistyring, professionalisere driften, , digitalisere vores processer samt sikre tværgående koordinering i forhold til styring, compliance og lovarbejde. Du vil på sigt få 9 enhedschefer i direkte reference.

RS Components A/S
Copenhagen Se rejsetid

Value Added Services Manager, Scandinavia

You will work collaboratively with the EMEA Value Added Services (VAS) team, local market Leadership team, Sales and Marketing to ensure the successful and profitable growth of VAS in the market. You will also be part of the local Leadership team and leading a team of 8 people.

RS Group A/S
Copenhagen Se rejsetid

Management Assistant

In this role you will support our Country Manager and the Leadership Team with implementation of our strategy, arranging events, meetings, managing calendars, helping with daily time management, travel and accommodation planning.

AL Finans A/S
København Se rejsetid

Salgschef, leasing – med stærke kompetencer i billeasing

Vi mangler dig, der både er en god leder og kan tage ansvar for at skabe resultater for både eksisterende og nye kunder. Du vil få det daglige ansvar for, at vi får eksekveret på vores vækststrategi på erhvervsleasingområdet. Samtidig bliver du ansvarlig for udvikling af medarbejdere i teamet og udvikling af vores processer.

OTIS A/S
Herlev Se rejsetid

Distanceleder af serviceteam på Sjælland

Jobbet – som vi i Otis kalder Servicesupervisor – består i distanceledelse og udvikling af kørende serviceteknikere på Sjælland samt udvikling af serviceforretningen i tæt samarbejde med de øvrige servicesupervisorer, teamlederen og direktøren, som er ansvarlige for serviceforretningen i Danmark.

EnviDan A/S
Silkeborg, Aalborg, Kastrup eller Lyngby Se rejsetid

Stærkt faglig projektleder til naturgenopretnings-projekter

Få ansvar for spændende naturgenopretningsprojekter i hele landet, og vær med til at forbedre naturen og reducere udledningen af klimagasser. Du kender til faglige elementer som kvælstofberegninger, naturforhold, anlægstekniske elementer, CO2-beregninger og lavbundsjorde, der findes i denne type projekter.

OptoCeutics
Copenhagen Se rejsetid

Head of Sales and Marketing

Do you love executing sales and marketing strategies? And would like to work in a startup and sell medical devices & disease-modifying digital therapeutics? You like a challenge, you want to have a steep learning curve and you see the possibilities of developing a sales team and yourself in an ever-changing environment.

Energistyrelsen
København Se rejsetid

Chef til Direktionsbetjening og Strategi

Har du blik for både daglig planlægning, strategi og styring og lyst til at stå i spidsen for professionel betjening af topledelsen i Energistyrelsen? Så har du her muligheden for at komme helt tæt på direktionens daglige arbejde og samtidig sætte aftryk på vores strategiske udvikling.

Energistyrelsen
København Se rejsetid

Kommunikationschef

Nu har du muligheden for at sætte dit aftryk på klimadagsordenen som chef for Energistyrelsens kommunikationsenhed. Du får ansvar for at sætte retning for Energistyrelsens samlede kommunikation og videreudvikle den strategiske sammenhæng mellem vores forskellige kanaler. Enheden består af ca. 23 medarbejdere, heraf 5 studentermedhjælpere.

Energistyrelsen
København Se rejsetid

Sekretariatschef til Energiø-programmet

Er det dig, som skal være chef for sekretariatet for EnergiøNordsøen-programmet? Sekretariatet er bl.a. ansvarlig for politisk betjening, understøttelse af samarbejdet med interne og eksterne interessenter, kommunikation og ledelsessupport for hele energiøprogrammet. Som sekretariatschef i programmet er du leder for 10 medarbejdere.

Oxfam IBIS
København Se rejsetid

Visionær chef for kommunikation og marketing

Vil du engagere flere danskere i, at verden bliver mere lige og retfærdig? Vi er ved at vedtage en ny organisationsstrategi for de næste fem år og skifter navn til Oxfam Danmark. Med det som afsæt skal vi styrke vores brand og kendskab i den danske befolkning. Du skal lede og udvikle Engagementsafdelingen med et team på 10 medarbejdere.

Capman Real Estate Denmark
Copenhagen Se rejsetid

Construction Manager

We are continuing our growth on the Danish market and to strengthen our team we are now looking for an experienced Construction Manager for our acquired properties. You are responsible for planning construction projects and oversee their progress along the way in a timely and cost-effective manner.