62 job matcher din søgning 62 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 25 af 62 resultater.
Signify

Key Account Manager (m/f/d)

We’re looking for a Key Account Manager to join our Professional Trade team in Denmark.

As a Key Account Manager you´ll be responsible for building and fostering relationships with named key accounts to maximize sales and profitability with these accounts.

SOFTLINE A/S

Country Manager, Denmark

Markedet for vores innovative og funktionelle designmøbler er i kraftig udvikling, og vi søger derfor en Country Manager til det danske marked. Du får ansvaret for udbygge vores tætte samarbejde med eksisterende forhandlere og partnere, samt opbygning af stærke og gode relationer til arkitekter, designere og nye partnere.

Socialstyrelsen
Odense

Souschef til Økonomikontoret

Vi tilbyder en spændende stilling som leder af budgetteamet med funktion som souschef, hvor du kan sætte dit præg på den strategiske udvikling af Socialstyrelsens økonomistyring, herunder udarbejdelse af styringskoncepter og registreringsramme.

airteam a/s
Odense

Afdelingsleder

Er du en ambitiøs og inspirerende leder med erfaring fra ventilationsbranchen? Du tilbydes en attraktiv stilling som afdelingsleder, hvor du med fokus på entrepriser både indenfor nybyggeri og renovering til eksisterende og nye kunder skal være med til at videreudvikle forretningen.

Skov Industri A/S

Produktionschef til spændende vækstvirksomhed

Med reference til den administrerende direktør får du ansvaret for produktion og montage-opgaverne i Skov Industri. En af dine primære ansvarsområder og opgaver bliver bl.a. overordnet ledelse af produktionen og montørerne – cirka 14 medarbejdere.

Midtfyns Energi A/S
Ringe

Økonomichef

Vi søger en fleksibel og ansvarsbevidst person, som har lyst til at være en del af et lille team, der forsyner Midtfyn med el og fjernvarme. Din opgave bliver at planlægge og gennemføre alle de opgaver, som er forbundet med den administrative del af at drive el- og varmeforsyning. Du bliver leder for en enkelt medarbejder.

airteam a/s
Odense

Erfaren projektleder inden for ventilation

Vi søger en erfaren projektleder til vores afdeling i Odense, gerne med nogle års erfaring fra ventilationsbranchen. Du tilbydes en attraktiv stilling som projektleder, hvor du vil få ansvaret for projekter inden for både nybyggeri og større ombygninger.

Grønthuset ApS
Odense

Dygtig og energisk driftsleder med teknisk flair

Gartneriet Grønthuset søger en dynamisk og selvstændig driftsleder med teknisk flair til et alsidigt job i en travl hverdag. I stillingen vil dine opgaver blandt andet omfatte: Ansvarlig for vanding og gødskning af kulturen. Ugentlig måling af pH og Lt og ansvarlig for at klimastrategien følges m.m.

Spanvall

Salgschef med dokumenteret lederuddannelse og -erfaring

Spanvall søger salgschef med erfaring og værktøjer til, at udvikle Spanvalls europæiske markedsposition inden for selskabets produktområder. Vi ønsker, du skal stå i spidsen for Spanvalls europæiske kommercielle aktiviteter, udvikle og fastholde virksomhedens kundeportefølje.

GoodHabitz BV

Freelance translator English - Danish (20-40 hours a week)

GoodHabitz is looking for a team of fluent Danish freelance translators to translate, localise and transcreate our entire course library from English to Danish. This project will span a minimum of one year.

Compass Human Resources Group A/S søger for Haarslev Industries A/S i Søndersø

Automation Manager

Som Automation Manager i Haarslev Industries får man muligheden for at gøre en forskel på den styringsregulerende side. Haarslev er førende inden for sin branche og kan tilbyde en stilling, hvor man kommer i indgreb med mange forskellige PLC-styringer, forskellige udbydere og de spændende udfordringer det medfører.

EL-team fyn a/s
Odense

Projektleder

Som led i en fortsat vækst, søger vi en projektleder der kan indgå i teamet i projektafdelingen. Stillingen indebærer entrepriseledelse, herunder planlægning, styring af entreprisesager og personaleansvar.

Rice A/S
Odense

Økonomichef

Til hovedkontoret i Odense søger vi nu en økonomichef, der dels kan sikre, at der er styr på økonomien og dels kan være med til at løfte os når det handler om IT-systemer og digitale forbedringer.

Hays Specialist Recruitment A/S recruiting on behalf of client

Business Development Manager – Engineering Studies

Business Development Manager for leading offshore wind company. As Business Development Manager for Engineering Studies, you will take the lead on developing the Engineering Studies business area.

Hays Specialist Recruitment A/S recruiting on behalf of client

Sales Manager

Ambitious Sales Business Development Manager, with a goal orientated attitude. You will act as the new Sales Manager covering the Scandinavian and Germany market.

erwin andersen a/s søger for kunde
Trekantområdet

Afdelingschef – wingman for direktør

Med reference til direktøren, får du ansvar for at lede og udvikle tre afdelinger med hver deres forretningsområde, i alt 20 medarbejdere. Som wingman for en engageret og meget kompetent direktør, skal du bl.a. etablere og optimere en ny organisationsstruktur og samtidig styrke det tværfaglige samarbejde.

KFUM's Sociale Arbejde
Middelfart

Generalsekretær

KFUM’s Sociale Arbejde søger en generalsekretær, der har noget på hjerte og med lyst til at stå i spidsen for en af landets største diakonale, sociale civilsamfundsorganisationer omfattende 160 institutioner og tilbud med 850 medarbejdere og 2.350 frivillige rundt i hele landet.

CPT A/S
Faaborg

Regional Salgschef

Har du teknisk flair og brænder du for at arbejde med salg af maskinudrustning og produktionsløsninger samt projektledelse til betonindustrien? Du vil efter en grundig oplærings-/træningsperiode få ansvar for at udbygge og vedligeholde virksomhedens kundekreds gennem salg af maskiner, komplette proceslinjer og hele anlæg til betonproduktion.

PeopleLink
Søndersø

Project Manager

S. Guldfeldt Nielsen A/S
Odense

Byggeleder

Enprom Sp. z o. o.

El-ingeniør

Plejehjemmet Ida Marie
Odense

Forstander